QUOTE(FedeSperanza @ 2009 02 10, 21:14)
na, mergaitės, skaitau jūsų istorijas ir pikta pikta pikta darosi.
mano ginė irgi sakė, gamtos atranka yra gamtos atranka, bet nė nemirktelėjusi parašė lapelyje 8 ar 9 punktus, kokius tyrimus pasidaryti. ten buvo ir AFS. ji diagnozuoti nediagnozuoja, bet kai jau atėjau su tyrimais ir diagnoze vėl su pilna atsakomybe ir be jokių komentarų, kad čia vienas iš eilės ar panašiai, ėmėsi prižiūrėti nėštumą.
ir man tikrai yra kažkoks nesuprantamas reikalas - kokius jie ten reagentus naudoja ar į kurią pasaulio šalį veža daryti tuos tyrimus,
kad tik po pusantro mėnesio padaro? niu aš nieko nenusimanau, bet kas nors gal galit paaiškinti, jei nusimanot, dėl kokių priežasčių tyrimas gali trukti taip ilgai (neteko susidurti nė su vienu kitu tokiu atveju bent jau man....)?? ar čia kažkoks savotiškas sado-mazo, kad įrodytum, kiek turi kantrybės ir noro susilaukti vaikelio?
aiskinu:
laboratoriniame rinkinyje yra tarkim 30 testu, is kuriu reikia padaryti 1 kontrolini teigiama ir 2 kontrolinius neigiamus (is ju paskui susiskaiciuojamas tas normos optinis tankis, kuris visada yra kitoks, nes kitokie kontroliniai meginiai), lieka 27 testai. visa menesi juos renka, kol surinks 27 testuojamu kraujau, paskui vienu kartu padaro visus.
galima daryti dazniau, bet kiekviena karta susinaudoja tie 3 kontroliniai: 1 teigiamas ir 2 neigiami, ant ju ir taupo, ypac jeigu nemokamai.
o santorose manau kontroles teisiog iskaiciuotos i kaina ir viskas. todel ten brangiau ir daroma greiciau.
supranti, tai mums 2 persileidimai ir psio pasaulio pabaiga, o ten konvejeris, tu meteru su persileidimais simtai per diena ir viom pasaulio pabaiga, net neidomu...
vienzo svieskiems ziniom, greit patapsime SM akademikes is AFS ir kito brudo