Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(linuke_ @ 2009 03 25, 10:28)
Labas, merginos  4u.gif Ir aš čia naujokė. Prieš dvi savaites persileidau, per apžiūrą ginius matė tik tuščią puslytę, joje nebuvo embriono verysad.gif Tai aš nutraukiau vartoti paskirtą duph. ir po kelių dienų pradėjau kraujuoti. Kadangi organizmas valosi pats, tai po savaitės kraujavimo man vis dar teplioja. Tai va noriu paklausti, ketinu pasidaryti tyrimą dėl AFS, bet nepamenu ar galiu jį daryti, jei man vis dar teplioja blush2.gif

Laikykis mergyt 4u.gif 4u.gif Žinoma, kad gali darytis AFS tyrimą, kad tau ir teplioja, nes kraują ima iš venos. Ir šiaip kuo greičiau po persileidimo pasidarai šį tyrimą tuo geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuke29 @ 2009 03 25, 10:45)
Laikykis mergyt  4u.gif  4u.gif Žinoma, kad gali darytis AFS tyrimą, kad tau ir teplioja, nes kraują ima iš venos. Ir šiaip kuo greičiau po persileidimo pasidarai šį tyrimą tuo geriau  ax.gif

Ačiū 4u.gif
Šeštadienį reikės ieškoti Santariškių tada blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2009 03 25, 12:24)
Ačiū  4u.gif
Šeštadienį reikės ieškoti Santariškių tada  blush2.gif  biggrin.gif

Man atrodo, kad sestadienis negali priduoti tu tyrimu.
Pamenu, kaip man sake, kad butinai savaites dienomis, ir tai geriau, kad is ryto butu.
Nors siaip sestad. jie dirba, as buvau atejusi atsakymu pasiimti sestadieni.
Siulyciau tau pasiskambinti ir pasitikslinti, ypac jei ne is Vilniaus esi, kad nesigautu nereikalinga kelione.
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 03 25, 11:27)
Man atrodo, kad sestadienis negali priduoti tu tyrimu.
Pamenu, kaip man sake, kad butinai savaites dienomis, ir tai geriau, kad is ryto butu.
Nors siaip sestad. jie dirba, as buvau atejusi atsakymu pasiimti sestadieni.
Siulyciau tau pasiskambinti ir pasitikslinti, ypac jei ne is Vilniaus esi, kad nesigautu nereikalinga kelione.

Kad aš skambinau ir sakė, kad dirba šeštadieniais ir galima daryti visus tyrimus mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2009 03 25, 12:42)
Kad aš skambinau ir sakė, kad dirba šeštadieniais ir galima daryti visus tyrimus mastau.gif

na, žinok, anksčiau tikrai tik darbo dienom darydavo, gal tu bendrai paklausei, tia ir atsakė apie bendruosius tyrimus. gal geriua pasditikslinti, ar tikrai šito ims. nors paprastam žmogui atrodo čia nieko tokio gi tą kraują paimt, bet ten pas juos sava tvarka, skirtingi mėgintuvėliai ir t.t. ir pan., tai nesinori, kad be reikalo važiuotum sad.gif
Atsakyti
Labas, gal jus ismanote daugiau
jei Apc- r ir Igg pries kard tyrimai geri? a rgali buti tas afs? ar paprastai reiskia kad bus viskas ok?

as kazkaip turiu tyrimus bet man atrodo cia ne visi. parasyta taip:
apc-r
datl
le
ir parasas ant vieno lapo
ir
kard-G
ir parasas.
abejoju ar cia visi;/

Papildyta:
apcr 146( 120-300)
datl 34(28-38)
le 36 (max 41)
kard-g 9,76 (<19)

tai suprast kad pas mane nera to AFS ar dar truksta kazkokiu parametru?
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2009 03 25, 13:44)
Labas, gal jus ismanote daugiau
jei Apc- r ir Igg pries kard tyrimai geri? a rgali buti tas afs? ar paprastai reiskia kad bus viskas ok?

as kazkaip turiu tyrimus bet man atrodo cia ne visi. parasyta taip:
apc-r
datl
le
ir parasas ant vieno lapo
ir
kard-G
ir parasas.
abejoju ar cia visi;/
Papildyta:
apcr 146( 120-300)
datl 34(28-38)
le 36 (max 41)
kard-g 9,76 (<19)
tai suprast kad pas mane nera to AFS ar dar truksta kazkokiu parametru?

gal ne le, or LA?
dar kaune nedaromas, or vilniuj kai kurie daro antibeta, bet jis labilesnis, labiau nepastovus ir gincytinas, rodantis ir kitus dalykus, ir kombinacijoj su kitais interpretuojamas. tai kai visi kiti geri, tai nemanau kad verta net darytis ji 4u.gif
Atsakyti
nu parasyta le smile.gif

kadangi vakar turejau pakovoti vakar kad gauti atsisviesti situs tyrimus, tai galvoju kazi cia viskas ar dar ne labai? ir ar dar reikes ten eiti.
ir labai tikiuosi kad ne bus ant specialiaus kadanors ateiti gimdymas budint butent siam gydytojui. brr
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 25, 11:48)
na, žinok, anksčiau tikrai tik darbo dienom darydavo, gal tu bendrai paklausei, tia ir atsakė apie bendruosius tyrimus. gal geriua pasditikslinti, ar tikrai šito ims. nors paprastam žmogui atrodo čia nieko tokio gi tą kraują paimt, bet ten pas juos sava tvarka, skirtingi mėgintuvėliai ir t.t. ir pan., tai nesinori, kad be reikalo važiuotum sad.gif

Pasiskambinau dar kartą ir paklausiau ar galima priduoti kraują AFS tyrimui. Sakė, kad kraują paims, tik kad atsakymai nebus tą pačią dieną. Nu tikiuosi, kad nenuvažiuosiu be reikalo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2009 03 26, 09:53)
Pasiskambinau dar kartą ir paklausiau ar galima priduoti kraują AFS tyrimui. Sakė, kad kraują paims, tik kad atsakymai nebus tą pačią dieną. Nu tikiuosi, kad nenuvažiuosiu be reikalo  rolleyes.gif

tai super thumbup.gif mes čia tave ir taip jau užparinom biggrin.gif

bet kokiu atveju nebūna tą pačią dieną, ketvirtaideniais vakarai spaprastai pareina pilnas komplektas (kaikurie greičiau, be tnepamenu, kuris ten tik vieną kartą per savaitę daromas).
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 26, 09:22)
tai super  thumbup.gif mes čia tave ir taip jau užparinom  biggrin.gif

bet kokiu atveju nebūna tą pačią dieną, ketvirtaideniais vakarai spaprastai pareina pilnas komplektas (kaikurie greičiau, be tnepamenu, kuris ten tik vieną kartą per savaitę daromas).

ax.gif
tai jo jo, žinau, kad iš karto nebūna atsakymų biggrin.gif Tik įdomu telefonu pasakytų, arba kitam žmogui atiduotų g.gif Nu reikės išsiaiškinti, kai priduosiu kraują smile.gif
O tiesa, valgyti ir gerti tai galima, ane g.gif
Atsakyti
Mergaites,
Klaipedoje Jurininkuose reikia tureti siuntima jei nori tyrima pasidaryti?
Atsakyti