Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

Viskas pas tave gerai, cukraine. Tas LA negerai, kai virsija norma. O pas tave viskas telpa i normas. Matyt kita buvo nesivystymo priezastis. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cukraine @ 2009 02 19, 11:35)
Matot kaip, galvojau, kad normos visada yra vienodos blush2.gif , parasyta, kad LA1 normos 31,0-42,0, o pas mane 33,9, arti zemutines ribos. Kazin cia nieko baisaus? g.gif Po vieno nesivystancio daugiau nebenoriu patirti tokiu isgyvenimu schmoll.gif

nea, viskas gerai su šitu, gi normos ribose. be to paprastai šitas teigiamas būna kombinacijoj su kitais, o tavo visi geri, taigi dėl AFS gali būti rami 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergytes wub.gif , labai nuraminot, 4u.gif Man nuo tu visu tyrimu jau stoga rauna wacko.gif , tikiuosi ten tikrai buvo skaudi gamtos atranka verysad.gif
Atsakyti
o kiek santariskese sis tyrimas kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2009 02 19, 12:45)
o kiek santariskese sis tyrimas kainuoja?

As ten dariausi ne viena tyrima.
Tai uz APCR, LA1, LA2 ir dar 2 kazkokius (del antikuniu) tai sumokejau truputeli virst 200 lt.
Atsakyti
QUOTE(cukraine @ 2009 02 19, 12:43)
Aciu mergytes  wub.gif  , labai nuraminot,  4u.gif Man nuo tu visu tyrimu jau stoga rauna wacko.gif ,  tikiuosi ten tikrai buvo skaudi gamtos atranka verysad.gif

jei pasidarei dėl visų bacilų-uždegimų, AFS, skydliaukės tyr ir plaučių nuotrauką, tai manau tikėtina, kad ta gydytojų vadinamoji 'gamtos atranka'...
sėkmės planuojantis leliuką 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 02 19, 12:47)
jei pasidarei dėl visų bacilų-uždegimų, AFS, skydliaukės tyr ir plaučių nuotrauką, tai manau tikėtina, kad ta gydytojų vadinamoji 'gamtos atranka'...
sėkmės planuojantis leliuką  4u.gif  4u.gif

Vat plauciu nuotraukos tai nedariau schmoll.gif , o kokia itaka plauciai turi nestumui? unsure.gif
Atsakyti
man ir idomu del tu plauciu...
Atsakyti
QUOTE(cukraine @ 2009 02 19, 18:18)
Vat plauciu nuotraukos tai nedariau schmoll.gif , o kokia itaka plauciai turi nestumui? unsure.gif

QUOTE(anileve @ 2009 02 19, 18:19)
man ir idomu del tu plauciu...

mano ginė turėjusi pacientę, kuri negalėjo išnešioti dėl tuberkuliozės, apie kurią nenutuokė net, o kai ją apsigydė, sėkmingai pasigimdė vaikelį. manau ne tik iš savo patirties ji taip sakė.
Atsakyti
O kazi yra tarpas kuri paskui reikia palaukti po nuotraukos darymo, planuojant lelyciuka?
as mokykloje dirbu tai man ir taip kitam rugsejui butinai sake svies. tai gal reiktu pries planuojant, anksciau?
Atsakyti
Na cia mes ne visai i tema su ta tuberkulioze, bet kaip gali buti, kad taip visai pozymiu nejaust g.gif Mano gine tik sake, kad labai padaugejo tuberkuliozes atveju, bet tirtis nesiule. Dieve, o as maniau, kad jau kaip ir viska issityriau......cia tiems tyrimams galo ner doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2009 02 20, 10:05)
Na cia mes ne visai i tema su ta tuberkulioze, bet kaip gali buti, kad taip visai pozymiu nejaust g.gif Mano gine tik sake, kad labai padaugejo tuberkuliozes atveju, bet tirtis nesiule. Dieve, o as maniau, kad jau kaip ir viska issityriau......cia tiems tyrimams galo ner doh.gif

Visiskai tau pritariu, vis tiek visko issitirti ir neimanoma.

Mergytes linkiu jums sekmingai nestuke.gif , isnesioti, ir pagimdyti sveika kudikeli 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti