Sveikos
Su Naujais Metais visas!
Prasome nedingti ir pasidalinti savo patirtim kaip jums sekasi
Endra, kaip sekesi pas hematologe? Laimuze509 gal jau ?
Sveikos mergaites
Visas su Naujais metais.
Pas mane naujienos tokios, kad jau 6 savaites kaip Pastojau po abrazijos net nesulaukus mmm. Tik buvau labai issigandus, nes sestadieni vakare pasirode kazkur saukstas sviezio kraujo. Gine tik liepe gerti magni, toliau naudoti Crinone, gerti aspirina ir laukti. Siaip jauciuosi puikiai, jokiu skausmu, nieko. Karvute mane nuramino, kad dauguma su AFS kraujavo nestumo metu. Rytoj einu pas gine, paziuresim kaip ten kas.
Visas su Naujais metais.
Pas mane naujienos tokios, kad jau 6 savaites kaip Pastojau po abrazijos net nesulaukus mmm. Tik buvau labai issigandus, nes sestadieni vakare pasirode kazkur saukstas sviezio kraujo. Gine tik liepe gerti magni, toliau naudoti Crinone, gerti aspirina ir laukti. Siaip jauciuosi puikiai, jokiu skausmu, nieko. Karvute mane nuramino, kad dauguma su AFS kraujavo nestumo metu. Rytoj einu pas gine, paziuresim kaip ten kas.
QUOTE(Dovidenija @ 2009 01 05, 10:51)
Sveikos mergaites
Visas su Naujais metais.
Visas su Naujais metais.
Sveikutes, visas su sventemis!!! Linkiu svajoniu issipildymo!!!
Na mazute, gine jau tau tikrai daugiau ka pasakys Laukiam is taves ziniu po gines ir svarbiausia stenkis nestresuoti, gal viskas bus gerai!
FedeSperanza, senai matyta, dingusi kazkur... kaip laikaisi?
QUOTE(pupa@ @ 2009 01 05, 13:14)
Sveikutes, visas su sventemis!!! Linkiu svajoniu issipildymo!!!
Na mazute, gine jau tau tikrai daugiau ka pasakys Laukiam is taves ziniu po gines ir svarbiausia stenkis nestresuoti, gal viskas bus gerai!
smagu girdėti, kad vis daugėja dideliausi sveikinimai Dovidenijai ir nuo manęs laikom kumštukus.
o aš dingau, nes nervai pradėjo žinok nelaikyti, labai pergyvenu dėl kiekvienos iš jūsų kai kiekvieną dieną skaitau, tai sergu, kad viskas būtų gerai ir jaudinuosi. kažkaip pilvuką buvo pradėję skaudinėt prieš Kalėdines atostogas, ir internetas lėtas namie, tai nedaug belindau į SM. užlėksiu kada šiom dienom pasiskaitinėt, kaip ten mergaitės abrazijų skyrely.
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 01 05, 13:42)
smagu girdėti, kad vis daugėja dideliausi sveikinimai Dovidenijai ir nuo manęs laikom kumštukus.
o aš dingau, nes nervai pradėjo žinok nelaikyti, labai pergyvenu dėl kiekvienos iš jūsų kai kiekvieną dieną skaitau, tai sergu, kad viskas būtų gerai ir jaudinuosi. kažkaip pilvuką buvo pradėję skaudinėt prieš Kalėdines atostogas, ir internetas lėtas namie, tai nedaug belindau į SM. užlėksiu kada šiom dienom pasiskaitinėt, kaip ten mergaitės abrazijų skyrely.
ok o tai labai pasiilgom jau taves ir nesinervink labai, saugok save ir lialiu
Sveikos merginos,
visas su Naujaisiais metais. Linkiu sveiktos, seimynines laimes ir kuo greiciau susilaukti musu taip issvajotu stebukliuku
Papildyta:
Sveikute,
niu Kaledos turbut tikrai stebuklu metas. Buvau pries sventes ir pas reumatologe ir pas hematologe. Pasidariau visus pakartotinai kraujo tyrimukus del kresejimo ir del ACF. Viskas puiku ir kraujas idealus. Mano antibeta 2 patapo neigiamas ir visi kiti faktoriai neigiami. Ir hematologe ir reumatologe patvirtino, kad pas mane jokio ACF nera. Bet abidvi parekomendavo pagerti aspirino, o kai pastosiu pakartotinai pasidaryti tyrimukus del ACF. Tokie reikaliukai pas mane. Dziaugiuosi labai, kad su krauju viskas ok. Dariausi ir skydliaukes hormonu tyrimus ir lytiniu hormonu tyrimus ten irgi viskas idealu. Nebezinau kame tada buvo problemos ir 2 nesivystantys nestumai. Niu dar beliko del visokiu infekciju issitirti.
Kagi , nauji metai , nauja viltis
visas su Naujaisiais metais. Linkiu sveiktos, seimynines laimes ir kuo greiciau susilaukti musu taip issvajotu stebukliuku
Papildyta:
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2009 01 05, 10:18)
Sveikos
Su Naujais Metais visas!
Su Naujais Metais visas!
Sveikute,
niu Kaledos turbut tikrai stebuklu metas. Buvau pries sventes ir pas reumatologe ir pas hematologe. Pasidariau visus pakartotinai kraujo tyrimukus del kresejimo ir del ACF. Viskas puiku ir kraujas idealus. Mano antibeta 2 patapo neigiamas ir visi kiti faktoriai neigiami. Ir hematologe ir reumatologe patvirtino, kad pas mane jokio ACF nera. Bet abidvi parekomendavo pagerti aspirino, o kai pastosiu pakartotinai pasidaryti tyrimukus del ACF. Tokie reikaliukai pas mane. Dziaugiuosi labai, kad su krauju viskas ok. Dariausi ir skydliaukes hormonu tyrimus ir lytiniu hormonu tyrimus ten irgi viskas idealu. Nebezinau kame tada buvo problemos ir 2 nesivystantys nestumai. Niu dar beliko del visokiu infekciju issitirti.
QUOTE(Endra @ 2009 01 05, 14:50)
Sveikute,
Dziugu, kad viskas gerai Tik man tai irgi lieka neaiskumu, kad viska issityrus, kaip ir viskas gerai, o nesivystymo priezastys neaiskios. Nors man tik vienas nesivystantis buvo ir jau zadu vel planuoti, bet kazkaip neramu, kad vel nepasikartotu. O tau, taip iseina, kad tie antikunai be aspirino suneigiamejo (minejai, kad aspirino negerei dar). Pas mane, tai jie gruodzio menesi dar teigiami buvo , nors aspirina geriau, bet hematologe sake, kad jie ir ne nuo AFS gali buti. O kiek tau laiko po persileidimo praejo?
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2009 01 05, 15:47)
Dziugu, kad viskas gerai Tik man tai irgi lieka neaiskumu, kad viska issityrus, kaip ir viskas gerai, o nesivystymo priezastys neaiskios. Nors man tik vienas nesivystantis buvo ir jau zadu vel planuoti, bet kazkaip neramu, kad vel nepasikartotu. O tau, taip iseina, kad tie antikunai be aspirino suneigiamejo (minejai, kad aspirino negerei dar). Ir kiek tau laiko po persileidimo praejo?
Man irgi vis dar neramu ir kyla neaiskumu. Beliko dar zarasas issitirti ir laukiu atsakymo is genetikes. Nezinau, gal dar reiks vyro grozybes patikrinti. Si karta viska tirsiuos, kad butu ramu. Gal stresas kaltas, nes pastoviai stresuoju ?!
Abrazija man dare spalio 23 d. Po jos aspirino as negeriau.
P abrazijos geriau tik foline rugsti ir daugiau nieko. Pirmi mano tyrimai del ACF buvo daryti rugpjucio pabaigoj ir tik beta2 buvo teigiama, visi kiti neigiami. Bet mano ginekol liepe nerizikuoti ir gerti aspirina+leistis vaistus. As taip ir dariau. Po abrazijos jokio aspirino negeriau iki kitu tyrimu. Dabar visi rezultatai neigiami. KAs turejo itakos neaisku. Klausiau hematologes ar aspirinas gali itakoti tyrimu rezultatams del ACF? Sake ne, nes aspirinas atsakingas uz kraujo skystinima ir kad trombai nesusidarytu.
O tu dar kokius tyrimukos dareisi, ar tik ACF tyreisi?
Viskas bus gerai. Svarbiausia manau atsipalaiduoti ir nesiparinti. O as kai del visko nervuojuosi, tai pati matyt sau ir kenkiu.
Sekmes!
QUOTE(Endra @ 2009 01 05, 16:05)
Viskas bus gerai. Svarbiausia manau atsipalaiduoti ir nesiparinti. O as kai del visko nervuojuosi, tai pati matyt sau ir kenkiu.
Sekmes!
Na, as kaip ir visus beveik pasidarius, kokius jau ten rekomenduoja gydytojai....tik genetiniu ne ir vyro netyrem, nes viena vaika jau turim, tai sako, lyg ir nereikia. O ir siaip jokiu tyrimu nerekomendavo del vieno nesekmingo karto, as cia pati savo noru viska pasidariau.
QUOTE(Endra @ 2009 01 05, 16:05)
Man irgi vis dar neramu ir kyla neaiskumu. Beliko dar zarasas issitirti ir laukiu atsakymo is genetikes. Nezinau, gal dar reiks vyro grozybes patikrinti. Si karta viska tirsiuos, kad butu ramu. Gal stresas kaltas, nes pastoviai stresuoju ?!
P abrazijos geriau tik foline rugsti ir daugiau nieko. Pirmi mano tyrimai del ACF buvo daryti rugpjucio pabaigoj ir tik beta2 buvo teigiama, visi kiti neigiami. Bet mano ginekol liepe nerizikuoti ir gerti aspirina+leistis vaistus. As taip ir dariau. Po abrazijos jokio aspirino negeriau iki kitu tyrimu. Dabar visi rezultatai neigiami. KAs turejo itakos neaisku. Klausiau hematologes ar aspirinas gali itakoti tyrimu rezultatams del ACF? Sake ne, nes aspirinas atsakingas uz kraujo skystinima ir kad trombai nesusidarytu.
Sekmes!
Sekmes!
nusiramink, jei viskas bus gerai, tai reiškia viskas ir yra gerai.
man pvz po persileidimo visiškai susitvarkė skydliaukė, nors prieš tai pastoviai svyravo tyrimų rezultatai, tai blogai, tai ant ribos...
o aspiriną tau pasakė gerti, nes gal įtaria, kad tik nėštumo metu tau tie antikūnai suaktyvėja, tai pastosi, išsitirsi ir sužinosi. gera girdėti, kad sutikai protingus gydytojus ir nebijančius to AFS žodelio ir aspirino man irgi taip atrodo, kad antikūnai negali būti įtakojami aspirino, bet kai kurios mergaitės sakė lyg ir pagerėja tie tyrimai po kiek laiko, o gal ir natūraliai visai nepriklausomai niuo vaistų čia tie antikūnai svyruoją, ką mes galim žinot.... šiaip jau užsieny rašo daryt du kartus su 6 sav ar daugiau pertrauka tuos tyrimus, ir jei abu kartai teigiami, tada tik nustato AFS. bet aspiriną skiria nebūtinai tik su juo. čia skaitosi patvirtintas AFS, o būna alia įtariama kažkokia forma, kur mūsų daromi tyrimai nepakankamai tobuli, kad aptikt, todėl ir nebijama paskirti aspirino, net jei visi neigiami.
o hematologė ką nors papildomai tyrė?
nes aš lyg ir užsirašius vasario mėnesiui, be galvoju, ar čia beverta man eiti. jei tiesiog vėl patvirtins tą patį, ką aš jau ir žinau, tai nėra reikalo po gydytojus tūsytis...
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2009 01 05, 09:18)
Sveikos
Su Naujais Metais visas!
Su Naujais Metais visas!
Labukas visoms
Su Naujais metukais
Kaip smagu kad daugėja , dideliausi sveikinimai Dovidenijai
Aš kol kas dar nesu , dabar ryju vaistus saujom ir aspiriną geriu po 150 mg, rytoj atšildo mūsų ledinukus, o trečiadienį jei viskas gerai pasiimu ir tada pora savaičių būsiu biškį nėščia
QUOTE(Laimuze509 @ 2009 01 05, 17:09)
Aš kol kas dar nesu , dabar ryju vaistus saujom ir aspiriną geriu po 150 mg, rytoj atšildo mūsų ledinukus, o trečiadienį jei viskas gerai pasiimu ir tada pora savaičių būsiu biškį nėščia
Sekmes ir lauksim ziniu.