QUOTE(sidrulka @ 2009 02 03, 22:47)
Kiek aš supratau tai sudėtingesnė AFS forma... tai va, aš čia jūsų patarimų prisiklausius atradus laiko stengsiuos nulėkti pas A. ir pavaidiniti gudresnę už jį.... jau šnd kalbėjau su drauge mediciną baigusia- pradžiai, kol pati apsirpasčiau, ji man suleistų vaistukus...
kam gi gilintis daktarmas į sudėtingus atvejus, jei galima... švelniai tariant prasilaput... jau ne vienas manęs stumdė nenorėdamas prisiimt galutinės atsakomybės... tik savas, kuris iš vis nžn ka su manim daryt ir vadovaujais A. nurodymais, sakė - bandykit, bandykit kol pasiseks... ir į ligoninę pasiguldo nuo pirmos dienos...
Papildyta:
a š iš Marijampolės į Vilnių pas nevaisingumo dkatarą autobusu nuvaziavau, o jis buvo konferencijoj.... irgi niekas nepranešė... a, jiems dzin jų pacientai...
užtai privacioj klinikoj, kai paradantozę gydžiau, tai net skambino val prieš, ar tikrai atvyksiu.... bet cia kitas reikalas...
na, o aš po 3-iosios abrazijos iškart registravaus pas Abraitį... berods abrazija buvo rugpjūtį, o as pas A. nuvaziavau rugsėjo pabaigoj...Man atrodo neturi reikšmės...
kam gi gilintis daktarmas į sudėtingus atvejus, jei galima... švelniai tariant prasilaput... jau ne vienas manęs stumdė nenorėdamas prisiimt galutinės atsakomybės... tik savas, kuris iš vis nžn ka su manim daryt ir vadovaujais A. nurodymais, sakė - bandykit, bandykit kol pasiseks... ir į ligoninę pasiguldo nuo pirmos dienos...
Papildyta:
a š iš Marijampolės į Vilnių pas nevaisingumo dkatarą autobusu nuvaziavau, o jis buvo konferencijoj.... irgi niekas nepranešė... a, jiems dzin jų pacientai...
užtai privacioj klinikoj, kai paradantozę gydžiau, tai net skambino val prieš, ar tikrai atvyksiu.... bet cia kitas reikalas...
na, o aš po 3-iosios abrazijos iškart registravaus pas Abraitį... berods abrazija buvo rugpjūtį, o as pas A. nuvaziavau rugsėjo pabaigoj...Man atrodo neturi reikšmės...
na, tikrai važiuok ir išsiaškink daugiau su A, gal jis ir pats jau kitaip žiūrės, tikėkimės.
aš čia va radau istoriją merginos iš UK, žinutė sena, įdomu būtų sužinoti, kaip jai toliau sekėsi...
http://www.pregnancy...;hilit=syndrome
anksčiau buvau radusi UK forumą, kur merginos dalinosi irgi AFS patirtimi ir ten prisimenu rašė, kad vartoja Clexane ar kt vaistuas nuo pat II, jei rasiu tą nuorodą vėl, tai būtinai įmesiu.
o su tom valstybinėm ir jų "rūpesčiu", kad pacientai nevažinėtų šimtų kilometrų veltui tai... aš irgi kartą su poros mėn kūdikiu atsibeldžiau į polikliniką, temperatūra lauke minus dvidešimt, gydytoja susirgus ir nė viena kita negali priimt, atsiprašome, atvažiuokite kitą kartą...