sveikutės,
aš ką tik po abrozijos (nesivystantis, 7 sav.), o prieš 5 metus turėjau savaiminį persileidimą (taip pat 7 sav.). Tame tarpe vargais negalais (su gręsianciu, gulinejimias ligonineje, pakraujavimais ir t.t. susilaukiau vaikelio).
Rodos visą laiką atsakingai rinkausi ginekologus, esu prisiregistravusi privačioje klinikoje ir savo doc. visuomet sakiau, kad man labai svarbu visapusiškai išsitirti, niekuomet negailėjau pinigų tokiems dalykams.
Ir niekaip nesuprantu, kodėl tik pasiskaitinėjus jūsų temelę apie AFS sužinojau apie tokį sindromą? Kodėl man niekas anksčiau nepasiūlė atlikti tokių tyrimų? Kaip jūs pačios apie tai sužinojote, ar viena iš kitos, ar jūsiškiai ginekologai buvo tokie kompetentingi?
Tiesa, po pirmo persileidimo tuoj pat siųsdavau po velnių kiekvieną, kuris aiškindavo, kad rimtesniems tyrimams reikia 3-4 persileidimų, taip suradau doc., kuris jau po pirmos nesėkmės maloniai sutiko mane nuodugniai ištirti. Jis surado man progesterono (jei teisingai pamenu) nepakankamumą ir paskyrė Duphastoną. Taip išnešioja savo pirmąjį vaikelį, bet kaip jau minėjau, per plauką. Šįkart nebuvo jokių nukrypimų hormonuose ir jokių vaistų man nebeskyrė. Rezultatas - liūdnas. Ir vėl ta pati dainelė "gamta taip sutvarkė, matyt taip reikėjo" - negaliu pakęst tokių marazmų...Iš tos pusės žūrint, gamta nenorėjo, kad aš ir savo pirmąjį vaikelį išnešiočiau, išeina taip? Na gerai tarkim šį kartą, priežastis ne ta, tai ieškokim kitos, kodėl medikai, dirbdami privačiuose kabinetuose, taip nori viską nurašyt likimui? Juk moku pinigus nesiskųsdama, tirkit mane kiek patinka, kodėl turiu maldauti naujų tyrimų ir pati forumuose ieškot savo nesėkmingų nėštumų prižasčių...?
Iš kur jūs ištraukiate ginus, kurie ieško jums tų AFS sindromų, vilkligių ir panašiai...? Aš irgi labai noriu antro vaikelio ir esu nusiteikus visapusiškiems tyrimams. Bet nežinau, ar dar ištvesriu nors vieną persileidimą, esu jau nebejauniklė.
Gyvenu Vilniuje, bučiau labai dėkinga jei kuri parašytumete (kad ir į a.ž) savo stebuklingų gydytojų pavardes. Kol kas supratau tik, kas atlieka AFS tyrimus, bet nenorėčiau apsiriboti tik šiuo tyrimu, juk gali būti 100 kitų priežasčių, o mano doc. deja rūpinasi tik mano hormonais...
Ir dar vienas klausimas: ar kam nors iš jūsų padėjo pastoti gydymasis nuo AFS?
Gal ir per daug klausimų pirmam kartui, bet jie mane kankina, neduoda užmigt, o sielos žaizda po paskutinės nesėmkės dar turbūt negreit užsitrauks.