Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Prince @ 2009 03 26, 13:26)
Mergaites,
Klaipedoje Jurininkuose reikia tureti siuntima jei nori tyrima pasidaryti?

ne nereikia, tik reikia žinoti kokių tyrimų reikia, nes jos ten nieko nenutuokia doh.gif, susirašysi ant lapuko, čia forume rasi jų pavadinimus ir paduosi sarašėlį, o tada jau jos žinos ką su tavim daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuke_: 26 kovo 2009 - 18:39
Sveikos,merginos! noriu isikelti nestuke.gif liniuote, bet vis nepavyksta.Kaip ten ir ka nukuopijuoti? Pagelbekit! mano sveikatele normali, lankiausi pas gyd., augam po truputi, jau uzaugom iki 9sav. Sekmes visoms! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spuogelis @ 2009 03 30, 19:27)
Sveikos,merginos! noriu isikelti  nestuke.gif  liniuote, bet vis nepavyksta.Kaip ten ir ka nukuopijuoti? Pagelbekit! mano sveikatele normali, lankiausi pas gyd., augam po truputi, jau uzaugom iki 9sav. Sekmes visoms!  4u.gif

parašyk man savo datą, įkelsiu ir į pirmą nestuke.gif puslapiuką 4u.gif

į AŽ parašiau apie parašo įkėlimą.
Atsakyti
Sveikos mergaitės,gal kuri galit pasakyti,ar gyd.Abraitis kiekvieną dieną dirba skyriuje ir kur tas skyrius yra,ar tam pačiam pastate,kur jis antradieniais priiminėja?Iš anksto ačiū.
Atsakyti
kaip dirba nezinau... bet siaip tik antradieniais oficialiai priimineja
Papildyta:
beje Roze, ar jau zinot tyrimu atsakymus?
Atsakyti
Dar nežinau,reiks kitą savaitę važiuot
Atsakyti
Labutis,
man taip pat gyd itaria AFS, nors tai nei patvirtinta nei paneigta, (tyrimai buvo ant ribos LA1(s) 30.9 o norma 31,0- 42,0)
Dabar esu nestuke.gif gyd paskyre iki 12 sav pagerti aspirina, bet man taip nedrasu, nes situ vaistu nevartojau ir nesilaukdama, o dar paminejo kad geriant aspirina galima vaisiaus anomalija, nesuauges gomurys. Maciau pas jus irgi yra nestuke.gif gal kas buvot susidures su tokia situacija?
Atsakyti
QUOTE(xxxt @ 2009 04 01, 14:21)
Labutis,
man taip pat gyd itaria AFS, nors tai nei patvirtinta nei paneigta, (tyrimai buvo ant ribos LA1(s) 30.9 o norma 31,0- 42,0)
Dabar esu nestuke.gif gyd paskyre iki 12 sav pagerti aspirina, bet man taip nedrasu, nes situ vaistu nevartojau ir nesilaukdama, o dar paminejo kad geriant aspirina galima vaisiaus anomalija, nesuauges gomurys. Maciau pas jus irgi yra  nestuke.gif gal kas buvot susidures su tokia situacija?

Dėl aspirino nesijaudink tikrai neturėtų pakenkti. Yra dar leidžiami vaistukai, kuriuos aš ir kitos merginos leidžiasi nestuke.gif metu.Kiek žinau kas leidosi vaistukus ir gėrė aspiriną pagimdė gražius ir sveikus vaikučius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Man gydytojas pasakė arba aspirinas ir leidžiami arba neišnešiosi vaikučio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiuke29: 01 balandžio 2009 - 13:26
QUOTE(rasiuke29 @ 2009 04 01, 14:24)
Dėl aspirino nesijaudink tikrai neturėtų pakenkti. Yra dar leidžiami vaistukai, kuriuos aš ir kitos merginos leidžiasi  nestuke.gif metu.Kiek žinau kas leidosi vaistukus ir gėrė aspiriną pagimdė gražius ir sveikus vaikučius  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Man gydytojas pasakė arba aspirinas ir leidžiami arba neišnešiosi vaikučio.

aciu uz nuraminima 4u.gif lankiausi pas viena genekol lygtai prie nieko nesikabino, bet buvo 2 persileidimai,pakeiciau kita gyd o si iskart liepe pradet gerti aspiriana, ir dar pabreze kad gali buti anomaliju vartojant si vaista, galejo jau geriau nieko nesakyti, tai kaip susinervinau.
O nuo kelintos sav jus vartojot aspirina ir po kiek?
Man paskyre po 100mg per diena geriamus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxt: 01 balandžio 2009 - 13:40
QUOTE(xxxt @ 2009 04 01, 14:37)
aciu uz nuraminima  4u.gif lankiausi pas viena genekol lygtai prie nieko nesikabino, bet buvo 2 persileidimai,pakeiciau kita gyd o si iskart liepe pradet gerti aspiriana, ir dar pabreze kad gali buti anomaliju vartojant si vaista, galejo jau geriau nieko nesakyti, tai kaip susinervinau.

Pradėjau gert 2-3 mėn. prieš pastojant ir dabar jį geriu. Ir jei viskas bus gerai su nestuke.gif gersiu iki 36 sav. Dar leidžiuosi fraxiparine. Aspiriną geriu thrombo ass 100 mg. po 1 tabl.AŠ taip pat turėjau 2 nesivystančius, rado AFS.
Atsakyti
QUOTE(xxxt @ 2009 04 01, 13:37)
aciu uz nuraminima  4u.gif lankiausi pas viena genekol lygtai prie nieko nesikabino, bet buvo 2 persileidimai,pakeiciau kita gyd o si iskart liepe pradet gerti aspiriana, ir dar pabreze kad gali buti anomaliju vartojant si vaista, galejo jau geriau nieko nesakyti, tai kaip susinervinau.

Mano analogiska situacija mirksiukas.gif Diagnoze del AFS nei patvirtinta, nei paneigta. Tyrimo rezultatai buvo irgi arti ribos, visu jau nebepamenu, bet vieno buvo 38, o kito 130 g.gif Geriau aspirina iki nestumo 2 mėn., visa nestuma ir dabar turiu labai saunia ir SVEIKA dukryte smile.gif Del apsigiminu mano gine nieko nesake, taciau siunte i Genetikos centra. Bet as dariausi tik echo, Triplo testo nesidariau. Echo rode, kad viskas puiku, tai nusprendem su vyru kraujo tyrimu nedaryt, nes jei rodikliai butu ne visai normoj, tai buciau visa nestuma tik nervinusis ir tiek 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blond: 01 balandžio 2009 - 14:47