Tik dingau keletui valandui, jau ir grožybių visokių atsirado.
QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 07, 17:01)
tikrai verta, dabar jau ir atnaujinta yra(brangesne) bet ten visi siuliukai kuriuos dabar gamina yra - ir perle, metaliko, atsvaitiniai su sviesos efektu ir kt, turiu naujaja super dalykas
nu susibalamūtijau dabar, kurią paletę pirkt gal reik netaupyt tokiam dalykui ir tą brangesniąją čiupt
ruci, puikus pasirinkimas , mane taip žavi Renato Parolin dizainai, šiuo metu taip pat ir aš siuvinėju antrąjį šio dizainerio paveiksliuką. Pirmąjį išsiuvinėtą Renato Parolin dizaino paveiksliuką panaudojau kalėdinei atvirutei.
rugsėje, labai fainas tašiukas
rugsėje, labai fainas tašiukas
QUOTE(astulia @ 2008 12 07, 20:46)
nu susibalamūtijau dabar, kurią paletę pirkt gal reik netaupyt tokiam dalykui ir tą brangesniąją čiupt
sakyciau, kad pataupyk ir geriau ta pilnesne palete nusipirk. maza kada sugalvosi, kokiais idomesniais siulais pasiuvineti....viska turesi po ranka man kazkada reikejo paziureti, kaip realiai atrodo pearl cotton, tai kosmaras, kiek pralaksciau....
Ruci
paskutinieji tavo darbeliai "verciantys is koto" taip subtilu ir grazu, o svarbiausia ikvepia stverti savus darbelius
QUOTE(Mur mur @ 2008 12 07, 20:07)
sakyciau, kad pataupyk ir geriau ta pilnesne palete nusipirk. maza kada sugalvosi, kokiais idomesniais siulais pasiuvineti....viska turesi po ranka man kazkada reikejo paziureti, kaip realiai atrodo pearl cotton, tai kosmaras, kiek pralaksciau....
tai vadinas, geriau netaupyt, nes ji brangesnė nei GA tai aš dabar irgi galvoju, juk tai mano hobis ir greitu laiku nežadu jo užmest, tai geriau iškart investuot į pilnesnę paletę ačiū, mergytės, už patarimus
Vis kuriu mintį, kokią knygą linu aptraukti. Gal turit kokią nuorodėlę, kaip teisingai tai padaryti?
fotkes prastos, bet gal bent vaizda susidarysi kokia nauja palete ir kas ten yra
cia butent GA pirkta, be nuolaidos - 49lt, pirkau su nuolaida tai apie 40lt(sena kainavo apie 10lt pigiau) , nors gerai ir ta senoji palete
QUOTE(astulia @ 2008 12 07, 20:15)
tai vadinas, geriau netaupyt, nes ji brangesnė nei GA tai aš dabar irgi galvoju, juk tai mano hobis ir greitu laiku nežadu jo užmest, tai geriau iškart investuot į pilnesnę paletę ačiū, mergytės, už patarimus
cia butent GA pirkta, be nuolaidos - 49lt, pirkau su nuolaida tai apie 40lt(sena kainavo apie 10lt pigiau) , nors gerai ir ta senoji palete
Kokia šios kaina ir kur jų būna pirkti?
Pamačiau, kad prirašiai atsakymą
Pamačiau, kad prirašiai atsakymą
QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 07, 20:18)
fotkes prastos, bet gal bent vaizda susidarysi kokia nauja palete ir kas ten yra
ačiū, rugsėje
QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 07, 22:18)
as irgi noreciau suzinoti kur tokiu butu galima nusipirkti Kaune? beje cia DMC siulu palete?
Astulia tai tokia brangesne yra ir www.kasiulai.lt Paprasyk vyro sesers, ji berods ten nuolaidele turi. O gal man dar prie uzsakymo pridetu, jei nesupakavo ir as perduociau Ingai. Dabar visiems ten dar kelios dienos visoms prekems nuolaida 10%ю
QUOTE(Egliuz @ 2008 12 07, 22:10)
Astulia tai tokia brangesne yra ir www.kasiulai.lt Paprasyk vyro sesers, ji berods ten nuolaidele turi. O gal man dar prie uzsakymo pridetu, jei nesupakavo ir as perduociau Ingai. Dabar visiems ten dar kelios dienos visoms prekems nuolaida 10%ю
tai aš ten tą paletę ir pamačiau ir užsinorėjau ir žadu šią savaitę šiaip ar taip darytis užsakymą, tai prigriebsiu ir ją o kokią nuolaidą tu turi?