Nuotaikingas seneliukas
QUOTE(Egliuz @ 2008 12 04, 17:56)
Dulkele as perku paruostus siuvinejimui pakabukus, nes jie yra patogesni. Tik tuscius, esu macius ir su schemom, bet brangu. Galima pirkt ir maximoj, ardyt ir keist paveiksliukus, bet gaunasi tie patys pinigai (skaiciuojant su siuntimosi islaidomis), o dar islupk graziai, vark.
O kur galima pirkti paruoštų siuvinėjimui pakabukų? Kažkaip niekur neužtikau (o gal tik nepastebėjau?) Schemos - ne bėda. Įmanoma rasti mažų tinkamų schemų
QUOTE(Dulkelė @ 2008 12 04, 20:51)
O kur galima pirkti paruoštų siuvinėjimui pakabukų? Kažkaip niekur neužtikau (o gal tik nepastebėjau?) Schemos - ne bėda. Įmanoma rasti mažų tinkamų schemų
Pasidairyk siuvimo reikmenų parduotuvėse. Kartą mačiau Maximoj.
sveikos norejau jusu paprasyti gal turite kokiu visai mazyciu paveiksleliu.issiuvinejau vardus ant tokios labai siauros juostele kazkur jos plotis apie 4cm ir tie vardai labai tusciai atrodo.man reiketu gal kokiu mazyciu gelyciu ar akmeneliu ar kazka panasaus.
Nelabai realu tokiu maksimoje rasti. Tiesiog, kuriuos perku as, yra neuzdaryti. O uzsisakau is vienos merginos, kuri perka juos uzsienio internetinese parduotuvese. Galesiu duoti jos kontaktus. Ji prekiauja ir medziagomis, siuvinejimo rinkiniais ir pan. dalykais.
Dar labai man patinkanti parduotuve yra www.kasiulai.lt ir yra nauja Klaipediskes mergaites www.siuvinejimomagija.lt kur tikrai pasirinkimas prekiu yra ivairus. O pvz. kasiulai.lt prekiauja ir nerimo, mezgimo reikmenimis ir pan.
Dar labai man patinkanti parduotuve yra www.kasiulai.lt ir yra nauja Klaipediskes mergaites www.siuvinejimomagija.lt kur tikrai pasirinkimas prekiu yra ivairus. O pvz. kasiulai.lt prekiauja ir nerimo, mezgimo reikmenimis ir pan.
QUOTE(Dulkelė @ 2008 12 04, 20:51)
siuvinėjimo magija jais prekiauja čia
QUOTE(astulia @ 2008 12 04, 21:18)
Maciau juos gyvai per siuvinetoju susitikima, man jie per dideli. Bet tame puslapy labai dailios paruostos siuvinejimui Kaledines kojinytes, ypac melynos tamsios spalvos.
QUOTE(Džeinė @ 2008 12 04, 09:27)
Aciu labai labai
QUOTE(Egliuz @ 2008 12 04, 21:24)
Maciau juos gyvai per siuvinetoju susitikima, man jie per dideli. Bet tame puslapy labai dailios paruostos siuvinejimui Kaledines kojinytes, ypac melynos tamsios spalvos.
rimtai? o kokio dydžio daugmaž? pati buvau planavus užsisakyt, bet jei labai dideli, tai...
Tas apvalus tai per delna (neziurint i pirstus). O maniskiai 4,5*5,5 cm. Siuvinejimo plotas dar mazesnis.
QUOTE(Egliuz @ 2008 12 04, 21:36)
Tas apvalus tai per delna (neziurint i pirstus). O maniskiai 4,5*5,5 cm. Siuvinejimo plotas dar mazesnis.
oj, tai tikrai dideli į kišenę netilptų
QUOTE(Egliuz @ 2008 12 04, 21:18)
Nelabai realu tokiu maksimoje rasti. Tiesiog, kuriuos perku as, yra neuzdaryti. O uzsisakau is vienos merginos, kuri perka juos uzsienio internetinese parduotuvese. Galesiu duoti jos kontaktus. Ji prekiauja ir medziagomis, siuvinejimo rinkiniais ir pan. dalykais.
Tai ir sakau, kad tik kartą mačiau.