Antkaklis briedžiui reikalingas, kad skambaliukai skambėtu, o akytės ir nosis juodos, nes kitaip į šuniuką panašu
Ačiū mergaitės už nuomonę. Iš pradžių linkau prie raudonos nosies, bet turbūt kad tikrai į šuniuką panašu Dar žiūrėsiu. Ačiū
Ačiū už pagyras
ruci, kai iš toliau žiūri, tai man su raudona nosim gražiau buvo, bet kai pritraukei, tai tada su juoda...
Laba vakareli, gal kas turit siluetiniu schemuciu ar kokiu nuorodu?
QUOTE(juratere @ 2008 12 05, 12:08)
Kaip gražu bus kai pabaigsi...
QUOTE(loksins @ 2008 12 05, 12:33)
Norėjau parodyt savo naujausią meną, Kalėdinę fėją.
Nerealu...
ruci, o man patiko su antkakliu, juoda akyte ir raudona nosimi, nes tada panašesnis į elnią Rudolfą
As irgi uz raudona nosi, zinoma su antkakliu ir akimi.
QUOTE(Hilda @ 2008 12 05, 17:58)
ruci, o man patiko su antkakliu, juoda akyte ir raudona nosimi, nes tada panašesnis į elnią Rudolfą
Taigi, kiek zmoniu, tiek nuomoniu
QUOTE(ugniomama @ 2008 12 05, 16:56)
Laba vakareli, gal kas turit siluetiniu schemuciu ar kokiu nuorodu?
O mano duotoj nuorodoj neuzteko is ko rinktis?
Labukas, norėjau paprašyti, gal galite įmesti nuorodą DMC siūlų paletės, kad su visų spalvų pavyzdžiais būtų. Paieškoje tik konvertavimus išmeta. Man atrodo, kad rūšiuodama siūlus keletą numerių vietomis sumaišiau. Gal pagal paletę eis atsirankioti... Dėkui.
QUOTE(cacukas @ 2008 12 05, 19:11)
Labukas, norėjau paprašyti, gal galite įmesti nuorodą DMC siūlų paletės, kad su visų spalvų pavyzdžiais būtų. Paieškoje tik konvertavimus išmeta. Man atrodo, kad rūšiuodama siūlus keletą numerių vietomis sumaišiau. Gal pagal paletę eis atsirankioti... Dėkui.
Aš tik tokią turiu
http://www.tindirind....php?pid=654318
QUOTE(Egliuz @ 2008 12 05, 19:08)
O mano duotoj nuorodoj neuzteko is ko rinktis?
na as labai norejau jau siandie pradet, bet atrodo kad nepavyks. Na uzkliuvo nur ta nuoroda tau atsiunciau tik schemutes ner