Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 20, 13:37)
tik parašyk man savo datą, ir mes tave mikliai ten perkelsim  4u.gif  wub.gif

super, gerai, kad dėl tų vaistukų susižinojai, matai, mes tų zibor net nebuvom dar girdėję. o jie brangesni, ar pigesni? aš leidžiuos fraxipariną, jei clexane tą didesnę dozę reiktų, tai bankrutuočiau  doh.gif protarpiais sualergizuoja išberia, niežšti ir tinsta rausta oda, bet šiaip nėra blogai, tai kažkaip ir negalvoju keist...

nėra jokio baisumo prieš akis 4u.gif  tyrimėliai tavo geri:super  sėkmingai augsit augsit ir užaugsit  4u.gif nors žinau, kaip tau dabar baisu tuo patikėt  unsure.gif

Sveikutes, 4u.gif parasysiu vaistuku kainas.Zibor2500 viena ampule kainuoja 15lt. pakuote-150lt. nemazai! clexane-viena ampule kainuoja 11lt., pakuote 110lt.siek tiek galima sutaupyti. Besileisdama vaistukus pasidariau nemaza melyne ant pilvo, nes tik idurus stipriai suskaudejo, todel greitai istraukiau adata ir po to i kita vieta duriau. Matyt saves gaila.Spuogais dar vis beria, nugara ypac.Na, del gimdymo datos dar man gyd. nieko neminejo, matyt dar reikia paaugti. nestuke.gif
Atsakyti

Vaisingumo asociacijos vardu kviečiame Nesulaukiančių gandro forumo dalyves/-ius, o jeigu galėsite ir jūsų artimuosius, draugus, kolegas ar pažįstamus nelikti abejingiems ir prisidėti padedant šeimoms gydyti nevaisingumą ir taip susilaukti ilgai išsvajotų ir laukiamų atžalų. Jūs galite įdėti bent dalelę savo tikėjimo, vilties ir lėšų siekiant, jog kiekviena šeima galėtų patirti ir pajausti tėvystės skonį bei džiaugsmą užaugindami bent po vieną mylimą vaiką. Jūsų padėdami mes galime padaryti daugelį šeimų laimingomis, suteikti joms prasmingesnį, įvairiaspalvį ir socialiai lygiavertį gyvenimą.

Atstovaudama ir apjungdama tokių šeimų lūkesčius ir viltis, Vaisingumo asociacija kviečia paskirti savo 2% GPM, siekdama pagerinti nevaisingų šeimų gerovę bei gyvenimo kokybę, užtikrinti socialinę paramą ir pagalbą. Jūsų parama mums svarbi siekiant pakeisti dabartinę problemišką nevaisingų šeimų padėtį Lietuvoje.
Jei iš šimto nevaisingų šeimų bandymų susilaukti vaiko nors viena viltis realizuosis kūdikio krykštavimu ir tėvų širdis užliejusia palaima, vadinasi jūsų indėlis buvo neapsakomai didelis ir nuoširdus! 4u.gif

Tegu mažiukų daugėja! Už tai ir dėkojame. 4u.gif

Vaisingumo asociacija 4u.gif

2% GPM skyrimo formą galite atsisiųsti čia: http://perlhosting.n...7/780c9106.html
Deklaracijas galite užpildyti internetu arba pristatyti į VMI iki gegužės 1 dienos! Laiko nedaug, bet Jūs dar galite išreikšti savo paramą nevaisingoms šeimoms.

Pagalbos pildant paramos formą galite gauti Nesulaukiančių gandro Vaisingumo asociacijos temoje, rašydami mums el. paštu: info@vaisingumoasociacija.lt arba skambindami Rūtai tel. 8612 73838.
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 22, 17:22)
negerk tikrai, ar iš protėjot  doh.gif  tie pakitimai gali tik padidėti nuo KT, net motyvacija "kad organizmas pailsėtų" neaišku nuo ko, jis pats atsistato greičiau, ar lėčiau, tiesiog , na jei norite nepastoti, tai saugokitės kitais būdais.  4u.gif
AFS nebūtinai pasireiškai tik nėštumo metu, gali paskui ri kasdieninių bėdų atsirasti, todėl kam to reikia? ...

QUOTE(sauda @ 2009 03 22, 22:58)
Sveikute ,tikrai negerk KT,nes prie AFS jų negalima  schmoll.gif

ačiū mergaitės už patarimus. nejaučiu a nei mažiausios simpatijos KT o be to prieš metus buvo paskirta jas kelis mėn gerti (dar AFS nebuvo nustatytas) tai taip visi galai skaudėjo, maudė... tikrai negersiu...
beja kiek po persileidimų ar nesivystančių jum liepdavo pertrauką daryt? man sakė 4-5mėn g.gif baisingai nesinori tiek laukti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Law @ 2009 03 23, 13:53)
ačiū mergaitės už patarimus. nejaučiu a nei mažiausios simpatijos KT o be to prieš metus buvo paskirta jas kelis mėn gerti (dar AFS nebuvo nustatytas) tai taip visi galai skaudėjo, maudė... tikrai negersiu...
beja kiek po persileidimų ar nesivystančių jum liepdavo pertrauką daryt? man sakė 4-5mėn  g.gif baisingai nesinori tiek laukti blush2.gif

kiek liepdavo, tiek liepdavo... su AFS dar patartina aspiriną bent pora mėnesiukų pagert , bet realiai tai pastojama ir iš karto ir pokelių mėn, čia priklauso nuo to, kada pati atsigausi ir fiziškai morališkai pasiruoši 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
o kad issitirt del AFS sindromo , atrodo taip parasiau, blush2.gif reikia cia paciai kazkur kreiptis ar gine turi duoti siuntima> jei paciai tai kur eiti? gyvenu vilniuj, kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(sirsyte @ 2009 03 24, 08:38)
sveikos,
o kad issitirt del AFS sindromo , atrodo taip parasiau,  blush2.gif  reikia cia paciai kazkur kreiptis ar gine turi duoti siuntima> jei paciai tai kur eiti? gyvenu vilniuj, kiek kainuoja?

va čia yra visa info apie Santariškes, siuntimo ten nereikia tik tiksliai susirašyti kokių tyrimų nori, nes ten tos seselės nespėlioja, jei tiksliai nežinai:

http://www.supermama...?...&p=21814321
Atsakyti
aciu, pasiskambinau , tai jos isvis nesuprato ko as noriu, kokiu as cia tyrimu pageidauju.... tik kai pasakiau, kad del persileidimu, tai tada "prisilo". o kainas truputi kitas sudiktavo, kai ka brangiau, kai ka pigiau... dar karta aciu
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif ,
Šitoje tėmelėje esu naujokė, todėl reikalinga šiokia tokia informacija. Norėjau paklausti ar AFS tyrimą reikia darytis tik tada kai pastoji ir ankstyvame nėštume persileidi ar jį reikia darytis ir po nepavykusio IVF'o? Nepavykusio IVF priežastis neaiški, nes visi embrionai , pasak gydytojos ir embriologės, buvo idealūs. 11 dieną po įsodinimo prasidėjo mėnesinės, bet aš pasidariau HCG tyrimą, kuris rodė, kad kažkas kabinosi. Skaičiukai buvo 25,55. Dar turim 9 užšaldytus embrionus, tai noriu apsidraudimui pasidaryti visus tyrimus prieš procedūrą su šaldytais. Dar įdomu, ar šį tyrimą darytis savo nuožiūra, ar jį turi paskirti gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(*victoria* @ 2009 03 24, 15:33)
Sveikos merginos  4u.gif ,
Šitoje tėmelėje esu naujokė, todėl reikalinga šiokia tokia informacija. Norėjau paklausti ar AFS tyrimą reikia darytis tik tada kai pastoji ir ankstyvame nėštume persileidi ar jį reikia darytis ir po nepavykusio IVF'o? Nepavykusio IVF priežastis neaiški, nes visi embrionai , pasak gydytojos ir embriologės, buvo idealūs. 11 dieną po įsodinimo prasidėjo mėnesinės, bet aš pasidariau HCG tyrimą, kuris rodė, kad kažkas kabinosi. Skaičiukai buvo 25,55. Dar turim 9 užšaldytus embrionus, tai noriu apsidraudimui pasidaryti visus tyrimus prieš procedūrą su šaldytais. Dar įdomu, ar šį tyrimą darytis savo nuožiūra, ar jį turi paskirti gydytoja?

Sveikute ,šį tyrimuką beveik visos mergaitės darėsi savo iniciatyva,man atrodo,kad laisvai gali darytis ir dabar ,tiesiog išsitirk ir viskas bus aiškiau,galbū ir surasi priežastį,dėl ko nesikabinosi embrioniukai.Laikykis ir tikėk,kad kitą kartą bus tikrai viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2009 03 24, 18:26)
Sveikute ,šį tyrimuką beveik visos mergaitės darėsi savo iniciatyva,man atrodo,kad laisvai gali darytis ir dabar ,tiesiog išsitirk ir viskas bus aiškiau,galbū ir surasi priežastį,dėl ko nesikabinosi embrioniukai.Laikykis ir tikėk,kad kitą kartą bus tikrai viskas gerai  4u.gif

Ačiū už palaikymą smile.gif ir už atsakymą aciuks.gif
Atsakyti
Sveikutės... Šian buvau pas Abraiį, pas mane tyrimai geri, nerasta šio sindromo... labai džiaugiuosi, reikės pradėti planuoti broliuką dukrytei... nes visi tyrimai kiek kur tyrėmės geri. Tikiuosi, kad neturiu šios sindromo, nes tyriausi po pusmečio po abrazijos, o sakot, kad gali jau būt išnykęs... na bet vyliuosi, kad kitą kartą viskas bus gerai. Palieku jūsų temelę ir linkiu visom susilaukti sveikų vaikučių 4u.gif
Atsakyti
Labas, merginos 4u.gif Ir aš čia naujokė. Prieš dvi savaites persileidau, per apžiūrą ginius matė tik tuščią puslytę, joje nebuvo embriono verysad.gif Tai aš nutraukiau vartoti paskirtą duph. ir po kelių dienų pradėjau kraujuoti. Kadangi organizmas valosi pats, tai po savaitės kraujavimo man vis dar teplioja. Tai va noriu paklausti, ketinu pasidaryti tyrimą dėl AFS, bet nepamenu ar galiu jį daryti, jei man vis dar teplioja blush2.gif
Atsakyti