iš tikro malonu girdėti gerus atsiliepimus, nes kaip ir mums nėra kito kelio, tik du mumi su tuo AFS Lietuvoje...
Rožė 35, duok žinot, kaip tau seksis toliau ir kokie bus tyrimų atsakymai.
spuogeli, mes už jus kumštukus laikom stipriai suspaudę
Parašysiu mergaitės tikrai rezultatus,tik ilgai laukti,sakė po gero mėnesio tik padarys tyrimus.Sėkmės jums visoms Ech,jei aš būčiau geroji fėja ir turėčiau burtų lazdelę,tai pirmiausia visas mergaites apdovanočiau leliukais(aišku kurios nori tik)
sake po menesiuko? man po gero 1,5. reiskias reikes bandyti pasiskambinti anksciau:) idomu ar reikia registruotis atsakymams?
QUOTE(anileve @ 2009 02 26, 12:20)
sake po menesiuko? man po gero 1,5. reiskias reikes bandyti pasiskambinti anksciau:) idomu ar reikia registruotis atsakymams?
man davė telefono nr.vietinį matyt, ir po mėnesio sakė pasiskambint,ar yra atsakymai ir tada turbūt registruotis.Tai kai paskabinsiu tada ir paklausiu dėl registravimosi.
Aciu,uz palaikyma!ziuresim ,kaip cia bus,dar vis testo nesidarau,kad netektu nusivilti.
Sveikos mergaites
tikrai labai malonu, kad kazkam gyd A. buvo malonus ir telefona kabineto pats duoda:) tad tikrai bandykit anksciau pasikambinti.
mergaites, kurios jau planuojate, gal noretumete taip pat uzsukti paplepeti i nestukiu plepesius? ten priima ir planuojancias
tikrai labai malonu, kad kazkam gyd A. buvo malonus ir telefona kabineto pats duoda:) tad tikrai bandykit anksciau pasikambinti.
mergaites, kurios jau planuojate, gal noretumete taip pat uzsukti paplepeti i nestukiu plepesius? ten priima ir planuojancias
Spuogeli, ar neatkeliavo tavo MM?
QUOTE(anileve @ 2009 02 26, 11:20)
atsakymams registruotis nereikia, man taip Abraitis sakė, davė tel. nr. sako pasiskambinsit ir tada jei bus atsakymai tiesiai į kabinetą eiti, tik nuo 14 iki 16 val
Sveikos mergytės, na va pagaliau papuoliau pas gydytoją, kuri rimtai žiūri į mano pasidarytus tyrimus dėl AFS, kitiems vis nepakako tyrimų diagnozuoti AFS
Pakeičiau kliniką ir gydytoją, pasidariau hormonų tyrimus, pasidarys dar vyras, o tada jau žiūrėsim kada startuosim toliau.
Prieš IVF sakė skirs ne tik aspiriną, bet ir prednizaloną.
Pakeičiau kliniką ir gydytoją, pasidariau hormonų tyrimus, pasidarys dar vyras, o tada jau žiūrėsim kada startuosim toliau.
Sveikutes, spuogelis tyliai dziaugiasi, nes mm ne tik ,kad nepasirode ,bet jau ir testa pasidariau.O jis-teigiamas! pasiskambinau gyd.Abr.kt. sav. vaziuosiu pas ji.
Siaip savijauta kol kas gera,jei neskaudetu krutine -tai visai nieko nejausciau,net nepykina,gal dar anksti? bet kiek prisimenu is ankstesniu nestumu,tai pykindavo visada ,kai tik nepasirodydavo mm.O gal aspirinas turi tam teigiamos itakos?
Siaip savijauta kol kas gera,jei neskaudetu krutine -tai visai nieko nejausciau,net nepykina,gal dar anksti? bet kiek prisimenu is ankstesniu nestumu,tai pykindavo visada ,kai tik nepasirodydavo mm.O gal aspirinas turi tam teigiamos itakos?
QUOTE(Laimuze509 @ 2009 03 03, 22:29)
Sveikos mergytės, na va pagaliau papuoliau pas gydytoją, kuri rimtai žiūri į mano pasidarytus tyrimus dėl AFS, kitiems vis nepakako tyrimų diagnozuoti AFS
o prednizalonas - cia nuo ko?
Papildyta:
QUOTE(spuogelis @ 2009 03 04, 11:41)
Sveikutes, spuogelis tyliai dziaugiasi, nes mm ne tik ,kad nepasirode ,bet jau ir testa pasidariau.O jis-teigiamas! pasiskambinau gyd.Abr.kt. sav. vaziuosiu pas ji.
laikom už jus kumštukus
dėl pykinimo nesiparink, man su pirmu nėštumu iš viso jo nebuvo, jei ir bus - tai spėsi dar juo atsidžiaugti, patikėk
QUOTE(spuogelis @ 2009 03 04, 11:41)
Sveikinu O kiek laiko jau aspirina geri? Ar vaistukus reiks tau leistis? Nelabai pamenu, kokie pas tave rodikliai ten del AFS buvo....
pamenu, kaip rasei, kad 2 men vis nepastoji (nedaug, bet mums ir 2 men amzinybe) ir va prasau, kaip faina.