QUOTE(wow.as @ 2008 11 27, 21:35)
Na kaip suprantu, tai jei vaziuosiu pas A. ir tn darysiuos tyrimus, tai atsakymai bus kad ir mokami, bet tik uz 1.5 men?
O jei padarisu taip: santariskese pasidaryti tyrimus, o koknsultacijai vaziuot pas A, tada butu greiciau. Tik ar A bus patenkintas santariskiu tyrimais?
Ar kas nors daret taip?
Del netekciu tai tikrai sunku, nes niekada nesu sirgusi jokiom ligom, o dabar...
Man irgi nenaturaliai gaunasi, tik po IUI, abu kartus po IUI pastojau ir persileidau... Tik gerai, kad iskart po IUI ir pastoju.
Puikiai tave suprantu, man ta žinia, kad pastoti galėsiu tik po dirbtinio apvaisinimo trenkė kaip perkūnas iš giedro dangaus, iki šiol negaliu atsigauti, nes taip pat puikiai jaučiausi, niekuo nesiskundžiau, sportavau, pirmą kartą gulėjau ligoninėj kai darė laparaskopiją... O aš pastojau po pirmo IVF, bet deja... dabar jau galvojam apie antrą IVF su šaldytais.
Jei darysies KMUK tyrimai vistiek bus mokami ir reiks laukti 1,5 mėn. Jei vešiesi Santariškių tyrimus, gyd. A. vistiek manau darys pas save, nes kažkam taip buvo. Su Santariškių tyr. gali bandyti pas gyd. R., jis dirba Vilniuje.
KMUK daro trijų rodiklių tyrimus, Santariškėse keturių, o jei tam tikras rodiklis nukrypęs tai ir penkių. Va čia įkeliu kaip pasidaryti tyrimus Santariškėse, buvau išsisaugojus iš ankstesnių merginų pasisakymų ir jais vadovavausi kai važiavau darytis:
tyria AFS tik santariskese, santariskiu 2, konsultacine poliklinika, laboratorines diagnostikos skyrius (3 aukstas), tel 2365130, kab nr nepamenu gal 203-204 "mokami tyrimai" parasyta, dirba 7.30-17.00, pietus 11.30-12.00-uzsirakina bjaurybes . didelis foje, paklausite darbuotoju - parodys. tyrimai daromi treciadieni, taip kad pridavus krauja I-III, gausite ats. jau IV, jeigu veliau, tai tik kita ketvirtadieni.
reikia daryti:
1. antikunai pries beta2glikoproteina1, 30lt40ct
2. antikunai pries kardiolipina 30lt40ct;
3. aktyvinto baltymo C rezistencijos tyrimas APCR, apie 60lt
4. lipus antikoaguliantas 1 apie 30lt40ct
5. jeigu 4. teigiamas, lipus antikoaguliantas 2 apie 30lt40ct
kainos dides nes nei kaune, bet padaroma daaaug greiciau.
vilniuje konsultuoja gyd.rogalskis
http://ginekologija.projektas.lt/
Sėkmės tau