Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

Sveikos,
Ketvirtadieni dariausi Anti beta 2, AKA (jie neigiami) ir kresejimo tyrimus Santariskese.
La1 pas mane 27.8 (norma 31,0-42,0)
APCR 148,7 (norma >120)
kaip suprantu, kad APCR ir LA1 neatitinka normu sad.gif
Gal galetumet pakomentuoti atsakymus, jei zinote? Ka tai reiskia?
Dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 01 17, 18:09)
Sveikos,
Ketvirtadieni dariausi Anti beta 2, AKA (jie neigiami) ir kresejimo tyrimus Santariskese.
La1 pas mane 27.8 (norma 31,0-42,0)
APCR 148,7 (norma >120)
kaip suprantu, kad APCR ir LA1 neatitinka normu sad.gif
Gal galetumet pakomentuoti atsakymus, jei zinote? Ka tai reiskia?
Dekoju  4u.gif

Labutis,
Dėl APCR galiu pasakyti, kad jis geras, nes blogai yra, kai jis yra mažiau kaip 120s tada perdaug tau greit krešėtų kraujas. O dėl La1 negaliu pakomentouti, bet tikėkimės, kad geras, nes jis neviršija normos, tik žemiau nei norma.
Atsakyti
O, tai neblogai tada smile.gif
Aciu uz atsakyma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 01 17, 18:22)
O, tai neblogai tada  smile.gif
Aciu uz atsakyma ax.gif

Prašom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuke29 @ 2009 01 17, 20:01)

Rasiuke, seniai matyta. Kaip tau sekasi?
Atsakyti
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2009 01 17, 21:06)
Rasiuke, seniai matyta. Kaip tau sekasi?

Labutis,
Ir tu seniai matyta bigsmile.gif
Po truputėlį sekasi. Esu nestuke.gif naudoju aspiriną, leidžiuosi vaistukus ir kol kas atrodo viskas gerai, tikiuosi taip bus ir toliau. Pastebėjau tai, kad pradėjus leistis vaistukus man beveik praėjo kojų skausmai, kartais dar paskauda, bet retai.O kaip tau sekasi mažute?Kas pas tave naujo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuke29 @ 2009 01 17, 22:18)
Labutis,
Ir tu seniai matyta  bigsmile.gif
Po truputėlį sekasi. Esu  nestuke.gif naudoju aspiriną, leidžiuosi vaistukus ir kol kas atrodo viskas gerai, tikiuosi taip bus ir toliau. Pastebėjau tai, kad pradėjus leistis vaistukus man beveik praėjo kojų skausmai, kartais dar paskauda, bet retai.O kaip tau sekasi mažute?Kas pas tave naujo?  4u.gif

Dziugu, kad si karta tau pasiseke 4u.gif As irgi geriu aspirina, nors, jei pameni, nelabai buvo aisku ar yra pas mane AFS. Kol kas nieko naujo, planuoju. Gal turesiu kokiu ziniu jau si menesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2009 01 17, 22:21)
Dziugu, kad si karta tau pasiseke 4u.gif As irgi geriu aspirina, nors, jei pameni, nelabai buvo aisku ar yra pas mane AFS. Kol kas nieko naujo, planuoju. Gal turesiu kokiu ziniu jau si menesi mirksiukas.gif

Aš dar nelinkusi labai džiaugtis man vis dar neramu ir bijau, kad nieko blogo nebūtų.Kai pastosi manau ir toliau vartok aspiriną.Labai linkiu ir laikysiu kumštukus, kad tau viskas būtų gerai ir jau šį mėn. būtum nestuke.gif . parašyk kaip tau sekasi. Lauksim iš tavęs žinių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuke29 @ 2009 01 17, 22:18)
Labutis,
Po truputėlį sekasi. Esu  nestuke.gif naudoju aspiriną, leidžiuosi vaistukus ir kol kas atrodo viskas gerai, tikiuosi taip bus ir toliau. Pastebėjau tai, kad pradėjus leistis vaistukus man beveik praėjo kojų skausmai, kartais dar paskauda, bet retai

Sveikute 4u.gif
Tyliai džiaugiuosi už tave ax.gif Pamatysi dabar bus viskas gerai mirksiukas.gif Imk baliončiką 4u.gif ir tikiuosi greitai prie tavęs prisijungti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2009 01 17, 23:21)
. Gal turesiu kokiu ziniu jau si menesi mirksiukas.gif

Laukiam laukiam bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
man itare AFS nes turejau 2 nesivystancius nestumus, tai gydytoja liepe gert aspirina (geriau pusmeti pries pastojant) ir foline rugsti. Pastojus geriau Duphaston beveik iki 4,5 men+aspirina visa nestuma ir stai po 6 laukimo metu turiu nuostabu suneli thumbup.gif Sekmes visoms! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2009 01 18, 11:09)
Sveikute  4u.gif
Tyliai džiaugiuosi už tave  ax.gif Pamatysi dabar bus viskas gerai  mirksiukas.gif Imk baliončiką  4u.gif ir tikiuosi greitai prie tavęs prisijungti    ax.gif
Papildyta:

Laukiam laukiam  bigsmile.gif  4u.gif

Ačiū tau už palaikymą. 4u.gif Dar bijau galvoti, kad viskas bus gerai, dar labai neramu.Ačiū už balionelį 4u.gif Labai noriu ir tikiuosi ir labai linkiu, kad tu kuo greičiau taptum nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2009 01 17, 23:21)

Sveikos, pasiseks, tik tikek tuo 4u.gif

As irgi geriu aspirina, nors ir neaisku yra pas mane AFS ar ne. Gal reiktu dabar kai nestuke.gif pakartoti tyrima ir butu aiskiau matyt, nezinau, bet geriu ir tiek g.gif unsure.gif Siandien einu pas gine, nors ji man sake negert, nes vienas kartas, dar neirodymas o ir tyrimai buvo netikslus unsure.gif Tai dabar laukiu tiesiog, kas bus unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(bus_ka @ 2009 01 18, 15:58)
Sveikutes  4u.gif
man itare AFS nes turejau 2 nesivystancius nestumus, tai gydytoja liepe gert aspirina (geriau pusmeti pries pastojant) ir foline rugsti. Pastojus geriau Duphaston beveik iki 4,5 men+aspirina visa nestuma ir stai po 6 laukimo metu turiu nuostabu suneli thumbup.gif  Sekmes visoms! 4u.gif

wub.gif kokios ikvepiancios istorijos wub.gif aciu uz padrasinima 4u.gif
Atsakyti