jis sake kad "del mano kompiuterinio rastingumo, supranti apie ka kalbam, man valdzia leido taves nekonsultuoti"
dar pridure "as pats neskaitau, bet man parode kolega".
jis ka valdziai sako ar galeciau tokios pacientes nekonsultuot nes ji taip apie mane atsiliepe?
na jam nicko ne nereikia, manau puikiai zino kada isejo is kabineto dar nepasitares su valdzia pries tai pasakes "kad pas mane daugiau nesirodytum"
QUOTE(anileve @ 2009 03 10, 17:51)
Niu va... dar atsakymu nera, sake bus kitos svaaites gale, tai bus pas ji dar ne kita o sekanti antradieni (kas davete apie 10 diena gruodzio).
Ir dar mano rasliavas gydytojas perskaite, uz tai jam valdzia leido manes nekonsultuoti, nors jis man zadejo ir siaip dar pries rasliavas nekonsultuot. jauciuos kazkaip labai isskirta tik nezinau ar tai i gera, nes lyg ir neapsmeiziau, o ir jis nepaneige kad neteisybe parasiau... na jei valdzia pateisina toki mandaguma tai tuomet ka ir bepridurti. tikiuos paskaite dabar visa valdzia neuzdraus man visai lankytis klinikose.
o ir siaip jei skaito tai siunciu nuosirdzius linkejimus:P
p.s. ne sluostyt nosi reikejo ar paguosti (kaip issireiskete) bet mandagumo ir paprastam zmogui suvokiamo paaiskinimo kodel taip nenusipelniau to tyrimo. dekui uz demesi:)
Ir dar mano rasliavas gydytojas perskaite, uz tai jam valdzia leido manes nekonsultuoti, nors jis man zadejo ir siaip dar pries rasliavas nekonsultuot. jauciuos kazkaip labai isskirta tik nezinau ar tai i gera, nes lyg ir neapsmeiziau, o ir jis nepaneige kad neteisybe parasiau... na jei valdzia pateisina toki mandaguma tai tuomet ka ir bepridurti. tikiuos paskaite dabar visa valdzia neuzdraus man visai lankytis klinikose.
o ir siaip jei skaito tai siunciu nuosirdzius linkejimus:P
p.s. ne sluostyt nosi reikejo ar paguosti (kaip issireiskete) bet mandagumo ir paprastam zmogui suvokiamo paaiskinimo kodel taip nenusipelniau to tyrimo. dekui uz demesi:)
Nu čia tai geras, geriau jau užsiimtų nuoširdžiai pacientus išklausyt, ir visko neišdėsčius nepertraukinėtų su savo teorijom, jog labai maža tikimybė kad vėl bus nesivystantis, o ne SM forumuose knaisiotis. Tik jie neįvertina jog ir aš turiu labai mažą tikimybę pastoti, nes reikia IVF. Ir dar man siūlo ateiti po trijų nesivystančių Aš ką panaši į milijonierę, kuri išgalėtų pasidaryti 10 IVF procedūrų??? Dėl tyrimų skyrimų man situacija buvo ta pati, liepė ateiti po trijų, o atsakymus pakometuoti sakė gali ir kitas gydytojas. Gydymo irgi neskyrė.
Ačiū Dievui suradau gydytojų kurie pro pirštus nežiūri į mano pasidarytus tyrimus ir supranta kiek kainuoja pinigų, sveikatos ir nervų tos pagalbinio apvaisinimo procedūros.
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 10, 18:26)
na, šiaip keistai skamba, kad tiesiogiai tau pasakė apie tai, kad skaito, aš nesakyčiau
man tai jaučiu gerai, kad ir nesirodžiau ten, o tai aš čia viena iš didžiausių plepių , turėjau gerai prisiplepėt tik vat įdomu, negi tikrai atsekinėja nikus, kur kuri ką porinam...
gal ir neturi pagarbos SM kai kurių tarpe, bet mano vyras skepetiškai žiūrėjęs iš pradžių, dabar džiaugiasi skaniais pietumis, namine duona, ir kad žmona realizuoja savo jausmų perteklių naujam hobyje. o ir visas nėštumines baimes ir paranojas gali išpasakoti internetinėm draugėm ir jam tenka mažesnė dozė zyzimooo...
man tai jaučiu gerai, kad ir nesirodžiau ten, o tai aš čia viena iš didžiausių plepių , turėjau gerai prisiplepėt tik vat įdomu, negi tikrai atsekinėja nikus, kur kuri ką porinam...
gal ir neturi pagarbos SM kai kurių tarpe, bet mano vyras skepetiškai žiūrėjęs iš pradžių, dabar džiaugiasi skaniais pietumis, namine duona, ir kad žmona realizuoja savo jausmų perteklių naujam hobyje. o ir visas nėštumines baimes ir paranojas gali išpasakoti internetinėm draugėm ir jam tenka mažesnė dozė zyzimooo...
oi žinokit ir kaip dar visi skaito tas mūsų rašliavas... aš buvau viena iš mamų, kurias darželio, kurį lanko dukrytė, direktorė buvo liepusi auklėtojai iškviesti ant kilimėlio... na ir dėl tokių nesamonių, kaip kad viena mama pavadino direktorę dyrike ir pan... apsurdas kažkoks. O mano tyrimų atsakymų dar nėra, na vieno iš trijų nėra, dar šiektiek teks palaukti...
Vixiuke mano irgi nera trecio, siandien viena paciente skambino irgi sake nera. kai as paklausiau ar man to atsakymo laukti jau pas kita gydytoja tai pasiskambino i labaratorija sake kitos savaites gale bus jau atsakymai, tai jis dirba antradieniais tai reiskias po porors savaiteliu galit kreiptis:P
beje as jau ta ats suzinosiu pas kita gydytoja;)
beje as jau ta ats suzinosiu pas kita gydytoja;)
Sveikos ,visos! galiu parasyti apie savo apsilankyma pas g.Abraiti.Na,jis mane prieme, jam patogiu laiku ,savo skyriuje 3-aukste.Liepe pradeti leistis vaistus,[Clexane 20mg] nes jau plaka sirdele,dar kazka iziurejo echo darydamas,lyg kazkoki maza , juoda ploteli, bet labai nekomentavo.Dabar nervinuosi, kad neiskamantinejau kas ten buvo.Toliau 11-14 nestumo sav.genetinis tyrimas is vaiko sprando rauksles ,[kazkaip sunkiai isivaizduojamas man] ,veliau 14-15 nest sav.gimdos kaklelio tyrimas.Kadangi, paskutinis persileidimas man kai ivyko 17 sav., po mazu pradejo laseti vaisiaus vandenys. Mano gine pries tai apziurejusi pasake, kad lyg sutrumpejas gimos kaklelis, todel nusiunte pas gyd.A., bet jis problemos nemate, sake-niekas cia netrumpeja.Tai dabar lieka kaip ir neaisku, del ko persileidau, ar del AFS, nes nesileidau vaistu, ar del gimdos kaklelio priezasciu?
Zodziu,nuotaika ne kokia.Dar durnesnis dalykas, kad savo mieste negavau pirkti tokiu vaistu, pasirodo juos reikia is anksto uzsakyti.Vaistininke pasiule Zibor 2500 TV 0,2mg. Gal kuri zinote ka nors apie siuos vaistus,prasau parasykit! mano vaistai bus tik rytoj, todel vyras nupirko man zibor ir vakar jau suleido.Patogus svirkstas su trumpa adatele, tik truputi skaudejo kai leido vaistus, bet melynes nera.Teks paciai ismokti.Gal reikejo palaukti savo vaistu, as jau bijau delsti, o dabar bijau ar jie [Zibor] identiski Clexsane vaistams. Zodziu-pasimetusi ir nervai ima.
Zodziu,nuotaika ne kokia.Dar durnesnis dalykas, kad savo mieste negavau pirkti tokiu vaistu, pasirodo juos reikia is anksto uzsakyti.Vaistininke pasiule Zibor 2500 TV 0,2mg. Gal kuri zinote ka nors apie siuos vaistus,prasau parasykit! mano vaistai bus tik rytoj, todel vyras nupirko man zibor ir vakar jau suleido.Patogus svirkstas su trumpa adatele, tik truputi skaudejo kai leido vaistus, bet melynes nera.Teks paciai ismokti.Gal reikejo palaukti savo vaistu, as jau bijau delsti, o dabar bijau ar jie [Zibor] identiski Clexsane vaistams. Zodziu-pasimetusi ir nervai ima.
QUOTE(spuogelis @ 2009 03 11, 13:20)
Sveikos ,visos! galiu parasyti apie savo apsilankyma pas g.Abraiti.Na,jis mane prieme, jam patogiu laiku ,savo skyriuje 3-aukste.Liepe pradeti leistis vaistus,[Clexane 20mg] nes jau plaka sirdele,dar kazka iziurejo echo darydamas,lyg kazkoki maza , juoda ploteli, bet labai nekomentavo.Dabar nervinuosi, kad neiskamantinejau kas ten buvo.Toliau 11-14 nestumo sav.genetinis tyrimas is vaiko sprando rauksles ,[kazkaip sunkiai isivaizduojamas man] ,veliau 14-15 nest sav.gimdos kaklelio tyrimas.Kadangi, paskutinis persileidimas man kai ivyko 17 sav., po mazu pradejo laseti vaisiaus vandenys. Mano gine pries tai apziurejusi pasake, kad lyg sutrumpejas gimos kaklelis, todel nusiunte pas gyd.A., bet jis problemos nemate, sake-niekas cia netrumpeja.Tai dabar lieka kaip ir neaisku, del ko persileidau, ar del AFS, nes nesileidau vaistu, ar del gimdos kaklelio priezasciu?
labutis,
kaip gerai, kad pas jus reikalai teigiama linkme juda, laikom laikom už jus kuštukus, kad ir toliau augtumėte sėkmingai
o dėl vaistukų, nesu girdėjusi dėl Zibor ir ar juos galima nėštukėms. jei tai mažos molekulinės masės heparinas, tai gal turėtų tikti, bet jei kitoks heparinų klasės vaistas, tai anksčiau juos nėštukėms skirdavo, bet dabar jau nebeskiria dėl to, kad daugiau neteisingos dozuotės ir komplikacijų rizikos, reikia pastoviai darytis tyrimus. todėl aš tavo vietoj jau rytoj pasiimčiau clexane ir leisčiausi juos. o paskui jau teks iš anksto visą laiką užsisakinėt... o jei gali paskambinti tiesigo gydytojui rytoj, tai taip ir padaryk, nes tikrai su vaistais čia mums nepaimprovizuosi, geriau jau klaust gyd ir užtikrintai žinot, ką darai.
aš irgi tik vienoj vaistinėj vilniuj randu be išankstinio užsakymo visad fraxiparina tfu tfu tfu, bet jei ten nepasirūpinu nuvažiuot, tai kartais tik kokioj penktoj vaistinėj randu bent švirkštelį...
bet nervus tai tu geriau mesk lauk
sprando raukšlę žiūri ir pamatuoja echoskopuodami ir tiek, taigi nieko baisaus
o tos adatos visų švirkštų bus trumpos ir visai plonos, taigi, nesijaudink, priprasi ir bus viens du
Aciu,uz atsakymus,bet siandien dar vis tiek reikia susileist ta Zibor, rytoj butinai savuosius leisiuos.Tik man truputi skauda ta vieta,kur dure i pilva.Ar cia taip priklauso truputi paskaudeti? O kuo skiriasi Clexane nuo tavuju vaistu? ar visoms vienoda doze reikia leistis, ar cia nuo kuno svorio priklauso?
Ir dar iskilo klausimelis; kokia laiko [min.] paklaida gali buti kai leidies vaistus, ar butinai reikia laikyis tikslaus laiko?
QUOTE(spuogelis @ 2009 03 11, 21:26)
Aciu,uz atsakymus,bet siandien dar vis tiek reikia susileist ta Zibor, rytoj butinai savuosius leisiuos.Tik man truputi skauda ta vieta,kur dure i pilva.Ar cia taip priklauso truputi paskaudeti? O kuo skiriasi Clexane nuo tavuju vaistu? ar visoms vienoda doze reikia leistis, ar cia nuo kuno svorio priklauso?
na, nežinau dėl skausmo,man jei jau prilietus adata skauda, tai ieškau kitos vietos, nes jei durdavau anksčiau, tai vis kas nors būdavo negerai...
tavo turbūt svoris mažesnis, Clexane 0.2 yra mažiausios dozuotės. mano svorelis šiek tieeeek didesnis
QUOTE(spuogelis @ 2009 03 11, 22:51)
Ir dar iskilo klausimelis; kokia laiko [min.] paklaida gali buti kai leidies vaistus, ar butinai reikia laikyis tikslaus laiko?
na, iš pradžių laikydavausi griežtai, dabar pusvalandžio bėgyje gaunasi.
Sveiki, aciu tau, kad randi laiko atrasyti.Siandien iesiu pas gine, kuria rekomendavo pats gyd.A. man tai yra svarbu, kad reikalui esant mano gine galetu konsultuotis su gyd.A. , tik kazin ar jos konsultuojasi? Nezinau kada tas laikas, kai reikes persikelti i forumeli? Dar niekam nesigyriau,kad laukiuos ir kaip tycia, sesuo nori nusivesti pas burtininke del mano nest.problemu.Burtininke sakiusi, neva, as uzkeikta ir ji galinti padeti. Netikiu as tokiomis sarlatanemis ir pinigu nezadu svaistyti.Dar burtininke sakiusi, kad yra padejusi ne vienai moteriai.As daugiau linkusi pasikliauti tradicine medicina.
sveikos,
spuogeli norėjau paklausti, ar su pirmu vaikučiu buvo irgi nustatytas AFS?
klausiu nes pas mane tyrimuose kardiolipidiniai antikūniai vos vos virš normos, kiti tyrimai dar pas ginę ir ryt sužinosiu verdiktą su pirma dukryte neturėjau didelių problemų o šįkart 2 ankstyvi persileidimai per metus...
klausiu nes pas mane tyrimuose kardiolipidiniai antikūniai vos vos virš normos, kiti tyrimai dar pas ginę ir ryt sužinosiu verdiktą su pirma dukryte neturėjau didelių problemų o šįkart 2 ankstyvi persileidimai per metus...
QUOTE(Law @ 2009 03 12, 20:03)
sveikos,
žinok man AKA ir APCRas ne normoj, pirmąjį išnešiojau nežinodama apie AFS, bet dabar su vaistais nešioju, nes man sakė, kad AFS gali būti polinkis bet ne iš karto pasireikšti, o tik dėl tam tikrų veiksnių būti iš provokuotas ir dėl to paaištrėti.
Spuogeli, neik tu pas joookias burtininkes, nebent Smargado miesto...
kaip pas ginę sekėsi?