Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(tiesiog3 @ 2008 12 04, 12:24)
Zhuvycia

pas mane irgi yra senuju darbu, tik kazkaip as net nesiruosiu ju reminti ...  ax.gif nebepatinka ir neturiu kur kabinti .. ax.gif o dabar jau kaip ir tikrai issirinkau ka norciau kabintis koridoriui, ka virtuvei ... cia aisku, jei vel pamacius kazka neapraibs akys  blush2.gif  doh.gif

Vat vat -gal tik iki tol,kol nepamatysi kazko vel labai grazaus lotuliukas.gif . Turbut mus visas tai veikia. Kai tik pamatai,kad kazkuri labai grazaus kazka issiuvinejo,tai taip ir norisi paciai issisiuviveti rolleyes.gif
O as tai vis judu pirmyn su savo kriokliu. Nedaug jau beliko-kokiu desimt kartu prisesti lotuliukas.gif . Gal veliau idesiu pasirodyti rolleyes.gif
Atsakyti
My Webpage
Na, stai rodausi blush2.gif Neperdaugiausiai jau ir liko g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 12 04, 12:52)
My Webpage
Na, stai  rodausi blush2.gif  Neperdaugiausiai jau ir liko g.gif

O kokio dydzio paveiklas gausis?
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 12 04, 12:52)
My Webpage
Na, stai  rodausi blush2.gif  Neperdaugiausiai jau ir liko g.gif

Jau matu, kad bus nerealiai gražu. thumbup.gif
Atsakyti
Juratere, na gal sakyciau po truputi gydaus, nes pacioj pradzioj pamacius tiek nuorodu, tai buvo VISI baisiai grazus ir VISU man reikejo lotuliukas.gif doh.gif dabar jau truputi atidziau ziuriu ... koridoriui tikrai issirinkau .. ne taip daznai ir matyti, o be to man puikiai tiks .. blush2.gif
o tavo darbas thumbup.gif drinks_cheers.gif galesi ir didziuotis, nes as kol kas tai tik jumis didziuojuos, savim neiseina biggrin.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2008 12 04, 13:55)
O kokio dydzio paveiklas gausis?

Gausis 40x30cm. Na toks,-man vistiek mazokas. Vis noretusi didesniu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 12 04, 14:00)
Juratere
o tavo darbas  thumbup.gif  drinks_cheers.gif galesi ir didziuotis, nes as kol kas tai tik jumis didziuojuos, savim neiseina  biggrin.gif  schmoll.gif

Aciu tiesiog3 4u.gif Nenuvertink taip saves,negalima. Kiekvienos darbeliai yra savotiskai grazus! mirksiukas.gif
Atsakyti
Juratere, cia ne nuvertinimas, o tiesiog ... tikrai gerbiu visas, kurios cia rodesi su dideliais paveikslais, nu tiek kantrybes doh.gif tiek darbo doh.gif super tikrai .. o mazi darbeliai ir lieka mazais darbeliais ... zinoma, kad grazu kiekvienas darbas, bet tiesiog nera to tokio ispudzio kaip pamacius dideli darba smile.gif
kiek laiko jau dygsniuoji krioklius? g.gif
Atsakyti
Pasirodau ir aš su savo paskutiniuoju darbu

http://img267.images...ikaldomshv5.jpg

Ilgokai gulėjo neįrėmintas, kol sugalvojau kaip panaudoti. Darbar tikiuosi atras savo vietą kur nors garbingoje vietoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 12 04, 14:53)
Juratere, cia ne nuvertinimas, o tiesiog ... tikrai gerbiu visas, kurios cia rodesi su dideliais paveikslais, nu tiek kantrybes  doh.gif tiek darbo  doh.gif super tikrai .. o mazi darbeliai ir lieka mazais darbeliais ... zinoma, kad grazu kiekvienas darbas, bet tiesiog nera to tokio ispudzio kaip pamacius dideli darba  smile.gif
kiek laiko jau dygsniuoji krioklius?  g.gif

Kazkaip labai greitai einasi -kol kas lygiai du menesiai ,kaip siuvineju. Siuvineju ne istisai,-su pertraukomis. Labai erzina pavieniai kryzeliai. O ju cia nemazai rolleyes.gif
Atsakyti
rasiux gražu ir rėmas dailiai parinktas
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 12 04, 15:00)
rasiux gražu ir rėmas dailiai parinktas

Ačiū ax.gif - rėmelis ir davė didžiąją grožio dalį. Jei būčiau nepatingėjusi įrėmint- gal jau seniai būčiau padovanojusi.
Tikiuosi, kad mamai patiks (nors mamoms juk viskas patinką, ką joms dovanoja vaikai- ar ne smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Egliuz @ 2008 12 02, 23:50)
O as pakviesiu pasiziureti savo darbelius cia:
http://www.supermama...;#entry21947656

Labai patiko jūsų darbeliai. Ypač sudomino raktų pakabukai. Sakykit, kaip juos darote (na, specialiai perkate dėklą pakabukui ar ardote ir tiesiog pakeičiate paveiksliuką)?
Atsakyti