Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(winia @ 2008 12 02, 17:10)
va, jau prasideda grasinimai  unsure.gif

http://www.lrytas.lt...

panašu, kad galerijų savininkai po truputį dar labiau naikins puslapius su schemomis  unsure.gif

QUOTE(astulia @ 2008 12 02, 18:15)
hm, tai kol dar galima, reikia kaupt schemų lobius, paskui bus šakės  unsure.gif

tik nereikia lia lia irnesakyk.gif jau ne pirmą kartą bangas kelia... Na, ištrins dabar. Po kiek laiko vėl atsiras, kas įdeda. Juolab, tokie dalykai kaip P2P (torrentai, emules ir visi kiti) neišnyks biggrin.gif

libaja, nuotraukytė mažoka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 12 02, 21:12)
libaja, nuotraukytė mažoka rolleyes.gif
g.gif tai kad didesnėj irgi ne kaži kas labiau matosi...

user posted image
Atsakyti
grazuuu..... Patiko ir man sita eglute labai wub.gif .
O ir aš po truputį ruošiuosi šventėms ir ta proga ieškau Stičo schemučių (ypač kalėdine tematika). Bandžiau darytis su pattern maker, bet rezultatas nepatiko doh.gif . Ar nepagelbėtumėt cool.gif ?
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2008 12 02, 13:40)
Giedress, ruci, mieli darbeliai bręsta  thumbup.gif  wub.gif

Na rodausi ir aš su savo baigtu darbeliu. Įsimylėjau šitą eglę, tai ėmiau ir iškryžiavojau  blush2.gif Tik neklauskit, kiek balto siūlo sunaudojau... rolleyes.gif Originale dar didesnė eglė turėjo būt, bet man jau ir taip į medžiagos gabalą netilpo - dvi šakas nuo apačios teko improvizuojant apgenėt  lotuliukas.gif  Tik va baltų dažų vyras niekaip nenuperka, nes turiu ideliai tinkanti rėmelį, tik raudona, tai persimalevosiu ir bus liuks  bigsmile.gif
[

nuostabi eglė wub.gif wub.gif
Atsakyti
radau galu gale savo ieskoto Kaledinio medzio schema - ir isviso man Renato Parolin dizainas labai patinka - gal dar kam pravers

http://tastr.gallery...atch?a=ALN-bv6I

o gal kas sitokia ar shemute kur matet?
http://show.7ya.ru/p...PhotoID=1953091
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editamm: 02 gruodžio 2008 - 20:57
Balta eglutė nuostabi, ties ja man taip pat buvo žvilgsnis sutojęs

libaja nesupyk, bet nesižiūri visiškai, gal bandyk visą drugelį išsiuvinėt, ar juodą BS pasiuvinėt

Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 12 02, 20:29)
g.gif tai kad didesnėj irgi ne kaži kas labiau matosi...

mano manymu, tokiam mažam subtiliam vaizdeliui netinka pati medžiaga su tokiom didelėm skylėm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 02 gruodžio 2008 - 21:06
QUOTE(paukščiukas @ 2008 12 02, 22:03)
libaja nesupyk, bet nesižiūri visiškai, gal bandyk visą drugelį išsiuvinėt, ar juodą  BS pasiuvinėt

biggrin.gif ko gi čia pykt, taigi ir prašau ne girti, o patarti, ką ir kaip taisyti. Klausyk, o pati tai irgi kiek supratau, ne visai pagal schemą siuvinėjai? Nes tas pavyzdėlis kur šalia schemų tai net neužkrečiantis, o pačios siuvinėtu užsikabliavau blush2.gif O BS juodas gal... nelabai, gal geriau kokiu tamsiai pilku, tokiu, kaip drugelyje pačiame yra?

Winia, čia paveiksliukas ne pats mažiausias, ir skylės ne tokios didelės, tiesiog prašė Giedre įdėt didesnę nuotrauką. Šiaip gal labuiau kibčiau prie medžiagos spalvos, o ne prie tankumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(editamm @ 2008 12 02, 20:54)

o gal kas sitokia ar shemute kur matet?
http://show.7ya.ru/p...PhotoID=1953091

gal ir maciau ax.gif rolleyes.gif
parasyk i až savo pasta atsiusiu
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 12 02, 21:11)
biggrin.gif ko gi čia pykt, taigi ir prašau ne girti, o patarti, ką ir kaip taisyti. Klausyk,  o pati tai irgi kiek supratau, ne visai pagal schemą siuvinėjai? Nes tas pavyzdėlis kur šalia schemų tai net neužkrečiantis, o pačios siuvinėtu užsikabliavau  blush2.gif O BS juodas gal... nelabai, gal geriau kokiu tamsiai pilku, tokiu, kaip drugelyje pačiame yra?

blush2.gif aha, truputi keičiau, bet nepamenu tiksliai ką biggrin.gif

O gal kokių pusinių kryžiukų priedo pasiuvinėk g.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 12 02, 22:36)
blush2.gif aha, truputi keičiau, bet nepamenu tiksliai ką biggrin.gif

O gal kokių pusinių kryžiukų priedo pasiuvinėk  g.gif

doh.gif geras. Rimtai thumbup.gif ačiū, ryt tikiuosi parodyt rezultatą. Manau, kad man pavyks jį atgaivint. Nu toks jis man simpatukas wub.gif
Atsakyti
pasirodau ir savo tukstantmecio projekta
Banni, Tiesiog3 - pirmas drugelis jums
user posted image
buvo tiek
user posted image
buvau isprovokuota duot pazada, kad iki nauju metu pasieksiu pirmaji drugeli, na siektiek anksciau jis atsirado taigi giriuosi baisiai baisiai kad pajudeju lapu i desne.
dabar dar tik tiek
user posted image user posted image
Atsakyti