Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(libaja @ 2008 12 03, 21:45)
*Kruopštumo pavyzdys thumbup.gif  wub.gif
**Klausykit, o kur dedat tokius daiktukus? Šiaip kabo kur nors ant sienų ar???? Kokia jų paskirtis?

* na manau forume nevienas pavyzdys yra, bet aciu
**cia padovanota, bet jei tureciau sau tokius, tai pakabinciau raudona eglute namie pries kaledas, o tuos mini paukstukus(ju dydis 4*4cm) kaip zaisliuka eglutei
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 12 03, 12:17)
Labai fainutis metrikiukas bus  wub.gif O tu greitai apsisukai su šiuo darbeliu (dar ir kepurytę spėjai šaunią numegsti), spartuolė  thumbup.gif

dar ir meškį pati pirma pasiuvo...

QUOTE(tiesiog3 @ 2008 12 03, 14:13)
etaeta, trecia karta  blink.gif  doh.gif  lotuliukas.gif kantrybe gelezine pas tave  biggrin.gif na, mane ikvepei su tais persikais, o man i akis krito kiti ... na, tokio paties stiliaus 4 paveiksleliai ... tiks man virtuvej  smile.gif

tiesiog3, na, tu žiūrau jau visus savo kambarius apsikabinėjus 3 sluoksniais paveikslų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Beliko juos išsiuvinėti, bet su 3 katinai turbūt nėr kada siuvinėti?

QUOTE(paukščiukas @ 2008 12 03, 18:03)
kviečiu pasigrožėti ir prabalsuoti 4u.gif

http://www.supermama...?...83264&st=24

Aš irgi visas norėjau ten pakviesti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos labai grazus darbai. Ta Mikes draugija nuostabi biggrin.gif
Tokiu personazu schemu turiu.
Taip pat turiu paukstuko schema su raktu.
Bet bukit geros parasyk e-pastu egle.miceikiene@gmail.com su savo prasymu, ko reikia. Pranesimu gaviklis per greit uzsipildo:)))
O tie 3 puodukai - liuks atrodo. Mano ideja "Laikas arbatai". Arba be jokio uzraso irgi grazu.
Atsakyti
Rugseje, saunuole tu, gera zmona pasakyciau mirksiukas.gif biggrin.gif labai lauksim tolimesnio proceso pasirodymo mirksiukas.gif

zhuvycia, zvenk zvenk cia lotuliukas.gif tai aisku, as jau dabar net nezinau kur kabinti, bet tai sakiau ne beda, galima keisti, vienus numemei kitus pakabinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu, o is tikro ir katinai, ir vaikas ir darbai ir kazkoks zieminis snaudulys blush2.gif bet vakar siuvinejau bigsmile.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 12 03, 11:55)
pasirodau, kaip sekėsi siuvinėt mikę pukuotuką su draugais

paukščiuk, labai gražus spalvingas paveikslėlis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~MYTIA~ @ 2008 12 03, 20:36)
O gal kas turit schemikiu su siais personazais.....ieskau labai....

va čia yra daug mirksiukas.gif http://picasaweb.google.lt/anypooh1

paukščiukas labai simpatiška kompanija wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 12 03, 12:17)
Noriu konsultacijos  blush2.gif Jau prieš kurį laiką išsiuvinėjau šitą paveiksliuką, bet vis nesugalvoju, ką viršuje parašyti. Išsitraukiu, pasižiūriu ir atgal įkišu. Originale rašo "l'heure du the", bet norisi kažkokio lietuviško užrašo unsure.gif  Taip ir nesumisliju, ką rašyti ("Arbatos?", "Arbatėlė"). Gal kokių genialių idėjų turit? bigsmile.gif

user posted image

O jeigu taip tiesiogiai ir versti "Arbatos valanda/valandėlė"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 03, 17:34)
tikrai ne, nes pasizadejus vaikui pabaigt dinozaurus, darbelio prie ju irgi nemazai
nea, skirsiu vyrui kaip apdovanojima kai jis pastatys nama lotuliukas.gif (namas dar tik galvose) ax.gif

nu gerai jau,palauksiu truputuką,kai pabaigsi vaikui dinozaurus,jau tada padovanok man dar vieną drugelį,o gal ir visus 2(už laukimą lotuliukas.gif )
aš tai tavim didžiuojuos,kad tooookį grandiozinį darbą pradėjei,ir stengsiuos neleisti tau jo numesti....
Atsakyti
Ačiū visom 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 12 04, 00:15)

dar ir meškį pati pirma pasiuvo...

irnesakyk.gif niu ir kas, nepradėsim vardyt kas ką daugiau nuveikė, ane biggrin.gif

Vakar nuostabų daiktą iš siuvėjos parsinešiau, pasistengsiu šian jį pabaigtį ir jum parodyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 12 04, 10:07)
Rugseje, saunuole tu, gera zmona pasakyciau labai lauksim tolimesnio proceso pasirodymo

zhuvycia, zvenk zvenk cia tai aisku, as jau dabar net nezinau kur kabinti, bet tai sakiau ne beda, galima keisti, vienus numemei kitus pakabinai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu, o is tikro ir katinai, ir vaikas ir darbai ir kazkoks zieminis snaudulys  blush2.gif bet vakar siuvinejau  bigsmile.gif

Mano tai vyras nežinau, ar sureaguotų išvis, jei jam tokį darbą padovanočiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nebent būtų piiiiilnas žuvų prisiuvinėtas g.gif

O pas mane tai atvirkščiai, jau ne vieną turiu išsiuvinėtą paveikslą, o sienos vyras neiškala skylių, kad pakabinti galėčiau, o ir rėmams gaila pinigų, tai ir nemato nieks mano darbų, baikė irnesakyk.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2008 12 04, 11:33)
Ačiū visom  4u.gif  4u.gif  4u.gif
irnesakyk.gif niu ir kas, nepradėsim vardyt kas ką daugiau nuveikė, ane biggrin.gif

Vakar nuostabų daiktą iš siuvėjos parsinešiau, pasistengsiu šian jį pabaigtį ir jum parodyti bigsmile.gif

Tu daugiau pdarai, tikrai bigsmile.gif O ką ten parsinešei, įdomu labai g.gif
Atsakyti
Zhuvycia, na negi neivertintu kiek triuso ten ideta?... g.gif juk mato kaip siuvineji ir kiek tas trunka .. mano net sunus vakar pareiske, kad kas nemate tas nesupranta, o jis jau zino, kad mama ilgai krapstos prie tu darbu ax.gif

pas mane irgi yra senuju darbu, tik kazkaip as net nesiruosiu ju reminti ... ax.gif nebepatinka ir neturiu kur kabinti .. ax.gif o dabar jau kaip ir tikrai issirinkau ka norciau kabintis koridoriui, ka virtuvei ... cia aisku, jei vel pamacius kazka neapraibs akys blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 12 04, 11:24)
Zhuvycia, na negi neivertintu kiek triuso ten ideta?...

nu tai kas, kad triūso įdėta... aš nežinau, kokį siuvinėtą paveikslą savo turtui galėčiau padovanot, kad jis jį pasikabintų ne dėl to įdėto triūso, o dėl to, kad paveikslas patinka ax.gif

namie turim lygiai vieną įrėmintą ir pakabintą siuvinėtą paveiksliuką, nu ir Kalėdoms pakaitinį į tą vietą pakabinsiu gal, jei prisiruošiu įsirėmint hihihi.gif
Atsakyti