banni gražūs žirgai ir teduko raidės originalios, pati sugalvojai plaukelius išsiuvitėti?
banni, man kazkaip melynas siuvinio fonas nesiderina su pasportu. O ir pats paveikslas labai jau susilieja su siena
sveikutes,
oj kokis tedis grazus, ir raidytes labai priderintos ir zirgai grazuciai
as pagaliau parsiveziau is mamos savo paveiksla, jau senai issiuvinetas bet niekaip nepasiimdavau is, kol drauge nepradejo schemos prasineti, tol ir neatsiminiau kad as irgi toki turiu...
tai siandien pasitaisiau ir jau dziusta isplautas siuvinukas
o jus lyginat slapia ar pradziuvusi? as dabar patiesiau ant ranksluoscio ir galvoju ar lyginti ar palaukti
oj kokis tedis grazus, ir raidytes labai priderintos ir zirgai grazuciai
as pagaliau parsiveziau is mamos savo paveiksla, jau senai issiuvinetas bet niekaip nepasiimdavau is, kol drauge nepradejo schemos prasineti, tol ir neatsiminiau kad as irgi toki turiu...
tai siandien pasitaisiau ir jau dziusta isplautas siuvinukas
o jus lyginat slapia ar pradziuvusi? as dabar patiesiau ant ranksluoscio ir galvoju ar lyginti ar palaukti
Bet tas pasportas dera su meškiuko margumu
Papildyta:
Aš suvynioju kaip vyniotinį į rankšluostį, nusausinu ir drėgną lyginu išvirkščia puse
Papildyta:
QUOTE(Agnytea @ 2008 11 28, 11:37)
Aš suvynioju kaip vyniotinį į rankšluostį, nusausinu ir drėgną lyginu išvirkščia puse
QUOTE(milka@ @ 2008 11 28, 12:41)
Bet tas pasportas dera su meškiuko margumu
Papildyta:
Papildyta:
einu tada vinioti, o jau kai isvyniosiu pasrodysiu
na va:
Sveikos mergytes,
nerealiai cia jus darbuojates sugalvojau issiuvineti savo lialiui patalyne, ilindau cia pas jus, bet cia man truputi per aukstas pilotazas. Niekaip nepavyksta susirasti paprastuciu linksmu paveiksliuku, gal turesite ka savo kolekcijose....
Ieskau linksmu meskuciu ar kiskuciu paveiksleliu, na mazdaug tokiu
buciau labai dekinga uz paveiksliuka ar nuorodele....
nerealiai cia jus darbuojates sugalvojau issiuvineti savo lialiui patalyne, ilindau cia pas jus, bet cia man truputi per aukstas pilotazas. Niekaip nepavyksta susirasti paprastuciu linksmu paveiksliuku, gal turesite ka savo kolekcijose....
Ieskau linksmu meskuciu ar kiskuciu paveiksleliu, na mazdaug tokiu
buciau labai dekinga uz paveiksliuka ar nuorodele....
QUOTE(Agnytea @ 2008 11 28, 12:05)
na va:
Šitas irgi man labai patinka, labai gražu, dėl tokių ryškių spalvų man šitas paveikslas toks "gyvas" atrodo
Puikūs darbeliai . Banni, fotkinant visada spalvos truputį išsikraipo. tavo paveikslėliai, kaip supratau, su stiklu- tai nuo stiklo blykstė atsispindi, todėl taip ir gaunasi. Agnytea, irgi nerealiai gražu.