Sveikos visos Nesilankiau pas jus nuo kokio birzelio menesio turbut. Pagaliau vel turiu laiko prisesti prie darbeliu ir cia apsilankyti. O kiek jus visko prisidarbavot saunuoles!!! Visu darbeliai labai grazus
Toliau darbuojuos prie savo paskutinio darbelio, bet kazkaip labai letai einasi Tai kai tik bus vaizdas butinai pasirodysiu, jei prisiminsiu kaip nuotrauka ikelt
pasirodau, kaip sekėsi siuvinėt mikę pukuotuką su draugais
Noriu konsultacijos Jau prieš kurį laiką išsiuvinėjau šitą paveiksliuką, bet vis nesugalvoju, ką viršuje parašyti. Išsitraukiu, pasižiūriu ir atgal įkišu. Originale rašo "l'heure du the", bet norisi kažkokio lietuviško užrašo Taip ir nesumisliju, ką rašyti ("Arbatos?", "Arbatėlė"). Gal kokių genialių idėjų turit?
QUOTE(paukščiukas @ 2008 12 03, 11:55)
Labai fainutis metrikiukas bus O tu greitai apsisukai su šiuo darbeliu (dar ir kepurytę spėjai šaunią numegsti), spartuolė
Rugsėje, bus šaunus paveikslas Man jis taip pat patiko, žvairavau į jį, bet tokių grandiozinių darbų aš dar morališkai nepasiruošusi imtis Kantrybės tau ir, kad įkvėpimas neišblėstų
Sveikos, siuvinėtojos Atsimenu, prieš kurį laiką viena mamytė rodė šį nuostabų paukštelį. Norėjau paklausti, gal kuri nors turi jo schemutę ar bent spalvų raktą?
Būtų nuostabu, jei atsiųstumėte adresu loopena@yahoo.com
Būtų nuostabu, jei atsiųstumėte adresu loopena@yahoo.com
QUOTE(milka@ @ 2008 12 03, 11:17)
Labai fainutis metrikiukas bus O tu greitai apsisukai su šiuo darbeliu (dar ir kepurytę spėjai šaunią numegsti), spartuolė
Ačiū, metriką jau išsiuvinėta, nedėjau visos, nes žinau, kad daugkam jos nepatinka Norėčiau sparčiau suktis, bet laiko limitas ribotas
Insomnia, kaip man patinka šitie Tralala puodeliai! Ant naturalaus lino, ania?
O jeigu: "Arbata trims"?
O jeigu: "Arbata trims"?
QUOTE(paukščiukas @ 2008 12 03, 12:55)
Gražu gražu, man gražu, paukščiuk... Tik tep žiūrint man dar ant kraitelio kažkodėl norėtųsi backstitcho...
etaeta, trecia karta kantrybe gelezine pas tave na, mane ikvepei su tais persikais, o man i akis krito kiti ... na, tokio paties stiliaus 4 paveiksleliai ... tiks man virtuvej
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 12 03, 14:13)
etaeta, trecia karta kantrybe gelezine pas tave na, mane ikvepei su tais persikais, o man i akis krito kiti ... na, tokio paties stiliaus 4 paveiksleliai ... tiks man virtuvej
lauksim pasirodant su darbais
Oi, kiek najų darbelių. Labai viskas gražu.
O kas liečia grasinimu- tai jau tikrai ne pirmas kartas, bet internetas jau toks dalykas.
O kas liečia grasinimu- tai jau tikrai ne pirmas kartas, bet internetas jau toks dalykas.
etaeta, labai stipriai tai nelaukit, nes nezinau kada tai bus niekaip draugei aguonu neprimusu ... dar norisi kaledoms seneli issiuvineti .. na, reikes susiimti .. uztai kiekviena diena cia dairausi ikvepimo
pauksciukas, fainas man tavo mike ir draugai nieko netruksta mano akimis, toks zaismingas
pauksciukas, fainas man tavo mike ir draugai nieko netruksta mano akimis, toks zaismingas