Viskas pas tave gerai, cukraine. Tas LA negerai, kai virsija norma. O pas tave viskas telpa i normas. Matyt kita buvo nesivystymo priezastis. Sekmes
QUOTE(cukraine @ 2009 02 19, 11:35)
Matot kaip, galvojau, kad normos visada yra vienodos , parasyta, kad LA1 normos 31,0-42,0, o pas mane 33,9, arti zemutines ribos. Kazin cia nieko baisaus? Po vieno nesivystancio daugiau nebenoriu patirti tokiu isgyvenimu
nea, viskas gerai su šitu, gi normos ribose. be to paprastai šitas teigiamas būna kombinacijoj su kitais, o tavo visi geri, taigi dėl AFS gali būti rami
Aciu mergytes , labai nuraminot, Man nuo tu visu tyrimu jau stoga rauna , tikiuosi ten tikrai buvo skaudi gamtos atranka
o kiek santariskese sis tyrimas kainuoja?
QUOTE(anileve @ 2009 02 19, 12:45)
o kiek santariskese sis tyrimas kainuoja?
As ten dariausi ne viena tyrima.
Tai uz APCR, LA1, LA2 ir dar 2 kazkokius (del antikuniu) tai sumokejau truputeli virst 200 lt.
QUOTE(cukraine @ 2009 02 19, 12:43)
Aciu mergytes , labai nuraminot, Man nuo tu visu tyrimu jau stoga rauna , tikiuosi ten tikrai buvo skaudi gamtos atranka
jei pasidarei dėl visų bacilų-uždegimų, AFS, skydliaukės tyr ir plaučių nuotrauką, tai manau tikėtina, kad ta gydytojų vadinamoji 'gamtos atranka'...
sėkmės planuojantis leliuką
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 02 19, 12:47)
jei pasidarei dėl visų bacilų-uždegimų, AFS, skydliaukės tyr ir plaučių nuotrauką, tai manau tikėtina, kad ta gydytojų vadinamoji 'gamtos atranka'...
Vat plauciu nuotraukos tai nedariau , o kokia itaka plauciai turi nestumui?
man ir idomu del tu plauciu...
QUOTE(cukraine @ 2009 02 19, 18:18)
Vat plauciu nuotraukos tai nedariau , o kokia itaka plauciai turi nestumui?
QUOTE(anileve @ 2009 02 19, 18:19)
man ir idomu del tu plauciu...
mano ginė turėjusi pacientę, kuri negalėjo išnešioti dėl tuberkuliozės, apie kurią nenutuokė net, o kai ją apsigydė, sėkmingai pasigimdė vaikelį. manau ne tik iš savo patirties ji taip sakė.
O kazi yra tarpas kuri paskui reikia palaukti po nuotraukos darymo, planuojant lelyciuka?
as mokykloje dirbu tai man ir taip kitam rugsejui butinai sake svies. tai gal reiktu pries planuojant, anksciau?
as mokykloje dirbu tai man ir taip kitam rugsejui butinai sake svies. tai gal reiktu pries planuojant, anksciau?
Na cia mes ne visai i tema su ta tuberkulioze, bet kaip gali buti, kad taip visai pozymiu nejaust Mano gine tik sake, kad labai padaugejo tuberkuliozes atveju, bet tirtis nesiule. Dieve, o as maniau, kad jau kaip ir viska issityriau......cia tiems tyrimams galo ner
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2009 02 20, 10:05)
Na cia mes ne visai i tema su ta tuberkulioze, bet kaip gali buti, kad taip visai pozymiu nejaust Mano gine tik sake, kad labai padaugejo tuberkuliozes atveju, bet tirtis nesiule. Dieve, o as maniau, kad jau kaip ir viska issityriau......cia tiems tyrimams galo ner
Visiskai tau pritariu, vis tiek visko issitirti ir neimanoma.
Mergytes linkiu jums sekmingai , isnesioti, ir pagimdyti sveika kudikeli