Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Dovidenija @ 2008 12 19, 14:44)
Gal reikia ilgiau pagerti aspirina. Nes man gine sake tyrimus pakartoti po 2 men  mirksiukas.gif

Nu gal....tik, kad nelabai aisku kas per velnias isvis yra tas anti beta2, kraujo kresumas, tai geras...
Atsakyti
QUOTE(Žoana @ 2008 12 17, 19:34)
Dekui FedeSperanza  4u.gif
Neradau ir as. Isnarsiau, bet taip ir likau nieko nepešus.
Reikes kur tai kreiptis, bet net neisivaizduoju, pas ka Vilniuj butu galima pasikonsultuoti. Gal kas zinote? Ar jau cia tiesiai tik pas Abr. ir vaziuot?

As ne su saldytais, vos ne vos vienuti embrionuka gavau dvieju lasteliu, fragmentuota truputi, ta ir patalpino. Siandien jau 8 DPI ir temp uzkilo net 37,5 nezinau ka ir galvot.
Papildyta:
Laimuze509 linkiu, kad tau laiminga proceduros pabaiga butu. Siuo metu su snaigutem mergaitem visai neblogai sekasi

tai gal kažką gero rodo ta temperatūra?.. tikiuosi, kad ne peršalimą 4u.gif

o Vilniuje eina mergaitės su gyd Rogalskiu pasikonsultuot, cia va jo klinika, kur turbut pigiausiai vizitas būtų:
http://ginekologija.tinkle.lt/

Atsakyti
Ačiukas, FedeSperanza 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuze509 @ 2008 12 17, 09:50)
Labukas, linkiu tau sėkmės, laikyk suspaudus savo žirniukus ir svarbiausia tik tokio  nestuke.gif rezultato linkiu. o tu su snaigutėm darei?
Man jei mmm nesublūdys ir nepapuls ant švenčių procedūros tai sausio pradžioj bandysim su šaldytais  wub.gif

Laimuze,ar pas tave viskas pagal plana vyksta? wub.gif
Atsakyti
Sveikos, su artejanciom sventem 4u.gif

Jei pamenat, zadejau pas hematologe eit del to teigiamo anti beta2 pasiaiskint. Tai va, po ilgu svarstymu eit ar neit, vis tik nuejau ir siaip nesigailiu, nors kazko labai naujo ir nesuzinojau (pasirodo jau buvau pakankamai apsisvietus). Hematologe visai maloni moteriske pasirode, nors kaip sake praktikoje ir nelabai susidurus, bet apie AFS zinojo mirksiukas.gif Zodziu, patare man ta aspirina gerti, nors iki galo taip ir nesupratau yra tas AFS pas mane ar nera g.gif Bet jau issiklausinejau visko ir ramiau pasidare, kad nors vienas gydytojas kazka patare tuo klausimu.

Tai va mergaites, geru jums svenciu ir sekmingu Nauju Metu! Linkiu sulaukti dosnaus 000054.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2008 12 24, 10:05)
Sveikos, su artejanciom sventem 4u.gif

Jei pamenat, zadejau pas hematologe eit del to teigiamo anti beta2 pasiaiskint. Tai va, po ilgu svarstymu eit ar neit, vis tik nuejau ir siaip nesigailiu, nors kazko labai naujo ir nesuzinojau (pasirodo jau buvau pakankamai apsisvietus). Hematologe visai maloni moteriske pasirode, nors kaip sake praktikoje ir nelabai susidurus, bet apie AFS zinojo mirksiukas.gif Zodziu, patare man ta aspirina gerti, nors iki galo taip ir nesupratau yra tas AFS pas mane ar nera g.gif Bet jau issiklausinejau visko ir ramiau pasidare, kad nors vienas gydytojas kazka patare tuo klausimu.

Tai va mergaites, geru jums svenciu ir sekmingu Nauju Metu! Linkiu sulaukti dosnaus  000054.gif  mirksiukas.gif

Sveikos merginos 4u.gif

Seniai as jau cia bebuvau uzklidusi. Buvau isvykusi i komandiruote, tai neturejau vis laiko parasyti.
Ziuriu ir naujoke nemazai prisijungusiu.

Gerai Daiva kad ir nuejai pas hemataloge, kaip pati sakai dabar bus ramiau.
As eisiu pas ja gruodzio 30 d. Nieko naujo taip pat nesitikiu isgirsti, bet visgi nueisiu.
O vakar as buvau pas reumatologe. Zodziu, isklausinejo viska ka tik galejo. Liepe dar karta pasidaryti pakartotinus tyrimus del ACF ir dar visokiu papildomu kraujo tyrimuku. Sake reikia isitikinti, ar tas ACF pas mane yra. Gali buti ir kazkokie kiti kraujo pakitimai, nes jeigu anti beta 2 buvo teigiamas, tai kazkas su tuo kraujuku ne taip. Bet kad as turiu ta ACF ji nepatvirtino. Tai dabar lauksiu tu tyrimu rezultatu ir vel pas ja varysiu.
Kolkas tokios zinios pas mane. As kolkas dar aspirino negeriu. Ziuresiu ka sakys hematologe ir reumatologe.

Daiva, o tau hematologe neliepe jokiu papildomu tyrimuku padaryti? Klausiu todel, kad pas mane lygiai toks pat atvejis kaip ir pas tave. Tai galvoju pas ja eidama galeciau tuos tyrimukus jau priestai pasidaryti. Nes jau uzkniso pas tuos gydytojus lakstyti.

Visoms merginoms linkiu ramaus Kuciu vakaro ir linksmu svenciu newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(Endra @ 2008 12 24, 10:50)
Daiva, o tau hematologe neliepe jokiu papildomu tyrimuku padaryti? Klausiu todel, kad pas mane lygiai toks pat atvejis kaip ir pas tave. Tai galvoju pas ja eidama galeciau tuos tyrimukus jau priestai pasidaryti. Nes jau uzkniso pas tuos gydytojus lakstyti.

Jokiu tyrimu darytis man nereikejo (as dar jos paklausiau), nes as ju nemazai turejau. Buvau pakartotinai anti beta2 pasidarius, is anksciau turejau kraujo kresejimo tyrimus (SPA, INR, APTT), dar klause del trombocitu kiekio tyrimo, tai turejau dar nestumo metu darytus. Siaip sake, tuos anti beta2 po keliu menesiu galima vel pasidaryti ir ziureti, ar jie kinta. Tai gali buti susije ir su kazkokia virusine infekcija ar tiesiog nestumas juos isprovokavo, dar gali buti susije ir su sanariais, jei yra problemu. Bet, kiek supratau, nieko ypatingo daryti nereikia, jei daugiau nera jokiu nusiskundimu. Tik patare aspirina gerti.
newyear.gif newyear.gif newyear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva-Pamaiva: 24 gruodžio 2008 - 10:31
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2008 12 24, 11:24)
Jokiu tyrimu darytis man nereikejo (as dar jos paklausiau), nes as ju nemazai turejau. Buvau pakartotinai anti beta2 pasidarius, is anksciau turejau kraujo kresejimo tyrimus (SPA, INR, APTT), dar klause del trombocitu kiekio tyrimo, tai turejau dar nestumo metu darytus. Siaip sake, tuos anti beta2 po keliu menesiu galima vel pasidaryti ir ziureti, ar jie kinta. Tai gali buti susije ir su kazkokia virusine infekcija ar tiesiog nestumas juos isprovokavo, dar gali buti susije ir su sanariais, jei yra problemu. Bet, kiek supratau, nieko ypatingo daryti nereikia, jei daugiau nera jokiu nusiskundimu. Tik patare aspirina gerti.
newyear.gif  newyear.gif  newyear.gif

Aisku. As vakar visus tavo paminetus tyrimus pasidariau is naujo, tai gal jau kita savaite turesiu atsakymus, tai pas ja ir nusinesiu. Man irgi minejo reumatologe, kad anti beta2 tyrimus reikia kartoti, nes jie gali kisti.
Kai tik ka daugiau suzinosiu is reumatologes ir hematologes butinai pranesiu.

Sekmes tau ir linksmu svenciu! santa2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2008 12 24, 11:24)
newyear.gif  newyear.gif  newyear.gif

Sorry, dar pamirsau taves paklausti? O kaip pastosi tai reiks gerti tau aspirina ir leistis vaistus? Ar nieko nieko nesake hematologe?
Atsakyti
QUOTE(Endra @ 2008 12 24, 13:54)
Sorry, dar pamirsau taves paklausti? O kaip pastosi tai reiks gerti tau aspirina ir leistis vaistus? Ar nieko nieko nesake hematologe?

Tik aspirina reiks gerti.
Atsakyti
Visas mergaites sveikinu su šv.Kalėdom newyear.gif ir lai ateinantys metai bus dosnesni,tegul į jūsų visų namus ateina ramybė,laimė ir viltis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
su sventem 4u.gif
Atsakyti