Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Princese22 @ 2009 02 17, 17:55)
Bet siek tiek sirdele liudi.. biggrin.gif
bet viskas priesakyje thumbup.gif

neliūdėk, aš esu patyrusi tokį jausmą, kai žinai, kad negali būti, bet taip tikiesi lauki ir pasidarai testą neigiamą... wub.gif ir abu tuos kartu skitas mėnuoa tnešdavo stebuklą. tai gal ir tau bus tai ženklas 4u.gif
Atsakyti

Oi butu gerai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,turiu klausimą;užsiregistravau pas gyd. Abraitį,bet ta registratorė buvo tokia nemaloni ir taip skubiai numetė ragelį,kad aš nespėjau nė paklausti kaip rasti tą gydytoją.Aš musėt Kaune tik kelis sykius gyvenime buvus.Tai ten suprantu,kad Kauno klinikose,bet nei koks ten kabinetas,ar korpusas nežinau,ar dar ten kokioj registratūroj reikia pribūt,ar tiesiai eit?Kas esat buvę,gal galėtumėt paaiškint man,kaimietei smile.gif Iš anksto ačiū.
Atsakyti
Aga klinikose, korpusas ginekologinis man atrodo. zodziu nuo centrinio (ziurint i ji is priesais) kaireje puseje yra toks pastatas ir ant jo parasyta ginekologine konusltacija ar moteru konsultacija. kazkas tokio. ten eini registratura. ir jau nukreips kur reikia:) i koki kabineta pasakys, uzves kortele
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2009 02 18, 11:46)
Aga klinikose, korpusas ginekologinis man atrodo. zodziu nuo centrinio (ziurint i ji is priesais) kaireje puseje yra toks pastatas ir ant jo parasyta ginekologine konusltacija ar moteru konsultacija. kazkas tokio. ten eini registratura. ir jau nukreips kur reikia:) i koki kabineta pasakys, uzves kortele

Ačiū tau labai 4u.gif
Atsakyti
www.kmuk.lt internetineje svetaineje yra interaktyvus zemelapis, tad ten net su rodykle parodo kuriame korpuse.
Atsakyti
Sveikutes, savo nuoziura pasidariau AFS tyrimukus, bet gavus atsakymus nezinau ar registruotis pas Rogalski, ar neturiu sio sindromo. Tai noreciau, kad pakomentuotumet 4u.gif . Antikunai pries beta2 glikoproteina ir antikunai pries kardiolipina - neigiami; LA1 (s) - 33,9 (nera jis per mazas? unsure.gif ); APC-R (s) - 145,6.
Is anksto aciu uz jusu isreiksta nuomone 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Reiketu kad patyrusios AFSiukes pakomentuotu bet reiketu kad parasytum normas

be normu negalim pakomentuoti.. g.gif

Atsakyti
QUOTE(cukraine @ 2009 02 18, 21:53)
Sveikutes, savo nuoziura pasidariau AFS tyrimukus, bet gavus atsakymus nezinau ar registruotis pas Rogalski, ar neturiu sio sindromo. Tai noreciau, kad pakomentuotumet  4u.gif . Antikunai pries beta2 glikoproteina ir antikunai pries kardiolipina - neigiami; LA1 (s) - 33,9 (nera jis per mazas? unsure.gif ); APC-R (s) - 145,6.
Is anksto aciu uz jusu isreiksta nuomone 4u.gif  4u.gif

labutis,

šiaip pas tave visi tyrimai geri, išskyrus neaiškų LA, nes normos kiekvieną kartą skiriasi, pažiūrėk tyrimų lapelyje, jos surašytos, ar pakliūna į tą intervalą, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(cukraine @ 2009 02 18, 21:53)
Sveikutes, savo nuoziura pasidariau AFS tyrimukus, bet gavus atsakymus nezinau ar registruotis pas Rogalski, ar neturiu sio sindromo. Tai noreciau, kad pakomentuotumet  4u.gif . Antikunai pries beta2 glikoproteina ir antikunai pries kardiolipina - neigiami; LA1 (s) - 33,9 (nera jis per mazas? unsure.gif ); APC-R (s) - 145,6.
Is anksto aciu uz jusu isreiksta nuomone 4u.gif  4u.gif

APCR tai tikrai geras smile.gif
Del LA1 tai tiksliai nepamenu, bet man tarodo, kad nemazas...
Jei darei Santariskese, tai ten turi buti ir normos surasytos smile.gif
Atsakyti
Matot kaip, galvojau, kad normos visada yra vienodos blush2.gif , parasyta, kad LA1 normos 31,0-42,0, o pas mane 33,9, arti zemutines ribos. Kazin cia nieko baisaus? g.gif Po vieno nesivystancio daugiau nebenoriu patirti tokiu isgyvenimu schmoll.gif
Atsakyti
Manau viskas pas tave gerai biggrin.gif

Atsakyti