Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

Sveikos 4u.gif
nelabai supratau rasiukes komentaro del Delenos LA???. Normos tai nevirsija, bet yra zemiau normos, tai gal irgi ka nors reiskia g.gif
Delena, nueik pirmiausia pas savo gine ir parodyk jai tyrimus, jei nieko nezinos nueik pas R. (paskaityk ankstesnius puslapius, yra nurodyta kur ji rasti). As irgi turejau tik viena nesivystanti, bet pati pasidariau si tyrima. Pas mane tik anti beta2 teigiamas. Buvau pas R., bet jis del sio rodiklio nelabai ka man paaiskino, tipo AFS nera. Bet, manau, su tavo rodikliais daugiau ka pakomentuos. Pasiskaicius ivairios info, pati nusprendziau pagerti aspirino. Manau, kad tau taip pat reikalingas bus aspirinas, o gal ir leidziami vaistukai, kadangi tavo kraujukas per greitai kresa, neaprupina vaisiaus maisto medziagomis ir jis zuna, todel reikia kraujuka paskystinti.
Tik neaisku kodel ilgokai nepastoji, jei priezasciu nalabai yra, bet gal jos, kad ir nedideles, visos susideda ir nepavyksta. Nenusimink 4u.gif As va irgi nezinau, kodel turejau nesivystanti (gal del anti beta2), nes problemu kitu kaip ir nera, be to turiu jau viena vaika ir pirmasis nestumas buvo superinis.
Atsakyti
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2008 12 02, 15:28)
Sveikos 4u.gif
nelabai supratau rasiukes komentaro del Delenos LA???. Normos tai nevirsija, bet yra zemiau normos, tai gal irgi ka nors reiskia g.gif
Delena, nueik pirmiausia pas savo gine ir parodyk jai tyrimus, jei nieko nezinos nueik pas R. (paskaityk ankstesnius puslapius, yra nurodyta kur ji rasti). As irgi turejau tik viena nesivystanti, bet pati pasidariau si tyrima. Pas mane tik anti beta2 teigiamas. Buvau pas R., bet jis del sio rodiklio nelabai ka man paaiskino, tipo AFS nera. Bet, manau, su tavo rodikliais daugiau ka pakomentuos. Pasiskaicius ivairios info, pati nusprendziau pagerti aspirino. Manau, kad tau taip pat reikalingas bus aspirinas, o gal ir leidziami vaistukai, kadangi tavo kraujukas per greitai kresa, neaprupina vaisiaus maisto medziagomis ir jis zuna, todel reikia kraujuka paskystinti.
Tik neaisku kodel ilgokai nepastoji, jei priezasciu nalabai yra, bet gal jos, kad ir nedideles, visos susideda ir nepavyksta. Nenusimink 4u.gif As va irgi nezinau, kodel turejau nesivystanti (gal del anti beta2), nes problemu kitu kaip ir nera, be to turiu jau viena vaika ir pirmasis nestumas buvo superinis.

Laba,
Dėl Delenos tyrimo, tai norėjau paskyti viena, o pasakiau kita. Šiaip manau, kad jei mažiau nei norma, tai yra geriau nei virš normos tyrimas. Gaila, kad šiuo klausimu mes neturim gydytojų, kurie suteiktų informaciją g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Užsukau pas jus pažiūrėti kaip gyvena naujos antifosfolipidinukės.... ax.gif oho, kiek jūsų čia daug, ir kiek daug naujų, nepažystamų bigsmile.gif
Visoms sekmės dideliausios 4u.gif greičiau susilaukit savo mažučių zuikučių soske.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2008 12 02, 16:28)
Sveikos 4u.gif

nerandu as kur tas R ? kur ji rasti ir kas jis (ji) toks, pavarde gal zinai?
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2008 12 02, 16:00)
nerandu as kur tas R ? kur ji rasti ir kas jis (ji) toks, pavarde gal zinai?

gydytojas R. Rogalskis.
Jis dirba privačiai, idedu tau nuoroda: www.ginekologija.tinkle.lt
Atsakyti
QUOTE(rasiuke29 @ 2008 12 02, 09:36)
Kaune galėtų pakomentuoti gydytojas A, o Vilniuje gydytojas R, o visi kiti gydytojai nemoka pakomentuoti arba šneka visiškas nesąmonmes apie AFS sindromą.  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Neturiu nė vieno vaikelio  verysad.gif

kokia to gydytojo pavarde??? tas R man nieko nesako, as nezinau... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiuke29 @ 2008 12 02, 17:05)
gydytojas R. Rogalskis.
Jis dirba privačiai, idedu tau nuoroda: www.ginekologija.tinkle.lt

aciu tau labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2008 12 02, 16:07)
Papildyta:
aciu tau labai  4u.gif

Prašom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2008 12 02, 17:07)
Papildyta:
aciu tau labai  4u.gif

na va dabar paskambinau gydytojui Rogalskiui, susitariau del konsultacijos. smile.gif

tik nepaklausiau kiek kainuoja konsultacija, o gal kas zino? tinklalapy yra kainos, bet laikas eina, jos keiciasi, jauciu rytoj paskambinsiu jam pasidomesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delena: 02 gruodžio 2008 - 16:28
QUOTE(Delena @ 2008 12 02, 16:25)
na va dabar paskambinau gydytojui Rogalskiui, susitariau del konsultacijos.  smile.gif

tik nepaklausiau kiek kainuoja konsultacija, o gal kas zino? tinklalapy yra kainos, bet laikas eina, jos keiciasi, jauciu rytoj paskambinsiu jam pasidomesiu.

Konsultacija kainuoja 50 lt. Mane tai dar apžiūrėjo paėmė tepinelius, citologinį ir pan. tai sumokėjau 140 lt.
Atsakyti
QUOTE(rasiuke29 @ 2008 12 02, 17:39)
Konsultacija kainuoja 50 lt. Mane tai dar apžiūrėjo paėmė tepinelius, citologinį ir pan. tai sumokėjau 140 lt.

tai dar normalios kainos, nes kitur vien konsultacija virs 100 lt. svarbu kad del AFL sindromo zinotu, susigaudytu. nes daug kas nezino ir nemoka pakomentuoti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2008 12 01, 17:42)
Sveikos merginos.

Padekyte man, as nieko nesuprantu apie tyrimo atsakymus, ar tai geri, ar ne???
gal; kas gali man pakomentuoti doh.gif

LA1(s)  29.4  norma 31.0-42.0
APC-R (s) 114.6        >120

Antikunai pries beta 2 glikoproteina 1 (IgGAM)    0.145    norma  <0.361 neigiama
Antikunai pries kardiolipina (IgGam)    0.399                  norma < 0.647 neigiama
ka tai galetu reiksti??? blush2.gif

Ar tai blogai kas nors??? verysad.gif

Sveika prisijungus 4u.gif Aš nesikonsultavau Vilniuje,bet dariausi tyr tenai,tai ,kadangi esu ne vilnietė,pirmiau pasiskambinau,kokius tyr daro Santariškėse,tai tik atsimenu,kad akcentavo,jei LA 1 būna teigiamas,tai daro ir LA 2 ir tik tada iš jų abiejų nustato ar tas LA tikrai teigiamas g.gif ar tau LA 2 nedarė g.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 12 02, 20:19)
Sveika prisijungus  4u.gif Aš nesikonsultavau Vilniuje,bet dariausi tyr tenai,tai ,kadangi esu ne vilnietė,pirmiau pasiskambinau,kokius tyr daro Santariškėse,tai tik atsimenu,kad akcentavo,jei LA 1 būna teigiamas,tai daro ir LA 2 ir tik tada iš jų abiejų nustato ar tas LA tikrai teigiamas   g.gif  ar tau LA 2 nedarė  g.gif

Papildyta:
QUOTE(sauda @ 2008 12 02, 20:19)
Sveika prisijungus  4u.gif Aš nesikonsultavau Vilniuje,bet dariausi tyr tenai,tai ,kadangi esu ne vilnietė,pirmiau pasiskambinau,kokius tyr daro Santariškėse,tai tik atsimenu,kad akcentavo,jei LA 1 būna teigiamas,tai daro ir LA 2 ir tik tada iš jų abiejų nustato ar tas LA tikrai teigiamas  g.gif  ar tau LA 2 nedarė  g.gif

oj, ir as nieko nesuprantu. O ka reiskia ir kokie turi buti rodikliai kad LA butu teigiamas???? as nezinau ar mano teikgiamas skaitosi???nes parasyta LA1 29.4, o norma 31.0-42.0.

bet as mokejau ir uz LA2, taciau jo tyrimo atsakyme nera. tai gal tada skaitosi kads mano LA1 yra neigiamas, nes jei butu teigiamas, tai tyrime butu ir LA2 g.gif g.gif g.gif Matai, kad as nieko nesuprantu, ka reiskia teigiamas, o ka neigiamas?? koks turi buti atsakymas...
Papildyta:
QUOTE(Delena @ 2008 12 02, 21:23)
Papildyta:
oj, ir as nieko nesuprantu. O ka reiskia ir kokie turi buti rodikliai kad LA butu teigiamas???? as nezinau ar mano teikgiamas skaitosi???nes parasyta LA1 29.4, o norma 31.0-42.0.

bet as mokejau ir uz LA2, taciau jo tyrimo atsakyme nera. tai gal tada skaitosi kads mano LA1 yra neigiamas, nes jei butu teigiamas, tai tyrime butu ir LA2 g.gif  g.gif  g.gif  Matai, kad as nieko nesuprantu, ka reiskia teigiamas, o ka neigiamas?? koks turi buti atsakymas...

as uzsirasiau penktadieni pas R., kai grisiu, tai butinai pasakysiu (jei jis man isaiskins) ka gali tai reiksti. taciau pries tai dar su hematologe ir Santoruose bandysiu paklausti. tada ziuresiu ka sako vienas gydytojas ir ka kitas g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delena: 02 gruodžio 2008 - 20:17