Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(astulia @ 2008 12 09, 13:32)
kiek darbelių užderėjo šiandien  bigsmile.gif  evitele, banni  thumbup.gif

Egliuz, fainučiai magnetukai  bigsmile.gif aš irgi labai noriu kažką ant plastikinės kanvos išsiuvinėt, bet bijau dėl antros pusės  blush2.gif nu nesigauna man ji graži, kad ir kiek stengiuos  doh.gif

Astulia na ji nebus ideali, siula reikia kazkur uzkist:) bet siaip nesigauna baisiai, nes nepasokinesi kaip per medziaga nuo vieno kryziuko prie kito esancio toliau. O kai prisiklijuoja, nesimato. Kokia ten prasme vartyt. Kaip ir tavo atviruku niekas nenagrines blogos puses, o dziaugsis geraja:)
Atsakyti
Labutuliukas, paklode matem, tik kad is jos irgi nelabai bendra vaizda eina susidaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 12 09, 14:20)
Labutuliukas, paklode matem, tik kad is jos irgi nelabai bendra vaizda eina susidaryti  smile.gif

Desinys peles klavisas ir meniu punktas 'View image'.
Atsakyti
Imu po truputį ir aš užsikrėsti šituo dalyku ...

Labai jau viskas gražu; ir atvirukai, ir maišeliai, ir visi kiti dalykai. wub.gif
Atsakyti
Jau nespėju net žiūrėt, kiek čia visokių grožybių pridarėt. thumbup.gif O aš va prie kompo savo vilką siuvinėju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 09 gruodžio 2008 - 14:46
QUOTE(Florestina @ 2008 12 09, 14:46)
Jau nespėju net žiūrėt, kiek čia visokių grožybių pridarėt.  thumbup.gif O aš va prie kompo savo vilką siuvinėju.

parodyk savo procesą bigsmile.gif
Atsakyti
o gal galit pasakyti kaip man reiktu padaryti kazka kad isdidintu ja zmogui norint paziureti.kaip cia smagu tokios draugiskos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2008 12 09, 15:15)
o gal galit pasakyti kaip man reiktu padaryti kazka kad isdidintu ja zmogui norint paziureti.kaip cia smagu tokios  draugiskos. ax.gif

tu tiesiog, kai nufotkini savo darbelį, įkelk jį čia per www.radikal.ru ten reikia tik įkelt iš savo kompo, nukopint 8 eilutę ir tada jau čia į atsakymo langą mirksiukas.gif tikiuos, aiškiai paaiškinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 12 09, 15:06)
parodyk savo procesą  bigsmile.gif

Prašom su kompu nufotkinau, nes baterijos fotiko nusėdę. Uodega jau yra.
Aš keliu per public.fotki.com

user posted image
Atsakyti
Kiek grožių šiandien ir vakar įdėta wub.gif

O aš pasiguosiu unsure.gif Turėjau šiandien įrėmitą paveiksliuką pasiimt, bet palikau tvarkyt - šiek tiek kreivai įdėtas. Ir rėmas man nebepatinka... Įkalbėjo vyras ir pardavėja, pagalvojau kad gal nieko bus - bet nelabai man gražu ax.gif Tai guodžiu save, kad po kokių metų galėsiu rėmus pakeist ir kaip ir nauju paveikslu džiaugtis g.gif

Šiom dienom aš irgi kalėdinius atvirukus siuvineju - tos pačios serijos kaip ir aistulia bigsmile.gif
Atsakyti
as baigiu siuvinet arkli bandisiu kelt ziuresim ar pasididins. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 12 09, 15:28)
Prašom su kompu nufotkinau, nes baterijos fotiko nusėdę. Uodega jau yra.

tai visai šauniai judi į priekį bigsmile.gif o čia jau įpusėjai ar dar ne? kokio dydžio bus jis?
Atsakyti