Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Grazi eglaite gavosi. Tikrai kvepia Kaledomis thumbup.gif
Atsakyti
Eglutė tiesiog thumbup.gif .
Atsakyti
Sveikos siuvinėtojos 4u.gif , gal kas turite ir norite parduoti savo siuvinėtus darbelius? Siųskite darbelio nuotrauką ir kainą man į AŽ.

Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2008 12 02, 13:40)
Na rodausi ir aš su savo baigtu darbeliu. Įsimylėjau šitą eglę, tai ėmiau ir iškryžiavojau  blush2.gif
blink.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperTėtė @ 2008 12 02, 14:20)
Sveikos siuvinėtojos  4u.gif  , gal kas turite ir norite parduoti savo siuvinėtus darbelius?  Siųskite darbelio nuotrauką ir kainą man į AŽ.

Kažkodėl man iš karto asocijuojasi su tokiu skelbimu: "Superku stiklo tarą" blush2.gif . Negi darbai taip nuvertinami g.gif
Papildyta:
Vis užeinu paskaitinėju, darbai visų thumbup.gif
Atsakyti
mergytės, reikia pagalbos ax.gif gal kas turit šito šuniuko ryškesnę schemą? savojoj nelabai simbolius įžiūriu doh.gif

user posted image
Atsakyti
Astulia tikrai turiu. Parasyk savo e-maila i az:)
Atsakyti
na o man reikia kritikos ir patarimų: siuvinėju dovanėlei simbolinei. Siūlus rinkau pati. Pagal schemą jau lyg ir baigta, bet.... na nenorėčiau pati tokio gauti, tai ir dovanoti kažkaip... g.gif Bandysiu dar kažką keitinėti vakare. Va ant dešiniojo sparniuko uždėjau pilką bachsticht'ą, ar ant viso dėt, ar dar ką. Turiu mintį, padaryti tamsesnius ilgesnius tokius "potėpius". GAl tada įvaizdis atsiras... user posted imagePatarkit gal ką nors g.gif
Atsakyti
va, jau prasideda grasinimai unsure.gif

http://www.lrytas.lt...

panašu, kad galerijų savininkai po truputį dar labiau naikins puslapius su schemomis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 02 gruodžio 2008 - 17:15
QUOTE(winia @ 2008 12 02, 17:10)
va, jau prasideda grasinimai  unsure.gif

http://www.lrytas.lt...

panašu, kad galerijų savininkai po truputį dar labiau naikins puslapius su schemomis  unsure.gif

hm, tai kol dar galima, reikia kaupt schemų lobius, paskui bus šakės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jola987 @ 2008 12 01, 21:01)
Paveikslų galerijoje patarė nešti į Paletę, pabandysiu ten su laivu ir katinėliais nukeliauti   rolleyes.gif

Iki šiol visada nešiau į Paletę. Priekaištų neturiu (tik viename darbe per vieną kryžiukų eilutę nelygiai buvo). Man patinka, kad tikrai pataria ir padeda pasirinkti (aš dažniausiai abi darbuotojas įtraukiu į rėmo ir pasparto parinkimą blush2.gif ). O kadangi nemoku greitai apsispręst, tai labiausiai man patinka, kad nesijaučiu skubinama.
Teko kartą matyti, kaip kitame reminimo salone klientė buvo "konsultuojama", t.y. buvo palikta likimo valiai ir į visus prašymus patarti buvo atsakoma "pasirinkit, kad jums pačiai patiktų ir derėtų namuose". Buvau nustebinta tokio vadinamosios "konsultantės" elgesio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 02 gruodžio 2008 - 18:26
QUOTE(laujus @ 2008 12 02, 13:40)
Na rodausi ir aš su savo baigtu darbeliu. Įsimylėjau šitą eglę, tai ėmiau ir iškryžiavojau  blush2.gif Tik neklauskit, kiek balto siūlo sunaudojau... rolleyes.gif Originale dar didesnė eglė turėjo būt, bet man jau ir taip į medžiagos gabalą netilpo - dvi šakas nuo apačios teko improvizuojant apgenėt  lotuliukas.gif  Tik va baltų dažų vyras niekaip nenuperka, nes turiu ideliai tinkanti rėmelį, tik raudona, tai persimalevosiu ir bus liuks  bigsmile.gif

bigsmile.gif kaip gerai atrodo wub.gif
Atsakyti