Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

user posted image
rodausi seniai pabaigtus ir padovanotus arklius,gaila nesimato laaaabai paspartas gražus blush2.gif
user posted image
kažkaip kreivai nufotkinau,iš tikrųjų ir spalvos biški netokios kaip foto....nu nepavyko gražiai nufotkint...
Atsakyti
banni gražūs žirgai ir teduko raidės originalios, pati sugalvojai plaukelius išsiuvitėti?
Atsakyti
banni, man kazkaip melynas siuvinio fonas nesiderina su pasportu. O ir pats paveikslas labai jau susilieja su siena g.gif
Atsakyti
sveikutes,
oj kokis tedis grazus, ir raidytes labai priderintos thumbup.gif ir zirgai grazuciai thumbup.gif

as pagaliau parsiveziau is mamos savo paveiksla, jau senai issiuvinetas bet niekaip nepasiimdavau is, kol drauge nepradejo schemos prasineti, tol ir neatsiminiau kad as irgi toki turiu...
tai siandien pasitaisiau ir jau dziusta isplautas siuvinukas thumbup.gif
o jus lyginat slapia ar pradziuvusi? as dabar patiesiau ant ranksluoscio ir galvoju ar lyginti ar palaukti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnytea: 28 lapkričio 2008 - 10:40
Bet tas pasportas dera su meškiuko margumu bigsmile.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnytea @ 2008 11 28, 11:37)
o jus lyginat slapia ar pradziuvusi? as dabar patiesiau ant ranksluoscio ir galvoju ar lyginti ar palaukti  g.gif

Aš suvynioju kaip vyniotinį į rankšluostį, nusausinu ir drėgną lyginu išvirkščia puse biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 11 28, 12:41)
Bet tas pasportas dera su meškiuko margumu  bigsmile.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Aš suvynioju kaip vyniotinį į rankšluostį, nusausinu ir drėgną lyginu išvirkščia puse  biggrin.gif

einu tada vinioti, o jau kai isvyniosiu pasrodysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnytea: 28 lapkričio 2008 - 10:59
na va:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agnytea @ 2008 11 28, 12:05)

Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2008 11 28, 10:51)
user posted image
rodausi seniai pabaigtus ir padovanotus arklius,gaila nesimato laaaabai paspartas gražus  blush2.gif

Oi, koks grožis wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes,
nerealiai cia jus darbuojates blink.gif thumbup.gif sugalvojau issiuvineti savo lialiui patalyne, ilindau cia pas jus, bet cia man truputi per aukstas pilotazas. Niekaip nepavyksta susirasti paprastuciu linksmu paveiksliuku, gal turesite ka savo kolekcijose....
Ieskau linksmu meskuciu ar kiskuciu paveiksleliu, na mazdaug tokiu

user posted image

buciau labai dekinga uz paveiksliuka ar nuorodele....
Atsakyti
QUOTE(Agnytea @ 2008 11 28, 12:05)
na va:

Šitas irgi man labai patinka, labai gražu, dėl tokių ryškių spalvų man šitas paveikslas toks "gyvas" atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Puikūs darbeliai thumbup.gif . Banni, fotkinant visada spalvos truputį išsikraipo. tavo paveikslėliai, kaip supratau, su stiklu- tai nuo stiklo blykstė atsispindi, todėl taip ir gaunasi. Agnytea, irgi nerealiai gražu. thumbup.gif
Atsakyti