Nu prisiskaičiau čia visko apie jį,ir gero ir blogo.Kažkas minėjo apie sąnarių ligas,ar čia irgi surišta kaip nors,man sąnariai nuo vaikystės skauda.Na,neskauda taip kad nepaeičiau,maudena kelėnus prieš orų permainas stipriau,ir ryte ,kai atsikeliu būna kojos kaip sustingę,kol išsivaikštau,bet greit praeina.Bet jau man taip labai seniai,niekd pas gyd.nesikreipiau šiuo klausimu.Įdomu,ar kas galit pasakyt,kuom tai susiję?Iš anksto ačiū.
Papildyta:
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2009 02 11, 14:07)
O tu pas hematologa pasirodyk, jei su A nesusisnekesi. Juk visokias trombozes jie irgi gydo ir apie tavo tirsta kraujuka pakonsultuos.
Gal mes kartasi is tikruju maisom, jei kraujas per tirstas, tai dar nereiskia, kad AFS yra. Yra gi ir visokios trombofilijos. Matyt, kad uztikrintai konstatuoti ta AFS, reikia atitikti tuos kriterijus, kuriuos cia Fedesperanza isvardijo. Tik keista, kad vienoms is karto paskiria gydyma, o kitoms aiskina, kad nieko ner......va kas blogiausia. O vieno persileidimo jiems yra mazai, nes gali buti ir kitu priezasciu, nebent viskas butu jau istirta. A savo darbe raso "3 ir daugiau savaiminiai persileidimai....."
O kr dabar rast tą hematologą?Aš gyvenu provincijoj,mažam miestely,tai čia ko paklausi,to negausi.Ir išvis man eit pas savo šeimos gyd.tai reiškia,kad visas miestelis ryt žinos apie mano persileidimus ir kitas bėdas