Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Astulia turi Inga. As ne. Tik dabar visoms merginoms taikoma nuolaida ar iki 13 d. nepamenu. Tik nezinau kaip tu uzsakyneji, ar per Inga ar tiesiai namo. Tai vat ir "pagalvojau garsiai".
Atsakyti
QUOTE(Egliuz @ 2008 12 07, 22:30)
Astulia turi Inga. As ne. Tik dabar visoms merginoms taikoma nuolaida ar iki 13 d. nepamenu. Tik nezinau kaip tu uzsakyneji, ar per Inga ar tiesiai namo. Tai vat ir "pagalvojau garsiai".

aš užsisakinėju pati ir atsiunčia tėvams, brolienė nesisiūlė patarpininkaut biggrin.gif
Atsakyti
Supratau biggrin.gif Tai paskubek pati uzsisakyti ir nieko nereikes prasyti:) Jeigu dabar man reiktu rinktis gal irgi rinkciausi brangesne, nes tuo metu nebuvo.
Atsakyti
dovana

dovana1

Sveikos siuvinetojos 4u.gif ,idedu jau seniai baigta ir padovanota darbeli, kazkada klausiau jusu patarimo ka padovanoti sesei, kuri svente 10 metu santuokoje sukakti. Pirmas darbas kuris nuo siulu susipirkimo iki ireminimo ir supakavimo buvo padarytas per 4dienas - mano asmeninis rekordas thumbup.gif. Rema dare ir remino mano vyras - zodziu seimynine komanda. Rodausi jums, buvau pamirsusi pasirodyti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 12 08, 00:22)
dovana

dovana1
Sveikos siuvinetojos 4u.gif ,idedu jau seniai baigta ir padovanota darbeli, kazkada klausiau jusu patarimo ka padovanoti sesei, kuri svente 10 metu santuokoje sukakti. Pirmas darbas kuris nuo siulu susipirkimo iki ireminimo ir supakavimo buvo padarytas per 4dienas - mano asmeninis rekordas thumbup.gif. Rema dare ir remino mano vyras - zodziu seimynine komanda. Rodausi jums, buvau pamirsusi pasirodyti ax.gif  blush2.gif

Labai gražus darbelis, kruopščiai atliktas (turint omenį, kad per 4 dienas) wub.gif Tik man rėmo šviesesnio norėtusi g.gif

Merginos, kurios turit DMC paletę, gal galėtumėt pažiūrėti kuri spalva artimiausia Nr.3774. Noriu pabaigti vieną darbelį,bet neturio šios spalvos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 07 gruodžio 2008 - 23:33
Rne dailus darbelis. Tik gal raideles galetu ryskesnes but. Sunku perskaityt, kas parasyta.
Milka is tos pacios grupes tai 948, nors jis rausvesnis. Dar 951 man panasus. Nors gali but, kad dienos sviesoj kitaip pasirodys. Ji man tokia smeline svelniai su rausva sumaisyta.
Atsakyti
QUOTE(Egliuz @ 2008 12 08, 01:28)
Milka is tos pacios grupes tai 948, nors jis rausvesnis. Dar 951 man panasus. Nors gali but, kad dienos sviesoj kitaip pasirodys. Ji man tokia  smeline  svelniai su  rausva sumaisyta.

948 turiu, reiks pabandyti šia spalva. Ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 12 07, 23:22)
Kaip anglai sako "beauty" wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Mur mur @ 2008 12 07, 20:07)
paskutinieji tavo darbeliai "verciantys is koto"  bigsmile.gif taip subtilu ir grazu, o svarbiausia ikvepia stverti savus darbelius  rolleyes.gif
Ačiū aciuks.gif daug laiko praėjo, kol vėl atėjo įkvėpimas... unsure.gif
Atsakyti
Milka ner uz ka. Tikrai patogu palete namuose. Tada issitrauki visa "siulyna" ir ziuri, kas arciausiai reikiamos spalvos. Man tai palete atsipirko, ens darau daug mazu darbeliu. Ir jei jame kad ir 10 spalvu, o pats ten kokiu 5*5 cm. tai negi begsi spalvu reikalingu pirkt. Juolab, kad ju ir susikaupe per kelis metus...
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 12 07, 23:22)
dovana

dovana1
Sveikos siuvinetojos 4u.gif ,idedu jau seniai baigta ir padovanota darbeli, kazkada klausiau jusu patarimo ka padovanoti sesei, kuri svente 10 metu santuokoje sukakti. Pirmas darbas kuris nuo siulu susipirkimo iki ireminimo ir supakavimo buvo padarytas per 4dienas - mano asmeninis rekordas thumbup.gif. Rema dare ir remino mano vyras - zodziu seimynine komanda. Rodausi jums, buvau pamirsusi pasirodyti ax.gif  blush2.gif

Tikrai labai gražu. wub.gif
Atsakyti
Rne, gražu... ir manęs laukia ši širdutė.

O aš štai kokius nedidukus maišiukus primūčinau vakar - brolio draugė juvelyrė savo auskariukam įpakuoti užsiprašė.. blush2.gif
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laujus: 08 gruodžio 2008 - 13:08
Laba šaunu. Man į darbą reiks kažką panašaus sugalvot. Nes rek aromatines žoleles kažkur supilt. wub.gif
Atsakyti