Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(spuogelis @ 2009 02 06, 10:58)
Sveikos moterytes, ''perbegau'' si foruma ir supratau,kad optimizmu cia nekvepia.Zinoma,labai gaila, as ir pati optimizmu netrykstu.Jau atgeriau aspirino 2men. apsaugos priemoniu nenaudoju ir pasigirti nieko negaliu.Cia, auksciau skaiciau,kad galima kazkaip apgauti savo antra puse,na bet man per daug drastiskai skamba g.gif Teko girdeti is giniu,kad didele dalis moteru pagimdo vaikus ne nuo savo vyru,netaktiskai ji pasielge,nes taip pasake zmonai su vyru laukiantiems leliaus. doh.gif

tai optimizmas persikėlęs į nėštukių forumą mirksiukas.gif
nenusimink, viskas bus gerai, dar tik du mėnesiukai prabėgo 4u.gif

dėl to giniaus komentaro, tai be žodžių....
Atsakyti
QUOTE(late @ 2009 02 06, 14:10)
Oi,koks smalsumas,klausk drasiai,viska atsakysiu bigsmile.gif
Viena kart esu gyvenus uzsieni,tai tuo laikotarpiu,kai gyvenau,tai dariausi viena IVF,BET DEJA.......
O kai jau n...kartu nepasiseke IVF tai tada vaziavau gydytis ir tirtis i uzsieni,kaip gydytojas sako,nebuna be priezasties nepastojama,tikrai yra priezastis tik ja reikia rast ir gydyt,na jis viena rado AFS,sako pabandom,gal pavyks,bet deja vel ne doh.gif ,tai jis toliau ieskos priezasciu manyje unsure.gif

gerai, kad sutikai tokį gydytoją, nes tikrai abejingumas labiausiai ir žlugdo wub.gif
Atsakyti
Menesiukas po menesiuko,metai po metu,kad tik nepasenciau belaukdama savo issvajotojo leliaus.Lietuvoje dar nera populiarus gimdymas kam per 35. Bet vis tiek aciu uz palaikyma. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(spuogelis @ 2009 02 06, 21:42)
Menesiukas po menesiuko,metai po metu,kad tik nepasenciau belaukdama savo issvajotojo leliaus.Lietuvoje dar nera populiarus gimdymas kam per 35. Bet vis tiek aciu uz palaikyma. wink.gif

tai aišku, kad palaikom 4u.gif
man pačiai neteko to patirti, bet draugė daugiau nei tris metus negalėjo pastoti, taij ai net tyrimų nedarė, sakė stengtis dažniau reikia doh.gif

tai jai jau buvo virš trisdešimt, kai pagaliau susilaukė vaikelio. o jei taip stengiesi stengiesi, kaip jie sako, sukanka 35, tai tada jau tiesiog nurašo??? unsure.gif
Atsakyti
Labas mergaitės,įsibrausiu pas jus,jei leisit.Su tokiu klausimu,nes nežinau kur kreiptis.Tai va,mano istorija tokia:Vieną vaiką turiu, jau visas vyras beveik.Antro laukiu seniai,bet..Prieš dvi dienas persileidau,antrą kartą.Pas mane kraujas tirštokas,gali būti antifosfolipidinis(koks bjaurus žodis)sindromas,kažkada esu darius Vilniuj,tai nelabai laborantės ką paaiškino.O dabar ginė sako,kad reikia darytis mėnesio laikotarpy po persileidimo,ir tik Kaune,pas Abraitį.Kitur,tipo nenustatys.Tai ką man dabar daryti,gal kas galit patarti,kur registruotis ir kaip suspėti per tą mėnesį?Ačiū iš anksto.
Papildyta:
QUOTE(Rožė 35 @ 2009 02 10, 12:23)
Labas mergaitės,įsibrausiu pas jus,jei leisit.Su tokiu klausimu,nes nežinau kur kreiptis.Tai va,mano istorija tokia:Vieną vaiką turiu, jau visas vyras beveik.Antro laukiu seniai,bet..Prieš dvi dienas persileidau,antrą kartą.Pas mane kraujas tirštokas,gali būti antifosfolipidinis(koks bjaurus žodis)sindromas,kažkada esu darius Vilniuj,tai nelabai laborantės ką paaiškino.O dabar ginė sako,kad reikia darytis mėnesio laikotarpy po persileidimo,ir tik Kaune,pas Abraitį.Kitur,tipo nenustatys.Tai ką man dabar daryti,gal kas galit patarti,kur registruotis ir kaip suspėti per tą mėnesį?Ačiū iš anksto.

Užmiršau pridėti,kad mano amžius irgi "nurašomas",jau greit 36.Ar tokias dar priima?
Atsakyti
del to butinai menesio tai cia ivairiai visi sneka, vieni sako kad laikas nesvarbus kiti kad svarbus. kas teisus neaisku. kadangi jis konsultuoja tik karta per savaite tai per menesi papulti sunku, bet imanoma(man dave talona po savaiteles). jei gautumet siuntima, konsultacija nemokama(kiteip atrodo 100 lt). man atsisake daryti tyrimus be Abraicio konsultacijos. uzsiregistruoti galima paskambinus telefonu 837(kauno kodas) 326927.
svarbiausia kad pati nenusirasytumete saves ir neprarastumete vilties. sekmes jums
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2009 02 10, 12:39)
del to butinai menesio tai cia ivairiai visi sneka, vieni sako kad laikas nesvarbus kiti kad svarbus. kas teisus neaisku. kadangi jis konsultuoja tik karta per savaite tai per menesi papulti sunku, bet imanoma(man dave talona po savaiteles). jei gautumet siuntima, konsultacija nemokama(kiteip atrodo 100 lt). man atsisake daryti tyrimus be Abraicio konsultacijos. uzsiregistruoti galima paskambinus telefonu  837(kauno kodas) 326927.
svarbiausia kad pati nenusirasytumete saves ir neprarastumete vilties. sekmes jums

Labai ačiū už tokį greitą atsakymą,jau pasiskambinau,užsirašiau,bet jau registratorė nemaloni kokia,paklausiau,ar privačiai nepriima,tai ką jūs ,čia valdiška įmonė,nieko mes nežinom,pasimečiau,net nepaklausiau kur atvažiuoti,koks adręsas,kabinetas.Gal kas žinot,ar privačiai jis priima ar ne?Nes būtų geriau ir greičiau,ir siuntimo nereiktų maldaut,nes pas mus taip lengvai jų nedalinėja.
Atsakyti
as siandien irgi skambinausi pasiteiraut ar A pasveiko, tai tik pasake kad taip ir padejo rageli. tai tikiuos ir priims siandiena.
privaciai tai ir reiskia kad tuo registruotu laiku jei ateisi be siuntimo kainuos simta litu konsultacija.
o jei nori asmeniskai jam i kiseniu tada gali susisiekti su juo gal el. pastu ar mobiliu ar nepriimtu konsultacijai greiciau.
beje o kada pasiseke gauti talona?
Papildyta:
bet seip jei savo vidaus gyd paprasytum siuntimo i klinikas del afs, negi neparasytu?
Papildyta:
bet seip as pasiziurejau internetine isankstine registracija. tai yra laisvu vietu ir siandienai ir kitai savaitei. tai kam tau tartis dar anksciau?o pati tyrima daro, na atsakymu laukt sako reik daugiau nei menesi.
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2009 02 10, 13:50)
as siandien irgi skambinausi pasiteiraut ar A pasveiko, tai tik pasake kad taip ir padejo rageli. tai tikiuos ir priims siandiena.
privaciai tai ir reiskia kad tuo registruotu laiku jei ateisi be siuntimo kainuos simta litu konsultacija.
o jei nori asmeniskai jam i kiseniu tada gali susisiekti su juo gal el. pastu ar mobiliu ar nepriimtu konsultacijai greiciau.
beje o kada pasiseke gauti talona?
Papildyta:
bet seip jei savo vidaus gyd paprasytum siuntimo i klinikas del afs, negi neparasytu?
Papildyta:
bet seip as pasiziurejau internetine isankstine registracija. tai yra laisvu vietu ir siandienai ir kitai savaitei. tai kam tau tartis dar anksciau?o pati tyrima daro, na atsakymu laukt sako reik daugiau nei menesi.

Gavau taloną 24 vasario,viskas gerai su tuo laiku,anksčiau nereikia,bet dar pagalvojau,gal reikia pirma nuvažiuot pasidaryt tą tyrimą,ir tik su juo eit pas tą daktarą konsultacijai,bet be siuntimo irgi nedarys tyrimo gal.Tą siuntimą aš kaip nors gausiu,bet kai eini privačiai,kažkaip kitaip į žmogų žiūri,jau patyrus ne kartą esu.O į kišenę duot man taip nesmagu,nemoku,nežinia kiek užtenka,kad mažai nepasirodytų,kada duot,prieš ar po?Ėjau pas tokią ginę,tai jei nori,kad neskaudžiai tave ten apžiūrinėtų,tai reikia spėt pinigėlių pakišt prieš,nes be jų ojoj kaip grubiai...
Atsakyti
Roze 35, sekmes tau 4u.gif
Gal si karta kazka issiaiskinsi. O tu tuos du nesekmingus kartus nieko negerei, nei aspirino, juk sakei, kad itare, kad kraujas tirstokas....Jei tyrimus dareisi ir anksciau, tai keista, kad nieks nepakomentavo g.gif Laborantem tai neverta pasitiket, reikejo pasiimt tyrimus ir eit kitur.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva-Pamaiva: 10 vasario 2009 - 14:59

Sveikos AFSiukes biggrin.gif
As tai geriau daryciau taip kaip pati dariau..nes daktarai vis kitaip visi sako..
Pasidariau tyrimus santariskese o cia pakomentavo mamytes biggrin.gif
Aciu joms..!! 4u.gif

bej mes dar negaminame leliaus nes dar neseniai geriau antibiotikus ir dar aspirina nelabai seniai geriu..bet ko tai mano savijauta keista..
karstis pila..maudzia pilva nes ir pykina kazko..kazkaip man cia keista g.gif
bet tikrai neprestarauciau lotuliukas.gif svarbiausia kad zinau savo situacija ir veksmu plana jei buciau nestuke.gif

beje man iki menesiniu dar toli,,dabar ovuliacija tik buvo bet ir praita karta pastojau iskart po menesiniu o ne per O blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2009 02 10, 15:56)
Roze 35, sekmes tau 4u.gif
Gal si karta kazka issiaiskinsi. O tu tuos du nesekmingus kartus nieko negerei, nei aspirino, juk sakei, kad itare, kad kraujas tirstokas....Jei tyrimus dareisi ir anksciau, tai keista, kad nieks nepakomentavo g.gif Laborantem tai neverta pasitiket, reikejo pasiimt tyrimus ir eit kitur.... doh.gif

Ačiū,tau irgi 4u.gif Pirmą kartą nieko negėriau,nes neįtariau apie tą kraują,o šį sykį gėriau aspiriną tik mažom dozėm,gal per mažai buvo,nes ir diufastono nemažai gėriau,o jis,girdėjau,tirština kraują.Dėl tų tyrimų irgi nežinau,ginė sako,kad tipo patikėti galima tik Kaune darytais,ir tik pas Abraitį.Nu nieko,gal dabar išsiaiškinsiu,dar siūlė abiem su vyru pas genetikus nueit,bet vėlgi,jei vienas vaikas yra sveikas ir viskas tvarkoj,tai lyg ir nėr ko eit
Atsakyti