QUOTE(sauda @ 2009 02 01, 10:55)
Sveikute
Nors ne manęs klausi,bet tiesiog įdomu pasidarė ar bandei su leidžiamais vaistukais išnešioti vaikutį,kaip supratau netgi skyrė dideles dozes
,bet...
Beje Artemidė jau sūpuoja sūnaitėlį
,gėrė aspiriną ir leidosi vaistukus
Labukas,
aspirino per paskutinįjį nėšumą (ji taip jį galima pavadinti) gėriau dvigubą normą. o leidžiami turėtų prasidėti radus širdėlės veiklą, bet iki tiek neišnešiojau... nors per treciajį nėštumą daktarė buvo radus širdelės veiklą, o irgi panašiai savaičių buvo.... per 4-ą ir 5-a kartą geriant aspiriną ,,nedanešiojau" iki širdelės veiklos išsivystymo... beje ir paskutinis persileidimas buvo ,keistas".... tik nedidelis krešulėlis... nors sesėlės liepė laukt daugiau... O jūs aspirino po kiek geriat ir kada pradedat leistis hepariną? išnešiojat iki širdelės veiklos pradžios?
Papildyta:
QUOTE(anileve @ 2009 02 02, 15:39)
Ir as aciu sakau:)
rytoj ir as bandysiu "tik" po pirmo karto isitikinti del afs
šaunuolė, kad iškart griebiesi... mane tik po trečuio karto siuntė ir dar kiek laiko užtempė...
sėkmės, kad viskas būtų gerai
Papildyta:
QUOTE(Artemidė @ 2009 02 02, 01:36)
Aha, jau turiu sūnaitėlį. Aš ta neklaužada,kuri neklausė gydytojų ir tik po vieno persileidimo išdrįso pasidaryti tyrimus dėl AFS ir nors dauguma sakė,kad neieškočiau ko nepametus, toks gydytojas Vilniuje R. paskyrė man gydymą ( kurį jau buvau ir savavališkai pasiskyrusi, tik pritarimo sulaukiau). Bet vis apsilankau šitoje temelėje, kažkokia vis tiek ji man miela, bendras skausmas labai suartina, norisi ir kitoms patarimą duoti. Taip norisi,kad ir tau pasisektų, bet net neįsivaizduoju,ką turi iškęsti,kai niekas negali nieko konkretaus pasakyti. Tikriausiai tai baisiausia - ta nežinia, nekonkretumas. Net jeigu A. jau nebegali tau padėti, tai nežinau tada, kas gali. Pas kokį gydytoją dabar lankaisi paskutiniu metu?
Sauda,nors ir ne manęs klausi, bet man regis jei nieko nepainioju,
Sidrulkai A. skyrė dar drastiškesnį gydymą - t.y. ne tik leidžiamus vaistus,bet ir didesnes nei įprasta aspirino dozes. Nu jos atvejis tikrai žiaurus,kitaip jau čia pavadinti negalima
matot pas mane prie visos tos diagnozės, kurią ir jums nustato dar yra žodis ,,kombinuota", kuris gasdina ir dak. Abraitį... jis norėdmas man suteikti vilties, dar sakė keletą proc., kad yra vilties išnešioti, pats tuo nelabai tikėdamas, ir nors ir buvo žadėjęs po 4-ojo karto per sekantį kartą pasiguldyti pas save ir prižiūrėti, bet .... vis tiek žino, kad niekuo negalės padėti.... Aspitrino skyrė dvigubai, o kiek būtų reikėję heparino nepamenu... faktas tas, kad nesivysto širdelė... Aš Abraičio praktikoj antra su tokia diagnoze... sakė yra dar gydymas, bet jis pats nesiryžtų jo skirti, nes išbjauroja moters oragnizmą, o 100 procentinės garantijos nėra...
tik nesigasdinkit merginos... as cia antra is 3-ju milijonų... jūs į tą skaičių tikėkitės kad nepapulsit...
O merginos kokių dar zinot be Abraicio gerų nevaisingumo daktarų? kokį daktarą/ daktarę rekomenduotumėt vyrui išsitirti?
man giliai pasmonėje dar yra vilties... su tokia giliai kirbancia viltimi mano gyvenime ivyko jau 2 svarbūs dalykai... tikiuosi ivyks ir trecias... nors būrėja būrė, kad auginsiu svetimus vaikus...
kai uzklsytu i globos ir ivaikinimo skyrelius is vis baisu pasidaro ir fantazijos atsoka... aisku yra ir gerų istorijų, bet .... kol kas ne...
Papildyta:
QUOTE(vixiuke @ 2009 02 02, 13:40)
sakykit, o kaip atliekamas tyrimas? Ryt einu pas Abraiti...
Nusiteik fainam daktarui... su bajeriais...
as jau pamirsau ir kaip atrodo... aisku, sutikus atpazinciau... jau buvus kokia 10 kartų tai tikrai...
sėkmės