Sveikos,
Ketvirtadieni dariausi Anti beta 2, AKA (jie neigiami) ir kresejimo tyrimus Santariskese.
La1 pas mane 27.8 (norma 31,0-42,0)
APCR 148,7 (norma >120)
kaip suprantu, kad APCR ir LA1 neatitinka normu
Gal galetumet pakomentuoti atsakymus, jei zinote? Ka tai reiskia?
Dekoju
QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 01 17, 18:09)
Sveikos,
Ketvirtadieni dariausi Anti beta 2, AKA (jie neigiami) ir kresejimo tyrimus Santariskese.
APCR 148,7 (norma >120)
Dekoju
APCR 148,7 (norma >120)
Dekoju
Labutis,
Dėl APCR galiu pasakyti, kad jis geras, nes blogai yra, kai jis yra mažiau kaip 120s tada perdaug tau greit krešėtų kraujas. O dėl La1 negaliu pakomentouti, bet tikėkimės, kad geras, nes jis neviršija normos, tik žemiau nei norma.
O, tai neblogai tada
Aciu uz atsakyma
Aciu uz atsakyma
QUOTE(rasiuke29 @ 2009 01 17, 20:01)
Prašom
Rasiuke, seniai matyta. Kaip tau sekasi?
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2009 01 17, 21:06)
Rasiuke, seniai matyta. Kaip tau sekasi?
Labutis,
Ir tu seniai matyta
Po truputėlį sekasi. Esu naudoju aspiriną, leidžiuosi vaistukus ir kol kas atrodo viskas gerai, tikiuosi taip bus ir toliau. Pastebėjau tai, kad pradėjus leistis vaistukus man beveik praėjo kojų skausmai, kartais dar paskauda, bet retai.O kaip tau sekasi mažute?Kas pas tave naujo?
QUOTE(rasiuke29 @ 2009 01 17, 22:18)
Labutis,
Ir tu seniai matyta
Po truputėlį sekasi. Esu naudoju aspiriną, leidžiuosi vaistukus ir kol kas atrodo viskas gerai, tikiuosi taip bus ir toliau. Pastebėjau tai, kad pradėjus leistis vaistukus man beveik praėjo kojų skausmai, kartais dar paskauda, bet retai.O kaip tau sekasi mažute?Kas pas tave naujo?
Ir tu seniai matyta
Dziugu, kad si karta tau pasiseke As irgi geriu aspirina, nors, jei pameni, nelabai buvo aisku ar yra pas mane AFS. Kol kas nieko naujo, planuoju. Gal turesiu kokiu ziniu jau si menesi
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2009 01 17, 22:21)
Dziugu, kad si karta tau pasiseke As irgi geriu aspirina, nors, jei pameni, nelabai buvo aisku ar yra pas mane AFS. Kol kas nieko naujo, planuoju. Gal turesiu kokiu ziniu jau si menesi
Aš dar nelinkusi labai džiaugtis man vis dar neramu ir bijau, kad nieko blogo nebūtų.Kai pastosi manau ir toliau vartok aspiriną.Labai linkiu ir laikysiu kumštukus, kad tau viskas būtų gerai ir jau šį mėn. būtum . parašyk kaip tau sekasi. Lauksim iš tavęs žinių
QUOTE(rasiuke29 @ 2009 01 17, 22:18)
Labutis,
Po truputėlį sekasi. Esu naudoju aspiriną, leidžiuosi vaistukus ir kol kas atrodo viskas gerai, tikiuosi taip bus ir toliau. Pastebėjau tai, kad pradėjus leistis vaistukus man beveik praėjo kojų skausmai, kartais dar paskauda, bet retai
Po truputėlį sekasi. Esu naudoju aspiriną, leidžiuosi vaistukus ir kol kas atrodo viskas gerai, tikiuosi taip bus ir toliau. Pastebėjau tai, kad pradėjus leistis vaistukus man beveik praėjo kojų skausmai, kartais dar paskauda, bet retai
Sveikute
Tyliai džiaugiuosi už tave Pamatysi dabar bus viskas gerai Imk baliončiką ir tikiuosi greitai prie tavęs prisijungti
Papildyta:
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2009 01 17, 23:21)
. Gal turesiu kokiu ziniu jau si menesi
Laukiam laukiam
Sveikutes
man itare AFS nes turejau 2 nesivystancius nestumus, tai gydytoja liepe gert aspirina (geriau pusmeti pries pastojant) ir foline rugsti. Pastojus geriau Duphaston beveik iki 4,5 men+aspirina visa nestuma ir stai po 6 laukimo metu turiu nuostabu suneli Sekmes visoms!
man itare AFS nes turejau 2 nesivystancius nestumus, tai gydytoja liepe gert aspirina (geriau pusmeti pries pastojant) ir foline rugsti. Pastojus geriau Duphaston beveik iki 4,5 men+aspirina visa nestuma ir stai po 6 laukimo metu turiu nuostabu suneli Sekmes visoms!
QUOTE(sauda @ 2009 01 18, 11:09)
Sveikute
Tyliai džiaugiuosi už tave Pamatysi dabar bus viskas gerai Imk baliončiką ir tikiuosi greitai prie tavęs prisijungti
Papildyta:
Laukiam laukiam
Papildyta:
Laukiam laukiam
Ačiū tau už palaikymą. Dar bijau galvoti, kad viskas bus gerai, dar labai neramu.Ačiū už balionelį Labai noriu ir tikiuosi ir labai linkiu, kad tu kuo greičiau taptum
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2009 01 17, 23:21)
Sveikos, pasiseks, tik tikek tuo
As irgi geriu aspirina, nors ir neaisku yra pas mane AFS ar ne. Gal reiktu dabar kai pakartoti tyrima ir butu aiskiau matyt, nezinau, bet geriu ir tiek Siandien einu pas gine, nors ji man sake negert, nes vienas kartas, dar neirodymas o ir tyrimai buvo netikslus Tai dabar laukiu tiesiog, kas bus
Papildyta:
QUOTE(bus_ka @ 2009 01 18, 15:58)
Sveikutes
kokios ikvepiancios istorijos aciu uz padrasinima