Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(FedeSperanza @ 2009 04 07, 14:20)
nežinau... mums daugumai kaip su AFS tai tiesiog pradėdavom kai tik paskiria ir kelis mėn prieš pastojimą jau reikia pagert, arba bent kažkiek minimaliai, su ciklu negirdėjau, kad sietų... nebent dėl kokių kitų priežasčių  g.gif

alai tyku čia temelėj, žiūriu tik mes dviese ir pasišnekam  lotuliukas.gif

nu biški pradedu pergyventi doh.gif mmm nėra 5d. seniau nebudavo taip... doh.gif NT rodo I biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dreziuke @ 2009 04 07, 15:39)
na ir as prisijungsiu prie Jusu smile.gif  FedeSperanza ar tau pradzioje nestumo netepliojo,man dabar  5sav su trupuciu, bet vis patepa. Ne grynai krauju, bet tokiom ruzavom arba murzinom smile.gif isskyrom (nezinau ar aiskiai parasiau). Pilvo neskauda, krutys taip pat neatleistos, siandien pridaviau krauja pakartotiniam HCG, sakau gal nieko tas toks pateplijimas.Kaip manai?

wub.gif wub.gif tyliai tyliai tikimės ir laukiam, kaip prisijungsi drąsiai ir prie nestuke.gif temelės wub.gif

man patepliojo trumpai ir hematomą matė kažkur apie 9 savaitę berods, iki tol nebuvo nieko.
na, tu man rodos jau pati prisiskaitei ir žinai, visiap būna - ir teplioja ir pan., ir sėkmingai išnešioja. bet gal tau jau pradėt vaistukus leistis? aš tai jau leidausi kai man tepliojo, ir plius diufastoną pradėjau gert su patepliojimais.

QUOTE(Law @ 2009 04 07, 15:57)
nu biški pradedu pergyventi  doh.gif mmm nėra 5d. seniau nebudavo taip... doh.gif NT rodo I biggrin.gif

laukiam, laukima nekantriai, kaip gi čia bus toliau... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 04 07, 21:15)
wub.gif  wub.gif tyliai tyliai tikimės ir laukiam, kaip prisijungsi drąsiai ir prie  nestuke.gif temelės  wub.gif

man patepliojo trumpai ir hematomą matė kažkur apie 9 savaitę berods, iki tol nebuvo nieko.
na, tu man rodos jau pati prisiskaitei ir žinai, visiap būna - ir teplioja ir pan., ir sėkmingai išnešioja. bet gal tau jau pradėt vaistukus leistis? aš tai jau leidausi kai man tepliojo, ir plius diufastoną pradėjau gert su patepliojimais.
laukiam, laukima nekantriai, kaip gi čia bus toliau...  wub.gif

Asjau leidziuosi nuo praejusio ketvirtadienio, bet vakar pasirode gan nemzai sviezio kraujo verysad.gif , einu siandien pas gin.ziureti kas cia darosi.
Atsakyti
QUOTE(dreziuke @ 2009 04 08, 08:47)
Asjau leidziuosi nuo praejusio ketvirtadienio, bet vakar pasirode gan nemzai sviezio kraujo verysad.gif , einu siandien pas gin.ziureti kas cia darosi.

drinks_cheers.gif
laikom už jus kumštukus, duok žinot, ką gin sakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 04 07, 15:20)
alai tyku čia temelėj, žiūriu tik mes dviese ir pasišnekam  lotuliukas.gif

gal pasisnekat ir vienos ax.gif biggrin.gif bet kekviena dienele ilendu paskaitineti, kaip jums sekasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxt @ 2009 04 08, 13:57)
gal pasisnekat ir vienos  ax.gif  biggrin.gif bet kekviena dienele ilendu paskaitineti, kaip jums sekasi  4u.gif

biggrin.gif biggrin.gif tai ir pasipasakok kartais;)

as tai tik i klausimelius kokiu atsakau, nes kaip jau ir laukiu gandro... ir smagu matyti, kad vis daugiau planuojanciu kraustosi i nestuke.gif skyreli wub.gif
Atsakyti
Liko visai nedaug iki tos minutės, kuomet jūsų nuoširdūs ketinimai vis dar gali būti panaudoti kilniam tikslui – nevaisingos šeimos džiaugsmui išgyvenant neįkainojamus tėvystės potyrius susilaukus ilgai laukto kūdikio! wub.gif

Vaisingumo asociacijos vardu kviečiame Nesulaukiančių gandro forumo dalyves/-ius, o jeigu galėsite ir jūsų artimuosius, draugus, kolegas ar pažįstamus nelikti abejingiems ir prisidėti padedant šeimoms gydyti nevaisingumą ir taip susilaukti ilgai išsvajotų ir laukiamų atžalų. Jūs galite įdėti bent dalelę savo tikėjimo, vilties ir lėšų siekiant, jog kiekviena šeima galėtų patirti ir pajausti tėvystės skonį bei džiaugsmą užaugindami bent po vieną mylimą vaiką. Jūsų padėdami mes galime padaryti daugelį šeimų laimingomis, suteikti joms prasmingesnį, įvairiaspalvį ir socialiai lygiavertį gyvenimą.

Atstovaudama ir apjungdama tokių šeimų lūkesčius ir viltis, Vaisingumo asociacija kviečia paskirti savo 2% GPM, siekdama pagerinti nevaisingų šeimų gerovę bei gyvenimo kokybę, užtikrinti socialinę paramą ir pagalbą. Jūsų parama mums svarbi siekiant pakeisti dabartinę problemišką nevaisingų šeimų padėtį Lietuvoje.
Jei iš šimto nevaisingų šeimų bandymų susilaukti vaiko nors viena viltis realizuosis kūdikio krykštavimu ir tėvų širdis užliejusia palaima, vadinasi jūsų indėlis buvo neapsakomai didelis ir nuoširdus! 4u.gif

Tegu mažiukų daugėja! Už tai ir dėkojame. 4u.gif

Vaisingumo asociacija 4u.gif

2% GPM skyrimo formą galite atsisiųsti čia: http://perlhosting.n...7/780c9106.html
Deklaracijas galite užpildyti internetu arba pristatyti į VMI iki gegužės 1 dienos! Laiko nedaug, bet Jūs dar galite išreikšti savo paramą nevaisingoms šeimoms.

Pagalbos pildant paramos formą galite gauti Nesulaukiančių gandro Vaisingumo asociacijos temoje, rašydami mums el. paštu: info@vaisingumoasociacija.lt arba skambindami Rūtai tel. 8612 73838.
Atsakyti
labas mergytės,
vėl klausimai- atsakymai blush2.gif
aš vėl su savo prapuolusiom mmm...pasidariau HCG o jis mažiau 0 taigi nėštumo nėra. susimąsčiau kad mažu koks uždegimas unsure.gif juk aspirinas mažina temperatūra ir galiu nejausti uždegimo požymių? mmm turėjo būti 04.02
Atsakyti
QUOTE(Law @ 2009 04 10, 09:27)
labas mergytės,
vėl klausimai- atsakymai blush2.gif
aš vėl su savo prapuolusiom mmm...pasidariau HCG o jis mažiau 0 taigi nėštumo nėra. susimąsčiau kad mažu koks uždegimas  unsure.gif juk aspirinas mažina temperatūra ir galiu nejausti uždegimo požymių? mmm turėjo būti 04.02

Būtinai nueik pas ginę pasitikrinti.O dėl aspirino, tai čia yra ne toks aspirinas, kuris yra prieš uždegiminis. Žinok, kad aspirinas po 100-200 mg skystina kraują. O tas, kuris yra nuo uždegimų tai jo ozė yra didėlė, kažkur 500 mg. Tai aspirinas, kurį tu geri tikrai neslopins tau temperatūros ir uždegimo.
Atsakyti
Labutis,prasau pasakykite kokie buna simptomai sergant AFS. As turejau 2nesivystancius nestumus, daktare siuncia del AFS issityrti.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti