Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(simuliukas @ 2009 03 04, 18:10)
Gyd V.Abraitis-siand atsiunte.Neisivaizduoju,kaip man normu nesurase schmoll.gif

tu paskambink, ar parasyk jam, nes tikrai nesamone, jei tik vien skaicius atsiunte.
Atsakyti
Aciu, bigsmile.gif dar karteli visoms, kurios dziaugiates kartu su manimi.Prasau pavydeti tik teigiamai-baltu pavydu[juokauju, zinoma.] Visoms nuosirdziai linkiu dar karteli, ar net kelis kartelius pabuti mamytemis.Kaip minejau, kita sav. vaziuoju pas gyd.A.turesiu daugiau info.I nestukiu kluba manau man dar ankstoka keltis, bet kai busiu ten, turesiu nestukems taip pat daug klausimeliu.Man sunkiai isivaizduojamas vaistu leidimas, bet cia veliau apie tai... g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos gavau savo tyrimus
antikuniai pries beta 2 - 0.363 ( norma <0.556 ) - neigiamas
antikuniai pries kardiolipina - 0.29 ( norma < 0.498 ) - neigiamas
LA1 - 34.3 ( norma 31-42 )
APC-R ( s) 159.3 (norma >120)

tai cia dabar susimasciau APC-R perdidelis ?
Atsakyti
QUOTE(Tik_Tiek @ 2009 03 05, 17:39)
antikuniai pries kardiolipina -  0.29 ( norma < 0.498 ) - neigiamas

APCR pas tave tikrai geras! thumbup.gif
Atsakyti

Viskas pas tave gerai. Juk parasyta, kad turi buti daugiau nei 120. Blogai, kai maziau buna.
Atsakyti

APC-R rodo per kiek sek sukreša, tai jei trumpiau nei per 120, ką ir rodo normos, tai tuomet blogai, per greit krešantis krauja. tavos viskas čiki su šitais tyrimėliais 4u.gif
Atsakyti
kaip as nekantrauju suzinot atsakymus. atrodo ir gyvenu tik nuo antradienio iki antradienio. ne nepastebiu kaip savaite praeina. blogai... laiko juk nesugrazinsiu. bet man dabar suzinot kad viskas ciki ir bandyt vel didziausias tikslas
Atsakyti

aciu nuraminot ale as ir pati ziopla gi zenklas >120 lotuliukas.gif

QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 05, 18:48)
APC-R rodo per kiek sek sukreša, tai jei trumpiau nei per 120, ką ir rodo normos, tai tuomet blogai, per greit krešantis krauja. tavos viskas čiki su šitais tyrimėliais  4u.gif

Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Atsiprašau, kad taip įsibraunu blush2.gif

Euromergele prašė pagalbos platinant šią informaciją ir kartu paagituoti bendradarbiauti su Lietuvos studentija, rašančią apie nevaisingumas problemas 4u.gif
Todėl agituoju, prašau dalyvauti ir užpildyti šią anketą biggrin.gif Aš pati jau užpildžiau:4u:

Ačiū už dėmesį wub.gif

QUOTE(euromergele @ 2009 02 17, 12:16)
Į mus šį kartą kreipėsi Vytauto Didžiojo Universitetas, dėl leidimo apklausti Vaisingumo asociacijos ir Nesulaukiančių gandro forumo narius, susidūrusius su vaisingumo sutrikimais.
Labai kviečiame visus išsakyti savo nomonę užpildant klausimyną ir tokiu būdu ne tik pagelbėti studentams ruošiant medžiagą diplominiams darbams, bet ir skleidžiant visuomenei informacija apie problemas, su kurios mes susiduriame šiame sunkiame kelyje, siekiant susilaukti vaikelių  wub.gif

Klausimyno pristatymas:

Gerbiamas dalyvi,
Vytauto Didžiojo universiteto Socialinių mokslų fakulteto, psichologijos bakalauro studentė Raimonda Žvikienė atlieka tyrimą, kurio tikslas – nustatyti nevaisingumo problemos šeimoje sąsajas su pasitenkinimu santuoka. Bakalauro darbo vadovė doc. dr. L. Šinkariova.
Dalyvaudami apklausoje ir atsakydami į anketos klausimus Jūs padėtumėte spręsti nevaisingų porų problemas Lietuvoje. Mums labai svarbi Jūsų nuomonė! Apklausa yra anoniminė, todėl informacijos konfidencialumas ir anonimiškumas Jums garantuojamas, susisteminti ir apibendrinti duomenys bus panaudoti tik šiame bakalauro darbe.
Pagarbiai, Raimonda Žvikienė (kontaktams ir anketų siuntimui elektroninis paštas: zraimo@gmail.com). 
Iš anksto dėkoju už Jūsų atsakymus ir geranoriškumą!

Anketa-klausimynas, dėl patogumo patalpintas dokumentų talpykloje, tad prašome atsidaryti šią nuorodą, parsisiųsti dokumentą ir užpildytą išsiųsti:

http://perlhosting.n...7/ef008103.html

Užpildytas anketas taip pat galite siusti ir Vaisingumo asociacijos el. paštu: vaisingumas@takas.lt (arba kaip parašyta aukščiau: studentei Raimondai: zraimo@gmail.com)

Tikimės Jūsų dėmesio ir dalyvavimo!  wub.gif

Atsakyti
Labas rytas mergaites, visas jus su Kovo 8-aja 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Turiu viena klausimeli del AFS tyrimo. Neseniai man buvo atlikta abrazija del nesivystancio verysad.gif , taigi darausi ivairiausius tyrimus, noriu ir del AFS issitirti. Forume radau informacijos, kad jis tiriamas is kraujo ir reiketu atlikti siuos:

1. antikunai pries beta2glikoproteina1
2. antikunai pries kardiolipina
3. aktyvinto baltymo C rezistencijos tyrimas APCR,
4. lipus antikoaguliantas 1
5. jeigu 4. teigiamas, lipus antikoaguliantas 2

Taigi noriu paklaust, ar visoms vienodai paskiriami sie 5 tyrimai del AFS, ar kiekvienai individuliai kitokius israso, kad nustatyti, ar jis yra?
Jei kuri galetumet atsakyti, buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulyte: 08 kovo 2009 - 11:49
Astulyte, jei Vilniuje tai negaliu komentuoti kokius daro tyrimus, jei Kaune tai labaratorijoje man nedare be gydytojo siuntimo. o ka israse gydytojas tai tiksliai ne nezinau, bet 4 meginukus paeme kraujo. Cia gal kitos geriau ka pakomentuos, kurios darosi be gydytojo siuntimo.

Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2009 03 08, 13:39)
Astulyte, jei Vilniuje tai negaliu komentuoti kokius daro tyrimus, jei Kaune tai labaratorijoje man nedare be gydytojo siuntimo. o ka israse gydytojas tai tiksliai ne nezinau, bet 4 meginukus paeme kraujo. Cia gal kitos geriau ka pakomentuos, kurios darosi be gydytojo siuntimo.

As butent Kaune ir noreciau darytis, tik va nezinau nuo ko pradet, nes mano gydytoja is vis mane atkalbineja nuo tu tyrimu, motyvuodama ta gamtos atranka verysad.gif
O tau siuntima seimos gydytoja israse?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulyte: 08 kovo 2009 - 12:45