Labai mieli Kalediniai maiseliukai. Tikrai maloniau gauti toki, negu iprasta dezute.
Rne, jūsų dovana labai subtili, tokia brandi labai kruopščiai padaryta
laujus, kokie mieli maišeliukai
laujus, kokie mieli maišeliukai
maiseliai labai mieli atrodo reikes ir man kazka panasaus pasigamint
Labai saunus maiseliai . Tokie silti
aciu visoms uz pagyras, ir uz kritika, nes tik ji vercia tobuleti, turbut kritikos labiausiai ir laukiu,zinau mano darbuose silpna vieta remo parinkimas, kiek turiu darbu dar neesu ireminus taip, kad viskas deretu super visada gaunasi puse velnio
laujus, labai super maiseliai, o kokia bus ju paskirtis?Turiu padaryti telefonui dekliuka, bet net nenumanau koks jis turetu buti, as pati tokiu daiktu nemegztu, del to neturiu zalio supratimo nuo ko pradeti. As galvoju gal kazkas panasaus i tokius maiselius,
laujus, labai super maiseliai, o kokia bus ju paskirtis?Turiu padaryti telefonui dekliuka, bet net nenumanau koks jis turetu buti, as pati tokiu daiktu nemegztu, del to neturiu zalio supratimo nuo ko pradeti. As galvoju gal kazkas panasaus i tokius maiselius,
QUOTE(Rne @ 2008 12 08, 15:31)
Na ta mergina, kuriai dariau, dės savo darbo auskarus, tik šįkart ne į paprastus maišelius, o į tokius rankų darbus, ir taip pateiks Kalėdoms savo "prekę' (žiauriai skamba) į galeriją.
O mano vyras irgi sakė, kad labai panašu į telefono dėklą, tik jei padarius truputį didesnį tokį, tai tikrai tilptų ir žiūrisi neblogai, nes dabar tai truputį per maži jie tam reikalui.
sauni ideja sudeti papuosaliukus i tokius maiselius, o as bandysiu ka nors sukonstruoti telefonui
QUOTE(laujus @ 2008 12 08, 14:08)
O aš štai kokius nedidukus maišiukus primūčinau vakar - brolio draugė juvelyrė savo auskariukam įpakuoti užsiprašė..
Labai gražūs kalėdiniai maišialiai Ypač su briedžiuku
Labai mieli atvirukai.
astulia, kaip grazu :wub:labai toki noreciau gauti