Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Sveikos visos smile.gif Nesilankiau pas jus nuo kokio birzelio menesio turbut. Pagaliau vel turiu laiko prisesti prie darbeliu ir cia apsilankyti. O kiek jus visko prisidarbavot bigsmile.gif saunuoles!!! Visu darbeliai labai grazus 4u.gif

Toliau darbuojuos prie savo paskutinio darbelio, bet kazkaip labai letai einasi g.gif Tai kai tik bus vaizdas butinai pasirodysiu, jei prisiminsiu kaip nuotrauka ikelt ax.gif
Atsakyti
pasirodau, kaip sekėsi siuvinėt mikę pukuotuką su draugais
user posted image
Atsakyti
Noriu konsultacijos blush2.gif Jau prieš kurį laiką išsiuvinėjau šitą paveiksliuką, bet vis nesugalvoju, ką viršuje parašyti. Išsitraukiu, pasižiūriu ir atgal įkišu. Originale rašo "l'heure du the", bet norisi kažkokio lietuviško užrašo unsure.gif Taip ir nesumisliju, ką rašyti ("Arbatos?", "Arbatėlė"). Gal kokių genialių idėjų turit? bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 12 03, 11:55)

Labai fainutis metrikiukas bus wub.gif O tu greitai apsisukai su šiuo darbeliu (dar ir kepurytę spėjai šaunią numegsti), spartuolė thumbup.gif

Rugsėje, bus šaunus paveikslas wub.gif Man jis taip pat patiko, žvairavau į jį, bet tokių grandiozinių darbų aš dar morališkai nepasiruošusi imtis unsure.gif Kantrybės tau ir, kad įkvėpimas neišblėstų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 03 gruodžio 2008 - 11:18
Sveikos, siuvinėtojos smile.gif Atsimenu, prieš kurį laiką viena mamytė rodė šį nuostabų paukštelį. Norėjau paklausti, gal kuri nors turi jo schemutę ar bent spalvų raktą? ax.gif

user posted image

Būtų nuostabu, jei atsiųstumėte adresu loopena@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 12 03, 11:17)
Labai fainutis metrikiukas bus  wub.gif O tu greitai apsisukai su šiuo darbeliu (dar ir kepurytę spėjai šaunią numegsti), spartuolė  thumbup.gif

Ačiū, metriką jau išsiuvinėta, nedėjau visos, nes žinau, kad daugkam jos nepatinka unsure.gif Norėčiau sparčiau suktis, bet laiko limitas ribotas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Insomnia, kaip man patinka šitie Tralala puodeliai! Ant naturalaus lino, ania?
O jeigu: "Arbata trims"? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 12 03, 12:55)

Gražu gražu, man gražu, paukščiuk... Tik tep žiūrint man dar ant kraitelio kažkodėl norėtųsi backstitcho...
Atsakyti
etaeta, trecia karta blink.gif doh.gif lotuliukas.gif kantrybe gelezine pas tave biggrin.gif na, mane ikvepei su tais persikais, o man i akis krito kiti ... na, tokio paties stiliaus 4 paveiksleliai ... tiks man virtuvej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 12 03, 14:13)
etaeta, trecia karta  blink.gif  doh.gif  lotuliukas.gif kantrybe gelezine pas tave  biggrin.gif na, mane ikvepei su tais persikais, o man i akis krito kiti ... na, tokio paties stiliaus 4 paveiksleliai ... tiks man virtuvej  smile.gif

lauksim pasirodant su darbais 4u.gif
Atsakyti
Oi, kiek najų darbelių. Labai viskas gražu.
O kas liečia grasinimu- tai jau tikrai ne pirmas kartas, bet internetas jau toks dalykas. g.gif
Atsakyti
etaeta, labai stipriai tai nelaukit, nes nezinau kada tai bus blush2.gif niekaip draugei aguonu neprimusu ... doh.gif dar norisi kaledoms seneli issiuvineti .. na, reikes susiimti .. smile.gif uztai kiekviena diena cia dairausi ikvepimo biggrin.gif

pauksciukas, fainas man tavo mike ir draugai biggrin.gif drinks_cheers.gif nieko netruksta mano akimis, toks zaismingas 4u.gif
Atsakyti