Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Blond @ 2009 04 01, 15:47)
Mano analogiska situacija mirksiukas.gif Diagnoze del AFS nei patvirtinta, nei paneigta. Tyrimo rezultatai buvo irgi arti ribos, visu jau nebepamenu, bet vieno buvo 38, o kito 130 g.gif Geriau aspirina iki nestumo 2 mėn., visa nestuma ir dabar turiu labai saunia ir SVEIKA dukryte smile.gif

ax.gif apraminot mane,isitikinau kad ne viena esu ir nebusiu bandomuoju triusiuku g.gif tad isidrasinau ir pradejau vartoti aspirina, tik reikes gyd prasyti jog pakeistu i kitoki, nes siadien jau jauciu jog skrandukui nelabai patinka
Atsakyti
QUOTE(xxxt @ 2009 04 02, 11:22)
ax.gif apraminot mane,isitikinau kad ne viena esu ir nebusiu bandomuoju triusiuku g.gif  tad isidrasinau ir pradejau vartoti aspirina, tik reikes gyd prasyti jog pakeistu i kitoki, nes siadien jau jauciu jog skrandukui nelabai patinka

o kokį geri?Stenkis jį gerti sočiai pavalgius, nes aspirinas gadina skranduką 4u.gif
Atsakyti
Taip, butinai reikia pavalgius aspirina gert smile.gif
Atsakyti
Aš vartoju Trombo Aas,lygtai vadinasi,man skrandžio jis nedirgina
Atsakyti
QUOTE(rasiuke29 @ 2009 04 02, 11:25)
o kokį geri?Stenkis jį gerti sočiai pavalgius, nes aspirinas gadina skranduką  4u.gif

Tai kad ir geriu pavalgius, tik kazkada pas mane buvus skrandzio opa, gal delto jautriau reaguoja blush2.gif Man israse paprasta bayer firmos
Atsakyti
QUOTE(xxxt @ 2009 04 03, 11:43)
Tai kad ir geriu pavalgius, tik kazkada pas mane buvus skrandzio opa, gal delto jautriau reaguoja  blush2.gif  Man israse paprasta bayer firmos

Aš tai Thrombo ASS 100 mg. geriu ax.gif
Atsakyti
mergytės, ar pradėjus gert aspiriną gali išsiderinti mėnesinės? g.gif pradėjau gert šį ciklą ir mėnesinių nesulaukiu jau 3dienos, visad jos būdavo labai reguliarios. NT aišku neigiamas ir jokių mmm požymių nėra doh.gif ir dar- ar vit C galima gertmvartojant aspiriną? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Law @ 2009 04 05, 08:16)
mergytės, ar pradėjus gert aspiriną gali išsiderinti mėnesinės? g.gif pradėjau gert šį ciklą ir mėnesinių nesulaukiu jau 3dienos, visad jos būdavo labai reguliarios. NT aišku neigiamas ir jokių mmm požymių nėra  doh.gif  ir dar- ar vit C galima gertmvartojant aspiriną? ax.gif

na, žinok, nesu girdėjusi. kad su mažiau krešulių (ji anksčiau jų buvo), labiau plaukiančios, tai taip, bet kad užsilaikytų... g.gif

vit C gali ir šiaip jau jis irgi naudingas su AFS. tik tuo pat metu su aspirinu negerk, kad skrandžio opos negautum, vi sgi rūgštys abu.

Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 04 05, 14:51)
na, žinok, nesu girdėjusi. kad su mažiau krešulių (ji anksčiau jų buvo), labiau plaukiančios, tai taip, bet kad užsilaikytų...  g.gif

vit C gali ir šiaip jau jis irgi naudingas su AFS. tik tuo pat metu su aspirinu negerk, kad skrandžio opos negautum, vi sgi rūgštys abu.

ačiū FedeSperanza 4u.gif na turbūt šiaip išsiderino po paskutinio persileidimo verysad.gif
Atsakyti
ir vėl prisistatau su klausimais... man daktarė liepė aspiriną pradėt gert nuo šio ciklo vidurio. gal žinot dėl ko? ar yra skirtumas kada pradėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Law: 07 balandžio 2009 - 11:35
QUOTE(Law @ 2009 04 07, 12:35)
ir vėl prisistatau su klausimais... man daktarė liepė aspiriną pradėt gert nuo šio ciklo vidurio. gal žinot dėl ko? ar yra skirtumas kada pradėt?

nežinau... mums daugumai kaip su AFS tai tiesiog pradėdavom kai tik paskiria ir kelis mėn prieš pastojimą jau reikia pagert, arba bent kažkiek minimaliai, su ciklu negirdėjau, kad sietų... nebent dėl kokių kitų priežasčių g.gif

alai tyku čia temelėj, žiūriu tik mes dviese ir pasišnekam lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FedeSperanza: 07 balandžio 2009 - 14:20
na ir as prisijungsiu prie Jusu smile.gif FedeSperanza ar tau pradzioje nestumo netepliojo,man dabar 5sav su trupuciu, bet vis patepa. Ne grynai krauju, bet tokiom ruzavom arba murzinom smile.gif isskyrom (nezinau ar aiskiai parasiau). Pilvo neskauda, krutys taip pat neatleistos, siandien pridaviau krauja pakartotiniam HCG, sakau gal nieko tas toks pateplijimas.Kaip manai?
Atsakyti