Laujus, sauni ideja su maisiukais... daug siltesne dovana nei i pirktinius supakuota
astulia, atvirukai labai kruopsciai padaryti ... cia artimiesiems?
milka, man tikrai labai grazus darbelis o reminimas ir mano nuomone idealus puikiai dera ...
rugseje, kiek drugeliu turim?
beje, as irgi jau trys vakari mucinuosi su kaledu seneliu draugei ... vakar akys isvarvejo, nes labai norejau speti iki siandien vakaro, kad spetu ireminti kitai savaitei ... bet nespesiu tikrai, yra ka veikti, o dar backstichas
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 12 09, 09:00)
tiek pat , damusineju pradetus darbus smulkius ir sunukui noriu pabaigt dinozaurus, tai toliau drugiai bus tik po 3karaliu
dar bobule mano (90m) uzsimane kryziaus su gelem , sake sumokes ir pan, bet jei spesiu tai kaledom padovanosiu
Rugseje, o kodel nera nuorodos su tavo darbais? man butu labaaai smagu pasidairyti po visus tamistos darbelius
saunuole jei spesi ...as vakar pagalvojau, nesuprantu kokiais tempais jus varot, kad taip spejat ...as prie savo senelio sedejau sestadieni 5 valandas, sekmadieni 4 val, vakar 5 valandas ..ir dar manau dvieju vakaru po 5 valandas reiks ..o atrodo gi netoks ir didelis isduokit paslapti, a???
saunuole jei spesi ...as vakar pagalvojau, nesuprantu kokiais tempais jus varot, kad taip spejat ...as prie savo senelio sedejau sestadieni 5 valandas, sekmadieni 4 val, vakar 5 valandas ..ir dar manau dvieju vakaru po 5 valandas reiks ..o atrodo gi netoks ir didelis isduokit paslapti, a???
mergaitės, labai šaunūs darbeliai
QUOTE(*smile* @ 2008 12 08, 23:12)
Labai gražūs atvirukai o jei ne paslaptis, kur rasti tokio popieriaus atvirutėms? ar yra specialiai pirkti?
Aš tai tokį atviruką vakar pagaminau
Aš tai tokį atviruką vakar pagaminau
aš jau pirkau tokius padarytus atvirukus su vokeliais bet ne LT bet jei pažoūrėtum kokioj specializuotoj popieriaus parduotuvėj, gal turėtum rast
šaunus ir tavo atvirukas
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 12 09, 09:00)
astulia, atvirukai labai kruopsciai padaryti ... cia artimiesiems?
aha, čia artimiesiems jau turiu mamai ir anytai, ir vienai brolienei, kita ir pati pasidaryt tokius gali bet jei dar prisiruošiu, padarysiu ir jai
QUOTE(*smile* @ 2008 12 08, 23:12)
o jei ne paslaptis, kur rasti tokio popieriaus atvirutėms? ar yra specialiai pirkti?
Kaune Daukšos 22 yra parduotuvė Creativa, o prie pat kita parduotuvė rankdarbiams (nežinau pavadinimo), tai ten mačiau paruoštų atviručių pirkti (ant palangės padėtos) Arba kasiulai.lt
Astulia, faina, siltos dovaneles is karto kai tokios atvirutes ranku darbo nes praktiskai parduotuvese (o ypac kai reikia na, kokios smulkios, simbolines dovaneles) tai jau taip viskas nuvalkiota atrodo na, bent jau man ...salta ir oficialu .. uztai ir draugei sumasciau, nupirkau didele kojine, i ja pridesiu pilna saldainiu kurias ji megsta ir ta seneliuka uzsimojau issiuvineti .. tik kad kazkaip letokai einas
merginos, uzblokavo visus rusiskus tinklapius ... gal kuri nors turit issisaugojus drakonu schemu ... na bet ne visai vaikisku, o tokiu realesniu, gresmingesniu?
merginos, uzblokavo visus rusiskus tinklapius ... gal kuri nors turit issisaugojus drakonu schemu ... na bet ne visai vaikisku, o tokiu realesniu, gresmingesniu?
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 12 09, 12:19)
Kuris tinka? SICIA
Dvi, o tu ir schemas turi issisaugojus?
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 12 09, 12:54)
Dvi, o tu ir schemas turi issisaugojus?
Ne, bet sitas galiu nukabinti. Jos tik uzrakintos, bet prie situ turiu priemima. Taip kad issirink, o as pasistegsiu paimti. Ir parasyk savo meila kur siusti.