Kaip sutvarkysiu našlaites, jau sumąstėm. Belieka pabaigt, bet šiandien laiko neturėjau.
nauji namuciai
taip ir laukiau, kol kas sukurs
taip ir laukiau, kol kas sukurs
aš irgi galvojau, kad jau benamės liksim pačiai kurt nesinorėjo, kad nebūtų vėl kaip praeitą kartą - trys naujos temos
QUOTE(milka@ @ 2008 11 27, 10:22)
Kai siuvinėjat melanžiniu siūlu (taip atrodo vadinasi margi siūlai) jūs derinat atspalvius? Pvz. kai siūlas baigiasi šviesiu atspalviu, naują imat taip pat šviesiu galu ar pirmą pasitaikiusį?
As specialiai nederinu, bet dazniausia siula kerpu per atspalvio viduri. Taip neretai gaunasi, kad pradzia ir pabaiga panasios.
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 11 27, 18:12)
As specialiai nederinu, bet dazniausia siula kerpu per atspalvio viduri. Taip neretai gaunasi, kad pradzia ir pabaiga panasios.
Ačiū už patarimą.
QUOTE(giege @ 2008 11 27, 18:21)
Ačiū už namučius. Tik čia, pagal mane, jau turėtų būti 54 tema (dabar turim tris 51 temas)
Reiktu pagaliau sutarkyti sita reikala toms kas moka Nes jau taip ilgai uzsibuvom vienoj v ietoj
QUOTE(astulia @ 2008 11 27, 18:07)
aš irgi galvojau, kad jau benamės liksim pačiai kurt nesinorėjo, kad nebūtų vėl kaip praeitą kartą - trys naujos temos
Bet visos panaudotos
aciu uz gerus zodzius tasiukui, tai buvo eksperimentinis gaminys- pirmas, bet tikiuosi kad nepaskutinis,padovanojau siurprize dalyvavusiai mergaitei
kad ne , nespeju visu savo planu igyvendint, o prie jo darbelio tikrai nemazai (laiko trukumas)
QUOTE(astulia @ 2008 11 27, 14:14)
rugsėje, o užsakymuką tokiam tašiukui galima? laaabai jau gražu
kad ne , nespeju visu savo planu igyvendint, o prie jo darbelio tikrai nemazai (laiko trukumas)
Regisruojuosi ir as naujuose namuciuose
Registruojuose ir as naujuose namuose su ka tik siandien iremintu paveikslu.