Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Labai mieli Kalediniai maiseliukai. Tikrai maloniau gauti toki, negu iprasta dezute.
Atsakyti
Rne, jūsų dovana labai subtili, tokia brandi mirksiukas.gif labai kruopščiai padaryta thumbup.gif

laujus, kokie mieli maišeliukai wub.gif
Atsakyti
maiseliai labai mieli atrodo wub.gif wub.gif wub.gif reikes ir man kazka panasaus pasigamint bigsmile.gif
Atsakyti
Labai saunus maiseliai . Tokie silti wub.gif
Atsakyti
aciuks.gif aciu visoms uz pagyras, ir uz kritika, nes tik ji vercia tobuleti, turbut kritikos labiausiai ir laukiu,zinau mano darbuose silpna vieta remo parinkimas, kiek turiu darbu dar neesu ireminus taip, kad viskas deretu super thumbup.gif visada gaunasi puse velnio ax.gif

laujus, labai super maiseliai, o kokia bus ju paskirtis?Turiu padaryti telefonui dekliuka, bet net nenumanau koks jis turetu buti, as pati tokiu daiktu nemegztu, del to neturiu zalio supratimo nuo ko pradeti. As galvoju gal kazkas panasaus i tokius maiselius, blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 12 08, 15:31)
laujus, labai super maiseliai, o kokia bus ju paskirtis?Turiu padaryti telefonui dekliuka, bet net nenumanau koks jis turetu buti, as pati tokiu daiktu nemegztu, del to neturiu zalio supratimo nuo ko pradeti. As galvoju gal kazkas panasaus i tokius maiselius, blush2.gif

Na ta mergina, kuriai dariau, dės savo darbo auskarus, tik šįkart ne į paprastus maišelius, o į tokius rankų darbus, ir taip pateiks Kalėdoms savo "prekę' (žiauriai skamba) į galeriją.
O mano vyras irgi sakė, kad labai panašu į telefono dėklą, tik jei padarius truputį didesnį tokį, tai tikrai tilptų ir žiūrisi neblogai, nes dabar tai truputį per maži jie tam reikalui.
Atsakyti
sauni ideja sudeti papuosaliukus i tokius maiselius, thumbup.gif o as bandysiu ka nors sukonstruoti telefonui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2008 12 08, 14:08)

O aš štai kokius nedidukus maišiukus primūčinau vakar - brolio draugė juvelyrė savo auskariukam įpakuoti užsiprašė..  blush2.gif

Labai gražūs kalėdiniai maišialiai thumbup.gif Ypač su briedžiuku wink_3.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 12 07, 22:16)
Vis kuriu mintį, kokią knygą linu aptraukti. Gal turit kokią nuorodėlę, kaip teisingai tai padaryti?

Esu mačius tik tokį dalykėlį - gal pravers
user posted image
Atsakyti
pasirodysiu ir aš pagaliau kelių vakarų darbą, kad negalvotumėt, kad nieko neveikiu tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Labai mieli atvirukai. wub.gif
Atsakyti
astulia, kaip grazu :wub:labai toki noreciau gauti rolleyes.gif
Atsakyti