Smagu,kad palaikote ,aciu! tyrimus as dariausi labai senai,pries 5metus.Tada buvo neigiami rodikliai,bet as persileisdavau del gyd.kaltes, nes mano gine sake, kad uzteks tik aspirino, bet deja...[buvau jauna ir kvaila, kad paklausiau vietiniu gyd.]Gyd.Abraitis yra sakes, kad daugiau nereikia kartoti tu tyrimu del AFS, nes jeigu jis buvo rastas, tai niekur nedingo.Taip, kad as tu normu nezinau.Aspirina geriu jau 4men., lygiai tiek pat laiko nevartoju kontroceptiku.Dar labai sunku paciai tuo patiketi, todel tyliai noriu dziaugtis.
Tiesa, pamirsau paklausti tu, kurios leidziasi vaistus, nes man tap pat reikes leistis.Vienos sako, kad pries pastojant reikia leistis-kitos, tik pastojus, o man gyd.A. sake pradeti reikes leistis kai prasides sirdeles plakimas.Tai kada? nuo 6nestuno sav.?
QUOTE(spuogelis @ 2009 03 04, 11:18)
Smagu,kad palaikote ,aciu! tyrimus as dariausi labai senai,pries 5metus.Tada buvo neigiami rodikliai,bet as persileisdavau del gyd.kaltes, nes mano gine sake, kad uzteks tik aspirino, bet deja...[buvau jauna ir kvaila, kad paklausiau vietiniu gyd.]Gyd.Abraitis yra sakes, kad daugiau nereikia kartoti tu tyrimu del AFS, nes jeigu jis buvo rastas, tai niekur nedingo.Taip, kad as tu normu nezinau.Aspirina geriu jau 4men., lygiai tiek pat laiko nevartoju kontroceptiku.Dar labai sunku paciai tuo patiketi, todel tyliai noriu dziaugtis.
Kaip šaunu Spuogeli sveikinu ir džiaugiuosi už jus
Papildyta:
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 04, 10:50)
o prednizalonas - cia nuo ko?
Kadangi mes bandysim IVF, tai prednizoloną kaip suprantu skirs kad pakoreguot imuninę sistemą ir neatmestų įsodintų embrioniukų. Reiks dar pasitikslint pas gydytoją
QUOTE(Laimuze509 @ 2009 03 04, 12:48)
Kaip šaunu Spuogeli sveikinu ir džiaugiuosi už jus
Papildyta:
Kadangi mes bandysim IVF, tai prednizoloną kaip suprantu skirs kad pakoreguot imuninę sistemą ir neatmestų įsodintų embrioniukų. Reiks dar pasitikslint pas gydytoją
Papildyta:
aaa, aišku, šaunuolė gydytoja, kad rūpinasi, linkime jums dideliausios sėkmės
Papildyta:
QUOTE(spuogelis @ 2009 03 04, 12:43)
Tiesa, pamirsau paklausti tu, kurios leidziasi vaistus, nes man tap pat reikes leistis.Vienos sako, kad pries pastojant reikia leistis-kitos, tik pastojus, o man gyd.A. sake pradeti reikes leistis kai prasides sirdeles plakimas.Tai kada? nuo 6nestuno sav.?
A visom sako, kad nuo 6 savaičių, t.y. širdutės veiklos.
o tu gali trumpai papasakoti apie patirtus persileidimus - kiek jų buvo, ar vieną kartą su aspirinu, ar daugiau? ir ar ankstyvi?
nes jei ankstyvi, kai net nespėja širdutės veiklos užfiksuoti, tai tos mergaitės iš karto leidosi po II.
aš leidausi nuo širdutės veiklos, nes man buvo 10 sav, tai kaip ir pačiai buvo ramiau, kad lyg viskas turi būti geria pradžioje.
na, mes čia taip,kaip burdamos iš kavos tirščių, vadovaudamosis nuojauta.... bet tikrai skaičiau, kad užsieny dažnai leidžiasi nuo II, ypač jei prieš tai jau turėję persileidimų tik su aspirinų ar pan.
labiuka;)
Spuogeli laikau kumstukus ir labai sveikinu:)
as skambinau vakar del atsakymu (lygiai men praejo) tai pirmiausiai baisiai prastai girdejosi tai pradzia pokalbio buvo nekokia. bet paskui isiaiskinau kad is triju tyrimu yra atsakymai dvieju. kai paklausiau ar negaletu pakomentuoti bent ka tie du rodo, pasake ne negaleciau ir pokalbis nutruko. nezinau ar del rysio... kagi bandysim kita svaite
Spuogeli laikau kumstukus ir labai sveikinu:)
as skambinau vakar del atsakymu (lygiai men praejo) tai pirmiausiai baisiai prastai girdejosi tai pradzia pokalbio buvo nekokia. bet paskui isiaiskinau kad is triju tyrimu yra atsakymai dvieju. kai paklausiau ar negaletu pakomentuoti bent ka tie du rodo, pasake ne negaleciau ir pokalbis nutruko. nezinau ar del rysio... kagi bandysim kita svaite
spuogeli, sveikinimai
kaip smagu, net uzpavydejau..ateik pas nestukes paplepeti , tikrai jau busi suskaiciuota ir laukiama:)
Man A. taip pat asake leistis nuo mazdaug 6 sav., t.y. tada kai sirdutes veikla jau matosi.
kaip smagu, net uzpavydejau..ateik pas nestukes paplepeti , tikrai jau busi suskaiciuota ir laukiama:)
Man A. taip pat asake leistis nuo mazdaug 6 sav., t.y. tada kai sirdutes veikla jau matosi.
Sveikos mergaites,
Mano atsakymai del antifosfolipidinio sindromo:
APC-R 154 sekundes
ACL-A IgG 7 GPL
LA -34-37 sekundes
As nieko nesuprantu ,gal kuri pakomentuosit
APC-R 154 sekundes
ACL-A IgG 7 GPL
LA -34-37 sekundes
QUOTE(simuliukas @ 2009 03 04, 16:24)
Sveikos mergaites,
APC-R 154 sekundes
ACL-A IgG 7 GPL
LA -34-37 sekundes
APC-R 154 sekundes
ACL-A IgG 7 GPL
LA -34-37 sekundes
Laba
Dėl APCR tai jis pas tave geras
O normų nėra prie tyrimukų, šiaip tai turėtų būti parašyta.
QUOTE(rasiuke29 @ 2009 03 04, 18:27)
Laba
Vat tame ir reikalas,kad nera(gal pati buciau ka supratus )
Jis man atsakymus atsiunte el.pastu ir normu nesurase
QUOTE(simuliukas @ 2009 03 04, 17:24)
Sveikos mergaites,
APC-R 154 sekundes
ACL-A IgG 7 GPL
LA -34-37 sekundes
APC-R 154 sekundes
ACL-A IgG 7 GPL
LA -34-37 sekundes
Sveikute Dar turetu normos salia buti
Matau ir be manes mergaites jau parase
Papildyta:
QUOTE(spuogelis @ 2009 03 04, 12:43)
Spuogeli ,tyliai sveikinu
QUOTE(simuliukas @ 2009 03 04, 17:39)
Vat tame ir reikalas,kad nera(gal pati buciau ka supratus )
o tai kas tau atsiunte el pastu??? nes be normu ir bent jau parasymo -teigiamas -neigiamas, niu nieko tie skaiciai nereiskia, normos kieviena karta skirtingos.
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 04, 18:59)
o tai kas tau atsiunte el pastu??? nes be normu ir bent jau parasymo -teigiamas -neigiamas, niu nieko tie skaiciai nereiskia, normos kieviena karta skirtingos.
Gyd V.Abraitis-siand atsiunte.Neisivaizduoju,kaip man normu nesurase