Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(pupa@ @ 2009 01 19, 11:49)
As irgi geriu aspirina, nors ir neaisku yra pas mane AFS ar ne. Gal reiktu dabar kai  nestuke.gif pakartoti tyrima ir butu aiskiau matyt, nezinau, bet geriu ir tiek  g.gif  unsure.gif Siandien einu pas gine, nors ji man sake negert, nes vienas kartas, dar neirodymas o ir tyrimai buvo netikslus  unsure.gif Tai dabar laukiu tiesiog, kas bus  unsure.gif

Pupa, pasikartok tyrimėlius ir nenutrauk kol kas aspirino.
čia ne viena minėjo, kad gali būti, kad tas AFS išryškėja nėštumo metu labiau, kadangi tavo tyrimėliai buvo neaiškus, dabar jau turėtų praaiškėti, jei tkrai yra polinkis.
Atsakyti
kas KMUK tyretes del AFS, tai cia reikia i pagrindini pastata eiti, ginekologijos poliklinikoje yra ta labaratorija ar kur? labai jau painios man tos klinikos
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 01 19, 12:10)
Pupa, pasikartok tyrimėlius ir nenutrauk kol kas aspirino.
čia ne viena minėjo, kad gali būti, kad tas AFS išryškėja nėštumo metu labiau, kadangi tavo tyrimėliai buvo neaiškus, dabar jau turėtų praaiškėti, jei tkrai yra polinkis.

na reiks nuvaziuot kuria diena priduot krauja, bus aiskiau ir ramiau ko gero 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2009 01 18, 15:58)
Sveikutes  4u.gif
man itare AFS nes turejau 2 nesivystancius nestumus, tai gydytoja liepe gert aspirina (geriau pusmeti pries pastojant) ir foline rugsti. Pastojus geriau Duphaston beveik iki 4,5 men+aspirina visa nestuma ir stai po 6 laukimo metu turiu nuostabu suneli thumbup.gif  Sekmes visoms! 4u.gif

ačiū labai už savo istoriją 4u.gif

o gal galėtum papasakoti konkrečiau, ar tau darė kokius tyrimus, ar tiesiog skyrė aspiriną gerti?
Papildyta:
QUOTE(pupa@ @ 2009 01 19, 12:41)
na reiks nuvaziuot kuria diena priduot krauja, bus aiskiau ir ramiau ko gero 4u.gif

nebepamenu kokiam tu mieste?
jei Santaruose, tai skuosk šiandien ar ryt ryte, tada jau ketvirtadienio vakare turėsi atsakymus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2009 01 19, 13:13)
kas KMUK tyretes del AFS, tai cia reikia i pagrindini pastata eiti, ginekologijos poliklinikoje yra ta labaratorija ar kur? labai jau painios man tos klinikos

Man paeme kraujuka ginekologijos poliklinikoje. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 01 19, 12:45)
nebepamenu kokiam tu mieste?
jei Santaruose, tai skuosk šiandien ar ryt ryte, tada jau ketvirtadienio vakare turėsi atsakymus.  4u.gif

ko gero reiks rytoj vaziuoti ir pasidaryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dreziuke @ 2009 01 19, 12:53)
Man paeme kraujuka ginekologijos poliklinikoje. ax.gif

aciuks mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=FedeSperanza,2009 01 19, 12:45]

o gal galėtum papasakoti konkrečiau, ar tau darė kokius tyrimus, ar tiesiog skyrė aspiriną gerti?

Sveika,
taigi, pakomentuoju:
po pirmojo nesivystancio nestumo mane tyre del infekciniu ligu (toxoplazmoze, kokai ir t t), po antrojo-visus hormonus, siunte pas endokrinologa. Viskas buvo ok. Lankiausi VK, tai mano gydytoja, turbut jau is patirties itare AFS. Jei butu nepavyke 3 karta, darytu gimdos nuotrauka, kitus rimtesnius tyrimus, bet, aciu Dievui neprireike. bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=bus_ka,2009 01 19, 17:02]

Sveika,
taigi, pakomentuoju:
po pirmojo nesivystancio nestumo mane tyre del infekciniu ligu (toxoplazmoze, kokai ir t t), po antrojo-visus hormonus, siunte pas endokrinologa. Viskas buvo ok. Lankiausi VK, tai mano gydytoja, turbut jau is patirties itare AFS. Jei butu nepavyke 3 karta, darytu gimdos nuotrauka, kitus rimtesnius tyrimus, bet, aciu Dievui neprireike. bigsmile.gif
[/quote]

ačiū už atsakymą!
tiesiog daug kur rašo, kad jei keli nesėkmingi nėštumai iš eilės ir neranda kitų priežasčių, tai skiria aspiriną ir be jokių tyrimų, ką ir patvirtinai.

smagu girdėti, kad jau sūpuoji savo lialių wub.gif
Atsakyti
[quote=bus_ka,2009 01 19, 17:02]

Sveika,
taigi, pakomentuoju:
[/quote]
As prisijungsiu prie Fedesperanzos klausimo. Taip supratau, kad tyrimu del AFS tau nedare. Tik itare AFS ir skyre aspirina? O duphastona tau irgi paskyre, kad apsidrausti nuo nelaimes, ar jo reikejo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva-Pamaiva: 19 sausio 2009 - 16:24
QUOTE(bus_ka @ 2009 01 18, 15:58)
Sveikutes  4u.gif
man itare AFS nes turejau 2 nesivystancius nestumus, tai gydytoja liepe gert aspirina (geriau pusmeti pries pastojant) ir foline rugsti. Pastojus geriau Duphaston beveik iki 4,5 men+aspirina visa nestuma ir stai po 6 laukimo metu turiu nuostabu suneli thumbup.gif  Sekmes visoms! 4u.gif

Sveikute 4u.gif Dėkui,kad parašei ax.gif čia ne vienai mergaitei reikia mažyčio palaikymo rolleyes.gif Kaip suprantu VK dažnokai po keletos nesivystančių paskiria aspiriną be AFS tyr,bet svarbiausia,kad tai padėjo bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(anileve @ 2009 01 19, 12:13)

Labutis 4u.gif Šiaip man ėmė ginek.poliklinikoje,susimokėjau registratūroje ir šalia esančiame procedūriniame paėmė kraujuką ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiuke29 @ 2009 01 18, 22:55)
Ačiū tau už palaikymą.  4u.gif Dar bijau galvoti, kad viskas bus gerai, dar labai neramu.Ačiū už balionelį  4u.gif Labai noriu ir tikiuosi ir labai linkiu, kad tu kuo greičiau taptum  nestuke.gif

Svarbiausia save saugok ir bus viskas gerai smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pupa@ @ 2009 01 19, 12:41)

Pupyt,jei tau bus ramiau,tai priduok tą kraujuką 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauda: 19 sausio 2009 - 16:51
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2009 01 19, 17:21)
As prisijungsiu prie Fedesperanzos klausimo. Taip supratau, kad tyrimu del AFS tau nedare. Tik itare AFS ir skyre aspirina? O duphastona tau irgi paskyre, kad apsidrausti nuo nelaimes, ar jo reikejo?

Duphastona skyre apsidraudimui. unsure.gif

Aciu visoms uz sveikinimus 4u.gif

Atsakyti