Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(sauda @ 2009 03 19, 22:47)
Sveikute ,
Labai užjaučiu dėl netekties ,laikykis.Tikrai yra skaudu,kai dedi visas pastangas sulaukti savo stebukliuko,gydytojai tai suverčia gamtos atrankai,o pasirodo trūksta tik paprasčiausios informacijos...Aš pati apie AFS sužinojau jau po trečio nesivystančio ir tai atsitiktinai,tiesiog vienas ginekologas ligonineje užsiminė ar pas mane kartais nėra problemų su krešėjimu,pradžioje nelabai supratau apie ką jis kalba,po to pradėjau ieškoti visokios info,kol  irgi atradau šį forumą ...Žiauroka,bet tokia realybė..Tai nebuvo gamtos atranka,man buvo atrastas AFS ...
Dėl Vilniaus gydytojų,tai kiek žinau mergaitės vyksta pas gyd Rogalskį atrodo į privatų kabinetą,o tyrimukus darosi Santariškėse.Kiek girdėjau ten padaro labai greitai per savaitę,daro lygtais ketvirtadieniais,tai jei priduosi kraujuką pradžioje savaitės,pabaigoje jau turėsi tyr atsakymus.Visi tyr mokami .Daugiau gal Vilnietės mergaitės ką pakonsultuos  blush2.gif

ačiū už atsakymą, nesitikėjau taip greit sulaikti smile.gif
Jau beveik ir apsiprendžiau užsiregistruot pas tą Rogalskį, matyt reikia nedelst, kol dar nedaug laiko nuo abrozijos praėjo. Tavo laiškutis tik sustiprino mano ryžtą.
Atsakyti
QUOTE(jjuostė @ 2009 03 19, 22:20)
ačiū už atsakymą, nesitikėjau taip greit sulaikti smile.gif
Jau beveik ir apsiprendžiau užsiregistruot pas tą Rogalskį, matyt reikia nedelst, kol dar nedaug laiko nuo abrozijos praėjo. Tavo laiškutis tik sustiprino mano ryžtą.

Aš tau parašiau į AŽ, bet kaip rašė Sauda, Vilniuje viską greičiau pasidarysi, nes KMUK tyrimų reiks laukt 1,5 mėnesio doh.gif ir dar gyd. A konsultacijų doh.gif Greičiau bus Vilniuje, bet būtinai išsitirk
Atsakyti
QUOTE(Laimuze509 @ 2009 03 19, 23:32)
Aš tau parašiau į AŽ, bet kaip rašė Sauda, Vilniuje viską greičiau pasidarysi, nes KMUK tyrimų reiks laukt 1,5 mėnesio  doh.gif  ir dar gyd. A konsultacijų  doh.gif  Greičiau bus Vilniuje, bet būtinai išsitirk

aha, jau pamačiau smile.gif Pavėluota reakcija, dar vis nepriprantu prie šio forumo subtilybių...
Atsakyti
QUOTE(astulyte @ 2009 03 19, 09:54)
Aciu uz atsakyma  :: Visai pasimeciau dabar, nes gine neleido anksciau vaziuot, liepe dvieju menesiu laukt  ::

Jeigu Vilniete, jau jokiu problemu. issityrk dabar, ir po 2 menesiu, zinosi "dinamika" jeigu rasta bus kokiu skaiciuku virs arba apie norma, matysi, kaip jie po 2 menesiu pasikeis. siulau pirmadieni priduoti tyrimus. su siuntimu, ar be vitiek mokesi, tai apsidaryk iskarto ir pas Rog... eisi jau su tyrimais, trukstamus jis padarys savo klinikoje. tiesa, pasidaryk kopija, jeigu jis nores pasiimti.
mano "stebuklinga" gydytoja - eiline poliklinikoje, bet stebuklinga pasidare, kai "abi" praradome mano antra stebukleli. pirmaji praradau jos koleges "deka". gal jautesi nemaloniai, kad mergaite liko "nedaziureta", kibo i tyrimus, ir manau irgi per plauka (difastonas, vit E,folio r., vit C, Ca be vit D, aspirinas) isnesiojome mano suneli, pirmus 2 men gulejau namuose, biuletenius forminau telefonu, nes kraujavau (cia daugelis kraujuoja).
gydymas nuo AFS nepadeda pastoti, jis padeda isnesioti (istirpdo trombus nestomo pradzioje).
sekmes 4u.gif

Atsakyti
Sveikutes, uzjauciu del netekciu, puikiai suprantu koks tai nemalonus jausmas, nes pati esu isgyvenusi trys persileidimus.Dabar laukiuosi , jau 7sav.ir AFS salia.Leidziuosi vaistus ir kol kas viskas gerai.Po pirmo persileidimo is karto gavau siuntima i Kauna, jau tada buvo nustatytas sis sindromas, nustatytas ir paskirtas gydymas,jei dar sugalvociau pastoti.Pyktis ima kai ligonineje pamatau ta sesele, kuri tada privac.kabinete pasake;vaiksciosi su melynu pilvu ,bus kaip zemelapis ismargintas.Tai koks cia skatinimas gimdyti? ziurke kazkokia.Kad dabar atsukus 7 metus atgal...Linkiu sekmes,nenuleisti ranku,susirasti geru spec. ir pirmyn!
Atsakyti
QUOTE(spuogelis @ 2009 03 20, 12:05)
Sveikutes, uzjauciu del netekciu, puikiai suprantu koks tai nemalonus jausmas, nes pati esu isgyvenusi trys persileidimus.Dabar laukiuosi , jau 7sav.ir  AFS salia.Leidziuosi vaistus ir kol kas viskas gerai.Po pirmo persileidimo is karto gavau siuntima i Kauna, jau tada buvo nustatytas sis sindromas, nustatytas ir paskirtas gydymas,jei dar sugalvociau pastoti.Pyktis ima kai ligonineje pamatau ta sesele, kuri tada privac.kabinete pasake;vaiksciosi su melynu pilvu ,bus kaip zemelapis ismargintas.Tai koks cia skatinimas gimdyti? ziurke kazkokia.Kad dabar atsukus 7 metus atgal...Linkiu sekmes,nenuleisti ranku,susirasti geru spec. ir pirmyn!

kažkoks siaubas tie seselės žodžiai... unsure.gif unsure.gif pamiršk, tikrai nesąmonės apie tai galvoti ir šnekėti ir dar medicinos personalas taip sugeba doh.gif

o mes AFS nestuke.gif skyrelyje tik dviese likom su Trikse, na, dar Rasiuke29 niekaip į sąrašiuką nepasiprašo...

aš tave traukčiau kur prie planiukių ar prie nestuke.gif , jei tik leistum... o tai liūdna mumi dviem blush2.gif blush2.gif ką trečioji mūsų nestuke.gif pasigimdė mergytę wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai malonu girdeti tongue.gif , kad pretenduoju i planiukiu foruma, ir dziaugtis noriu, ir baime salia.Jau turiu siuntima pas genetikus i Kauna sio men. gale. Mano gyd. siryt parase zinute ir pranese, kad visi tyrimai geri.Tai irgi maloniai nuteike ir ikvepe dar labiau tiketis tik geriausio.Nors, kaip pagalvoju, dar visas baisumas pries akis.O vaistukus jau leidziuosi pati, nei cia baisu ,nei ka.Tik pats idurimas man nelabai malonus.Klausiau gyd.del tu vaistu Zibor 2500, ji sake, kad jie tokie patys tik kito gamintojo ir , kad galiu juos susileisti.Bet Clexane yra is tu leidziamu svariausi.Tai kada galesiu save rasti pas planiukes ar nestuke.gif ?
VISOMS GEROS DIENOS-GEROS NUOTAIKOS! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spuogelis: 20 kovo 2009 - 12:31
QUOTE(spuogelis @ 2009 03 20, 13:30)
Labai malonu girdeti tongue.gif , kad pretenduoju i planiukiu foruma, ir dziaugtis noriu, ir baime salia.Jau turiu siuntima pas genetikus i Kauna sio men. gale. Mano gyd. siryt parase zinute ir pranese, kad visi tyrimai geri.Tai irgi maloniai nuteike ir ikvepe dar labiau tiketis tik geriausio.Nors, kaip pagalvoju, dar visas baisumas pries akis.O vaistukus jau leidziuosi pati, nei cia baisu ,nei ka.Tik pats idurimas man nelabai malonus.Klausiau gyd.del tu vaistu Zibor 2500, ji sake, kad jie tokie patys tik kito gamintojo ir , kad galiu juos susileisti.Bet Clexane yra is tu leidziamu svariausi.Tai kada galesiu save rasti pas planiukes ar  nestuke.gif ?
  VISOMS GEROS DIENOS-GEROS NUOTAIKOS! thumbup.gif  thumbup.gif

tik parašyk man savo datą, ir mes tave mikliai ten perkelsim 4u.gif wub.gif

super, gerai, kad dėl tų vaistukų susižinojai, matai, mes tų zibor net nebuvom dar girdėję. o jie brangesni, ar pigesni? aš leidžiuos fraxipariną, jei clexane tą didesnę dozę reiktų, tai bankrutuočiau doh.gif protarpiais sualergizuoja išberia, niežšti ir tinsta rausta oda, bet šiaip nėra blogai, tai kažkaip ir negalvoju keist...

nėra jokio baisumo prieš akis 4u.gif tyrimėliai tavo geri:super sėkmingai augsit augsit ir užaugsit 4u.gif nors žinau, kaip tau dabar baisu tuo patikėt unsure.gif
Atsakyti
laba, norejau jusu visu patarimo ir nuomones. pries pora dienu ivyko jau 3 persileidimas... pradejau ieskot nors kokios informacijos, kad issiaiskint priezastis. kaip suprantu kai yra sis sindromas vienas is simptomu yra koju(ypac blauzdu) skausmas ir tinimas?man pastoviai skauda blauzdas ir venos labai issokusios. ar man deretu issitirti del sio sindromo? kur tai daro? kiek kainuoja?
Atsakyti
sveikos mergaitės,
na visgi man nustatė AFS unsure.gif ir kadangi paskutinis persileidimas buvo prieš porą mėnesių tai liepė keletą mėnesių pagert KT kad organizmas pailsėtų. bet susimąsčiau, kiek skaitydavau tai KT tirština kraują. bet jei AFS pasireiškia tik nestuke.gif metu (pas mane laaabai nedideli pakitimai) tai gal nieko bloga, bet nenoriu jų visai ax.gif

sirsyte butinai issitirk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sirsyte @ 2009 03 22, 11:46)
laba, norejau jusu visu patarimo ir nuomones. pries pora dienu ivyko jau 3 persileidimas... pradejau ieskot nors kokios informacijos, kad issiaiskint priezastis. kaip suprantu kai yra sis sindromas vienas is simptomu yra koju(ypac blauzdu) skausmas ir tinimas?man pastoviai skauda blauzdas ir venos labai issokusios. ar man deretu issitirti del sio sindromo? kur tai daro? kiek kainuoja?

užuojauta verysad.gif 4u.gif
venų ligos būna susiję su AFS, todėl būtinai išsitirk. Vilniuj santariškėse daro ir kaune KMUK. mano internetas žiauriai lėtas, gal kuri kita mergaitės iškopijuos, ar pasiieškok čia temelėj jau ne krtą turėjo būti minėta 4u.gif

QUOTE(Law @ 2009 03 22, 17:51)
sveikos mergaitės,
na visgi man nustatė AFS unsure.gif ir kadangi paskutinis persileidimas buvo prieš porą mėnesių tai liepė keletą mėnesių pagert KT kad organizmas pailsėtų. bet susimąsčiau, kiek skaitydavau tai KT tirština kraują. bet jei AFS pasireiškia tik  nestuke.gif metu (pas mane laaabai nedideli pakitimai) tai gal nieko bloga, bet nenoriu jų visai ax.gif

negerk tikrai, ar iš protėjot doh.gif tie pakitimai gali tik padidėti nuo KT, net motyvacija "kad organizmas pailsėtų" neaišku nuo ko, jis pats atsistato greičiau, ar lėčiau, tiesiog , na jei norite nepastoti, tai saugokitės kitais būdais. 4u.gif

AFS nebūtinai pasireiškai tik nėštumo metu, gali paskui ri kasdieninių bėdų atsirasti, todėl kam to reikia? ...
Atsakyti
QUOTE(Law @ 2009 03 22, 17:51)
sveikos mergaitės,
na visgi man nustatė AFS unsure.gif ir kadangi paskutinis persileidimas buvo prieš porą mėnesių tai liepė keletą mėnesių pagert KT kad organizmas pailsėtų. bet susimąsčiau, kiek skaitydavau tai KT tirština kraują. bet jei AFS pasireiškia tik  nestuke.gif metu (pas mane laaabai nedideli pakitimai) tai gal nieko bloga, bet nenoriu jų visai ax.gif

Sveikute ,tikrai negerk KT,nes prie AFS jų negalima schmoll.gif
Atsakyti