Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Juratere, tai siaip tikrai neilgai ... schmoll.gif juk nemazas matosi ... mirksiukas.gif super, lauksim pabaigtuviu drinks_cheers.gif mirksiukas.gif

rasiux, labai grazi dovana thumbup.gif thumbup.gif o tuo labiau mamai, nes juk ir issiuvineta moteris su vaiku smile.gif labai subtilus pats darbas ir puikiai parinkti remai drinks_cheers.gif as nuosirdziai ! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 12 04, 17:30)
Juratere, tai siaip tikrai neilgai ...  schmoll.gif juk nemazas matosi ...  mirksiukas.gif super, lauksim pabaigtuviu  drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif

Schema is keturiu lapu-tai dar puse velnio. Vis prisedu vakarais pasiuvineti,-tikiuosi ilgai neuztruksiu blush2.gif
Atsakyti
Dulkele as perku paruostus siuvinejimui pakabukus, nes jie yra patogesni. Tik tuscius, esu macius ir su schemom, bet brangu. Galima pirkt ir maximoj, ardyt ir keist paveiksliukus, bet gaunasi tie patys pinigai (skaiciuojant su siuntimosi islaidomis), o dar islupk graziai, vark.
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 12 04, 11:19)
O pas mane tai atvirkščiai, jau ne vieną turiu išsiuvinėtą paveikslą, o sienos vyras neiškala skylių

o maniskis isprovokavo mane dar pora darbu pakabint namie doh.gif ir vietas surado
tulpiu triptika pakabino virtuvej, tedi vaiko kambary, o Love me not, jau pries pora menesiu kabo, Undiniu karalienei ir liepe vietos ieskot ir sake kad i miegama truksta dar paveikslo doh.gif lotuliukas.gif . tai jau 6 paveikslai kabo pas mane namie ax.gif ... negana to nuleke ir uosvei (mano mamai) sugreziojo skyles, nes tevas nepadare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 04, 18:09)
o maniskis isprovokavo mane dar pora darbu pakabint namie doh.gif  ir vietas surado
tulpiu triptika pakabino virtuvej, tedi vaiko kambary, o Love me not, jau pries pora menesiu kabo, Undiniu karalienei ir liepe vietos ieskot ir sake kad i miegama truksta dar paveikslo doh.gif  lotuliukas.gif . tai jau 6 paveikslai kabo pas mane namie ax.gif ... negana to  nuleke ir uosvei (mano mamai) sugreziojo skyles, nes tevas nepadare smile.gif

Svajonių vyras, sakyčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2008 12 04, 14:37)
Pasirodau ir aš su savo paskutiniuoju darbu

http://img267.images...ikaldomshv5.jpg
Ilgokai gulėjo neįrėmintas, kol sugalvojau kaip panaudoti. Darbar tikiuosi atras savo vietą kur nors garbingoje vietoje  ax.gif

Labai gražu. wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,tesiu pažadą ir rodausi ką tik pabaigtą savo pumą blush2.gif.
http://i172.photobuc...is/DSCF1772.jpg
Tik nuotraukoj spalvos kažkokios netikros g.gif .
Atsakyti
QUOTE(usnis @ 2008 12 04, 18:14)
Sveikos merginos,tesiu pažadą ir rodausi ką tik pabaigtą savo pumą blush2.gif.
http://i172.photobuc...is/DSCF1772.jpg
Tik nuotraukoj spalvos kažkokios netikros g.gif .

Kaip gyva. thumbup.gif
Atsakyti
labas, mergytės mirksiukas.gif

kokių čia grožių užderėjo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif šaunuolės visos bigsmile.gif

o mano mūza išėjo kažkur pasisvečiuot ir nebegrįžta verysad.gif tai žaidžiu tik su kalėdiniais atvirukais, dideli darbai į rankas nebelipa doh.gif nu, gal po švenčių atsigausiu vėl biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 12 04, 19:18)
labas, mergytės  mirksiukas.gif

kokių čia grožių užderėjo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  šaunuolės visos  bigsmile.gif

o mano mūza išėjo kažkur pasisvečiuot ir nebegrįžta  verysad.gif  tai žaidžiu tik su kalėdiniais atvirukais, dideli darbai į rankas nebelipa  doh.gif nu, gal po švenčių atsigausiu vėl  biggrin.gif

Aš taip pat ties mažyčiais apsistojau drinks_cheers.gif Tik siūlai reikalingi baigėsi, tai ir tinginiauju dabar. Paskutins katinas jau gal mėnuo guli numestas, tiek nedaug liko. Vienos spalvos trūksta, negaliu pabaigt doh.gif Tai per tą laiką išsiuvinėjau I.Vautier kavos širdelę, pradėjau savo mergytei zodiaką siuvinėt, kol vėl siūlų nepritrūkau doh.gif Rytoj tikiuosi užsipirkti unsure.gif
Atsakyti
mano pirmas blynas nat plastikines kanvos blush2.gif keturiu vakaru darbeliai rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agnytea @ 2008 12 04, 19:04)
mano pirmas blynas nat plastikines kanvos  blush2.gif  keturiu vakaru darbeliai  rolleyes.gif

Tikras žieminis piratas. thumbup.gif
Atsakyti