Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

atsiprašau už off topic, bet gal kuri norėsit prisijungti jei jau prakalbom apie vaikučius iš vaikų namų smile.gif... lankymą planuojame šį 6dienį, 10val būsim pas vaikučius...
http://www.supermama...?...39&t=380460
Atsakyti
QUOTE(rasiuke29 @ 2009 02 02, 20:55)
Labutis  4u.gif
Norėjau paklausti dėl vaistukų, nes ir aš turiu AFS. Vaistukus pradėjau leistis dar nepamačius širdelės, nes buvo prasidėję tepliojmai, tai bijojau, kad gali būti per vėlu, tad pradėjau leistis vaistukus.Aš juos pradėjau leistis apie 21.15 val., o dabar noriu paankstinti laiką leidimosi iki 19 val.Ar galiu jį taip paankstinti, tarkim kas savaitę kas 15 min. anksčiau. Ar taip galima daryti?  g.gif Ar nepakenks.Ačiū už atsakymą 4u.gif  4u.gif

Nepakenks, jei ankstinsi po 15 min. Gali būti rami.
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2009 02 03, 00:01)
Nepakenks, jei ankstinsi po 15 min. Gali būti rami.

Ačiū 4u.gif Tikrai dabar ramiau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiuke29: 03 vasario 2009 - 07:48
QUOTE(rasiuke29 @ 2009 02 02, 21:55)
Labutis  4u.gif
Norėjau paklausti dėl vaistukų, nes ir aš turiu AFS. Vaistukus pradėjau leistis dar nepamačius širdelės, nes buvo prasidėję tepliojmai, tai bijojau, kad gali būti per vėlu, tad pradėjau leistis vaistukus.Aš juos pradėjau leistis apie 21.15 val., o dabar noriu paankstinti laiką leidimosi iki 19 val.Ar galiu jį taip paankstinti, tarkim kas savaitę kas 15 min. anksčiau. Ar taip galima daryti?  g.gif Ar nepakenks.Ačiū už atsakymą 4u.gif  4u.gif

Nepakenks,juk ne velinsi,o ankstinsi.I nestumo pabaiga as jau leisdavausi +-2val.
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2009 02 03, 15:23)
Nepakenks,juk ne velinsi,o ankstinsi.I nestumo pabaiga as jau leisdavausi +-2val.

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2009 02 02, 17:30)

atostogauju, tai tik probėgom kelis postus paskaičiau.

ką reiškia kombinuotas AFS, ar paaiškino A? ar tai sudėtingesnis AFS atvejis, ar dar kažkokie kiti susirgimai prisidėję?

man iš tikro keista, kad tau tiek laiko kankinantis ir net nesulaukiant širdelės veiklos, nes neskyrė leidžiamų nuo pat pradžių, kai tik pamatai II. kiek supratau ir iš užsienio spaudos ir iš lietuvių mergaičių patirties, kad jei tik persileidimai įvyksta pačioj pradžioj, tai neabejojant reikia iš karto tuos vaistus leistis kai tik pamatai dvi juosteles.
Atsakyti
QUOTE(rasiuke29 @ 2009 02 03, 08:46)
Ačiū  4u.gif Tikrai dabar ramiau  bigsmile.gif

bigsmile.gif Sveikute ,čia tau ir tavo žirniukui 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 02 03, 18:55)

ką reiškia kombinuotas AFS, ar paaiškino A? ar tai sudėtingesnis AFS atvejis, ar dar kažkokie kiti susirgimai prisidėję?

man iš tikro keista, kad tau tiek laiko kankinantis ir net nesulaukiant širdelės veiklos, nes neskyrė leidžiamų nuo pat pradžių, kai tik pamatai II. kiek supratau ir iš užsienio spaudos ir iš lietuvių mergaičių patirties, kad jei tik persileidimai įvyksta pačioj pradžioj, tai neabejojant reikia iš karto tuos vaistus leistis kai tik pamatai dvi juosteles.

Aha ir man iškilo daug klausimų g.gif
Atsakyti
O pasirodo A serga gripu ir siandien visi pasimatymai atsaukti. gerai kad kauniete esu, o neatvykau is kito miesto, nes niekas neinformavo. taigi tikiuos kad pasimatymas nusikele tik savaitei.
kazi ar nieko kad man po abrazijos jau bus praeje 1.5 menesio;/
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2009 02 03, 19:08)
O pasirodo A serga gripu  ir siandien visi pasimatymai atsaukti. gerai kad kauniete esu, o neatvykau is kito miesto, nes niekas neinformavo. taigi tikiuos kad pasimatymas nusikele tik savaitei.
kazi ar nieko kad man po abrazijos jau bus praeje 1.5 menesio;/

aš ir nuvažiavau ir veltui... sad.gif kitą sav jau liepė pasiskambinti, nes gali dar būti nepasveikęs... sakau galėjot informuoti, neva neturi telefono mano, nors kortelė užvesta. Dėl abrazijos, tai man ją darė birželio 4d., o dabar tik tą tyrimą darys... o čia svarbu, kiek laiko praėję?
Atsakyti
QUOTE(rasiuke29 @ 2009 02 03, 08:46)
Ačiū  4u.gif Tikrai dabar ramiau  bigsmile.gif

Aš iš kitų vaistų žinau, kad jų galiojimas būna ne lygiai 24 valandos. reikia stengtis kuo reguliariau leistis, bet pačiai vis neišeina, nes vakare tai vienu metu atsilaisvinu su vaiku, tai su kitu, tai gaunasi tarp 9-10 blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 02 03, 18:55)

Kiek aš supratau tai sudėtingesnė AFS forma... tai va, aš čia jūsų patarimų prisiklausius atradus laiko stengsiuos nulėkti pas A. ir pavaidiniti gudresnę už jį.... jau šnd kalbėjau su drauge mediciną baigusia- pradžiai, kol pati apsirpasčiau, ji man suleistų vaistukus...
kam gi gilintis daktarmas į sudėtingus atvejus, jei galima... švelniai tariant prasilaput... jau ne vienas manęs stumdė nenorėdamas prisiimt galutinės atsakomybės... tik savas, kuris iš vis nžn ka su manim daryt ir vadovaujais A. nurodymais, sakė - bandykit, bandykit kol pasiseks... ir į ligoninę pasiguldo nuo pirmos dienos...
Papildyta:
QUOTE(vixiuke @ 2009 02 03, 21:02)
aš ir  nuvažiavau ir veltui... sad.gif kitą sav jau liepė pasiskambinti, nes gali dar būti nepasveikęs... sakau galėjot informuoti, neva neturi telefono mano, nors kortelė užvesta. Dėl abrazijos, tai man ją darė birželio 4d., o dabar tik tą tyrimą darys... o čia svarbu, kiek laiko praėję?

a š iš Marijampolės į Vilnių pas nevaisingumo dkatarą autobusu nuvaziavau, o jis buvo konferencijoj.... irgi niekas nepranešė... a, jiems dzin jų pacientai...
užtai privacioj klinikoj, kai paradantozę gydžiau, tai net skambino val prieš, ar tikrai atvyksiu.... bet cia kitas reikalas...
na, o aš po 3-iosios abrazijos iškart registravaus pas Abraitį... berods abrazija buvo rugpjūtį, o as pas A. nuvaziavau rugsėjo pabaigoj...Man atrodo neturi reikšmės...
Atsakyti
o as kazkur girdejau, kad jei mazas nukrypimas buvo tai gali jo ir neparodyti veliau. bet is tiesu nezinau kaip cia kas cia
Atsakyti