QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 20, 13:37)
tik parašyk man savo datą, ir mes tave mikliai ten perkelsim
super, gerai, kad dėl tų vaistukų susižinojai, matai, mes tų zibor net nebuvom dar girdėję. o jie brangesni, ar pigesni? aš leidžiuos fraxipariną, jei clexane tą didesnę dozę reiktų, tai bankrutuočiau protarpiais sualergizuoja išberia, niežšti ir tinsta rausta oda, bet šiaip nėra blogai, tai kažkaip ir negalvoju keist...
nėra jokio baisumo prieš akis tyrimėliai tavo geri:super sėkmingai augsit augsit ir užaugsit nors žinau, kaip tau dabar baisu tuo patikėt
super, gerai, kad dėl tų vaistukų susižinojai, matai, mes tų zibor net nebuvom dar girdėję. o jie brangesni, ar pigesni? aš leidžiuos fraxipariną, jei clexane tą didesnę dozę reiktų, tai bankrutuočiau protarpiais sualergizuoja išberia, niežšti ir tinsta rausta oda, bet šiaip nėra blogai, tai kažkaip ir negalvoju keist...
nėra jokio baisumo prieš akis tyrimėliai tavo geri:super sėkmingai augsit augsit ir užaugsit nors žinau, kaip tau dabar baisu tuo patikėt
Sveikutes, parasysiu vaistuku kainas.Zibor2500 viena ampule kainuoja 15lt. pakuote-150lt. nemazai! clexane-viena ampule kainuoja 11lt., pakuote 110lt.siek tiek galima sutaupyti. Besileisdama vaistukus pasidariau nemaza melyne ant pilvo, nes tik idurus stipriai suskaudejo, todel greitai istraukiau adata ir po to i kita vieta duriau. Matyt saves gaila.Spuogais dar vis beria, nugara ypac.Na, del gimdymo datos dar man gyd. nieko neminejo, matyt dar reikia paaugti.