Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Antkaklis briedžiui reikalingas, kad skambaliukai skambėtu, o akytės ir nosis juodos, nes kitaip į šuniuką panašu
Atsakyti
Ačiū mergaitės už nuomonę. Iš pradžių linkau prie raudonos nosies, bet turbūt kad tikrai į šuniuką panašu mastau.gif Dar žiūrėsiu. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras blush2.gif
Atsakyti
ruci, kai iš toliau žiūri, tai man su raudona nosim gražiau buvo, bet kai pritraukei, tai tada su juoda... biggrin.gif
Atsakyti
Laba vakareli, gal kas turit siluetiniu schemuciu ar kokiu nuorodu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugniomama: 05 gruodžio 2008 - 16:56
QUOTE(juratere @ 2008 12 05, 12:08)

Kaip gražu bus kai pabaigsi... wub.gif

QUOTE(loksins @ 2008 12 05, 12:33)
Norėjau parodyt savo naujausią meną, Kalėdinę fėją.

Nerealu... thumbup.gif wub.gif

ruci, o man patiko su antkakliu, juoda akyte ir raudona nosimi, nes tada panašesnis į elnią Rudolfą ax.gif
Atsakyti
As irgi uz raudona nosi, zinoma su antkakliu ir akimi.
Atsakyti
QUOTE(Hilda @ 2008 12 05, 17:58)
ruci, o man patiko su antkakliu, juoda akyte ir raudona nosimi, nes tada panašesnis į elnią Rudolfą ax.gif

Taigi, kiek zmoniu, tiek nuomoniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniomama @ 2008 12 05, 16:56)
Laba vakareli, gal kas turit siluetiniu schemuciu ar kokiu nuorodu?

O mano duotoj nuorodoj neuzteko is ko rinktis? blink.gif
Atsakyti
Labukas, norėjau paprašyti, gal galite įmesti nuorodą DMC siūlų paletės, kad su visų spalvų pavyzdžiais būtų. Paieškoje tik konvertavimus išmeta. Man atrodo, kad rūšiuodama siūlus keletą numerių vietomis sumaišiau. blush2.gif Gal pagal paletę eis atsirankioti... g.gif Dėkui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 12 05, 19:11)
Labukas, norėjau paprašyti, gal galite įmesti nuorodą DMC siūlų paletės, kad su visų spalvų pavyzdžiais būtų. Paieškoje tik konvertavimus išmeta. Man atrodo, kad rūšiuodama siūlus keletą numerių vietomis sumaišiau.  blush2.gif Gal pagal paletę eis atsirankioti...  g.gif Dėkui.  4u.gif

Aš tik tokią turiu
http://www.tindirind....php?pid=654318
Atsakyti
QUOTE(Egliuz @ 2008 12 05, 19:08)
O mano duotoj nuorodoj neuzteko is ko rinktis? blink.gif

na as labai norejau jau siandie pradet, bet atrodo kad nepavyks. Na uzkliuvo nur ta nuoroda tau atsiunciau tik schemutes ner verysad.gif
Atsakyti