Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(laisveja @ 2008 12 01, 13:38)
O kas galėtų patarti, kur Klaipėdoje nešti rėminti?  4u.gif Bręsta du rėminimai, kiti palauks dar savo eilės  ax.gif

Visad nešu į Livitą, netoli Akropolio, ten tikrai dirba žmonės nusimanantys savo darbe
http://www.visalietu...L_F130_00136332

giedress o siuvinėsi tik dviejuos kampuos? O tavo kryžiukai į vieną pusę krypstą?
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 11 30, 21:57)
Vat ir as buvau nemazai susikaupsusi schemu, bet buvau pritrenkta kai nuoroda i savo archyvus pamaciau net keliuose forumuose, labai nesmagu buvo, nesakau, kad as juos pirkau  - irgi kaip sakoma"nuvogiau". Bet deka to, kad nuoroda i mano puslapi atsirado forumuose, daug kas pradejo is mane siusti, todel googlas labai greitai viska panaikino, taip ir as pati likau be schemu. Va taip ir buna, jeigu kam nors bandai gero padaryti. Manau geriau atsiusti pacias schemas zmgui i pasta kuris iesko, negu sumesti nuorodas. Nors is as pati darznai nuorodas sumetu  doh.gif

ohmy.gif oho kokie dalykai buna, nepatikeciau doh.gif ta prasme kad panaikina nuorodas g.gif

QUOTE(Nepomuke @ 2008 12 01, 11:10)
Mergaitės vilnietės - gal galite patarti, kur nešti darbelius įrėminti? ax.gif  4u.gif  mastau.gif

man labiausiai patiko priesais Akropoli esancios dirbtuves thumbup.gif ir graziai , ir kruopsciai ir laiku thumbup.gif darten kazkaip ta medziagele patempia ir priklijuoja ant pakietinimo, tai nenukreivuoja krastai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytea @ 2008 11 28, 11:05)

wub.gif

as saviskiui i kompanija dar zadu viena is tos serijos pasiuvineti - tolimojateiti hihihi.gif
user posted image

QUOTE(Agnytea @ 2008 11 28, 17:59)
paskutine vakariene (sitas net nepradetas, o tik siulai su medziagyte yra)  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

siuvineju ir as ja - ilgai bet ne nuobodziai. tik dabar numetus buvau pora menesiu, ale tuoj atsiras laisvesnio laiko, tai vel kibsiu smile.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2008 11 28, 22:49)
Kažkoks labai matytas nykštukėlis  bigsmile.gif O tiesiai manęs paprašyti nenori  g.gif

paziurejau jusu nuoroda wub.gif grozis 4u.gif labai graziai pateikiate savo darbelius wub.gif

QUOTE(Insomnia @ 2008 11 30, 11:12)
Nors gal čia tik aš tinginė blush2.gif Man paskutiniu metu maloniau pirkti priemones siuvinėjimui arba schemas vogti,  negu siuvinėti doh.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif pas man irgi darbu ir siulu jauciu 20 metu i prieki yra doh.gif tikiuosi dukryte irgi pamegs si uzsiemima, tai tures nebloga palikima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukine: 01 gruodžio 2008 - 19:50
QUOTE(paukščiukas @ 2008 12 01, 18:36)
giedress o siuvinėsi tik dviejuos kampuos? O tavo kryžiukai į vieną pusę krypstą?

na, siuvinėju į visas keturias puses. O kryžiukai visi gulasi vienodai - viršutinis \ . Va taip yra (atsiprašau, nuotrauka pasvirus)
user posted image

Dabar jeigu sugalvočiau daryti 4x4 kryžiukus pasukus medžiagą, tai gautųsi tie šoniniai angeliukai siauručiai per ilgį ir labai pailgi per plotį doh.gif Tai darysiu 4x3. Bet matysis, kad dydžiai skirtingi biggrin.gif Nu bet gal sėdint prie stalo neatrodys labai baisiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2008 12 01, 13:38)
O kas galėtų patarti, kur Klaipėdoje nešti rėminti?  4u.gif Bręsta du rėminimai, kiti palauks dar savo eilės  ax.gif

As asmeniskai kiek jau nebandziau kur nest....tai buvo variantu jog perreminti reikejo doh.gif Tai paskutinius metus nesu i viena liuks centriuka.....esu labai patenkinta ju darbu, greitumu ir kainomis thumbup.gif Jis Minijos g. 135, netoli turto registro, to pirmojo musu miesto stiklinio dangoraizio lotuliukas.gif Tikiuos supratot ax.gif Jis taip ir vadinasi "Reminimo centras" thumbup.gif Pastoviems klijentams, nuolaidu korteles dalina drinks_cheers.gif As jau 10% gaunu, tureciau jau ir didesne netrukus gaut bigsmile.gif
Atsakyti
Giedress, gražu.Man tai atrodo, kad kai bus priešingose kraštinėse, tai normaliai atrodys.
Atsakyti
QUOTE(~MYTIA~ @ 2008 12 01, 20:25)
As asmeniskai kiek jau nebandziau kur nest....tai buvo variantu jog perreminti reikejo  doh.gif  Tai paskutinius metus nesu i viena liuks centriuka.....esu labai patenkinta ju darbu, greitumu ir kainomis  thumbup.gif  Jis Minijos g. 135, netoli turto registro, to pirmojo musu miesto stiklinio dangoraizio  lotuliukas.gif  Tikiuos supratot  ax.gif  Jis taip ir vadinasi "Reminimo centras"  thumbup.gif Pastoviems klijentams, nuolaidu korteles dalina  drinks_cheers.gif  As jau 10% gaunu, tureciau jau ir didesne netrukus gaut  bigsmile.gif

sveikos, vėl nauji namučiai smile.gif
pilna grožybių, visoms 4u.gif
kaip jūs ir suspėjat visur g.gif

aš nešdavau rėminti į Janonio gatvę, bet kai vėduoklę nešiau du kartus atgal, tai nutariau kad tai paskutinis ten rėmintas darbas.
Paveikslų galerijoje patarė nešti į Paletę, pabandysiu ten su laivu ir katinėliais nukeliauti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jola987 @ 2008 12 01, 21:01)
sveikos, vėl nauji namučiai  smile.gif
pilna grožybių, visoms  4u.gif
kaip jūs ir suspėjat visur  g.gif

aš nešdavau rėminti į Janonio gatvę, bet kai vėduoklę nešiau du kartus atgal, tai nutariau kad tai paskutinis ten rėmintas darbas.
Paveikslų galerijoje patarė nešti į Paletę, pabandysiu ten su laivu ir katinėliais nukeliauti  rolleyes.gif

Galiu padaryt antireklama Akropolyje esancios parduotuves, nzn kaip ji vadinas daba blush2.gif , bet ten prie visu baru....prekiauja iv. smulkmem, ypac daug kalvystes dirbiniu....priesai buvusi sexshopa....ir remina jie.....tai zodziu nesiau 2 savo darbus ir abu reikejo per naujo taisyt doh.gif O suplojau blink.gif Zodziu levai jie ten dirba ax.gif Niekad ten negrysiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(~MYTIA~ @ 2008 12 01, 21:33)
Galiu padaryt antireklama Akropolyje esancios parduotuves, nzn kaip ji vadinas daba  blush2.gif , bet ten prie visu baru....prekiauja iv. smulkmem, ypac daug kalvystes dirbiniu....priesai buvusi sexshopa....ir remina jie.....tai zodziu nesiau 2 savo darbus ir abu reikejo per naujo taisyt  doh.gif  O suplojau  blink.gif  Zodziu levai jie ten dirba  ax.gif  Niekad ten negrysiu  schmoll.gif

Mano sesuo laisvalaikiu tapo paveiksliukus. Ji neša rėminti centre. Ten kur yra sustojimas Lukiškės į Oro uosto pusę, truputį praėjus į priekį yra rėminimas. Nu kol kas gerai viską padarė. g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 12 01, 19:44)

Dabar jeigu sugalvočiau daryti 4x4 kryžiukus pasukus medžiagą, tai gautųsi tie šoniniai angeliukai siauručiai per ilgį ir labai pailgi per plotį doh.gif Tai darysiu 4x3. Bet matysis, kad dydžiai skirtingi biggrin.gif Nu bet gal sėdint prie stalo neatrodys labai baisiai ax.gif

Manau baisiai tikrai neatrodys, o jei pradėjus siuvinėt matysi, kad nesižiūrį, tai gal kitą motyvą siuvinėk, kokią didelę snaigę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytea @ 2008 11 28, 13:05)

labai grazu, man si visa serija labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 12 01, 18:36)
Visad nešu į Livitą, netoli Akropolio, ten tikrai dirba žmonės nusimanantys savo darbe
http://www.visalietu...L_F130_00136332

QUOTE(~MYTIA~ @ 2008 12 01, 20:25)
As asmeniskai kiek jau nebandziau kur nest....tai buvo variantu jog perreminti reikejo  doh.gif  Tai paskutinius metus nesu i viena liuks centriuka.....esu labai patenkinta ju darbu, greitumu ir kainomis  thumbup.gif  Jis Minijos g. 135, netoli turto registro, to pirmojo musu miesto stiklinio dangoraizio  lotuliukas.gif  Tikiuos supratot  ax.gif  Jis taip ir vadinasi "Reminimo centras"  thumbup.gif Pastoviems klijentams, nuolaidu korteles dalina  drinks_cheers.gif  As jau 10% gaunu, tureciau jau ir didesne netrukus gaut  bigsmile.gif

QUOTE(Jola987 @ 2008 12 01, 21:01)
Paveikslų galerijoje patarė nešti į Paletę, pabandysiu ten su laivu ir katinėliais nukeliauti  rolleyes.gif

Ačiū, mergaitės, už nuomones 4u.gif 4u.gif
Janonio gatvė buvo mano sąrašėlyje, kaip vienas iš galimų variantų, bet turbūt teks braukti lauk ax.gif Tame miestelyje, iš kurio atvažiavau, buvo jų filialas, tai kažkaip neteko nusivilti. Gerai, kad pasiteiravau jau išbandžiusių 4u.gif
Atsakyti