QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2008 12 24, 10:05)
Sveikos, su artejanciom sventem
Jei pamenat, zadejau pas hematologe eit del to teigiamo anti beta2 pasiaiskint. Tai va, po ilgu svarstymu eit ar neit, vis tik nuejau ir siaip nesigailiu, nors kazko labai naujo ir nesuzinojau (pasirodo jau buvau pakankamai apsisvietus). Hematologe visai maloni moteriske pasirode, nors kaip sake praktikoje ir nelabai susidurus, bet apie AFS zinojo
Zodziu, patare man ta aspirina gerti, nors iki galo taip ir nesupratau yra tas AFS pas mane ar nera
Bet jau issiklausinejau visko ir ramiau pasidare, kad nors vienas gydytojas kazka patare tuo klausimu.
Tai va mergaites, geru jums svenciu ir sekmingu Nauju Metu! Linkiu sulaukti dosnaus
Sveikos merginos
Seniai as jau cia bebuvau uzklidusi. Buvau isvykusi i komandiruote, tai neturejau vis laiko parasyti.
Ziuriu ir naujoke nemazai prisijungusiu.
Gerai Daiva kad ir nuejai pas hemataloge, kaip pati sakai dabar bus ramiau.
As eisiu pas ja gruodzio 30 d. Nieko naujo taip pat nesitikiu isgirsti, bet visgi nueisiu.
O vakar as buvau pas reumatologe. Zodziu, isklausinejo viska ka tik galejo. Liepe dar karta pasidaryti pakartotinus tyrimus del ACF ir dar visokiu papildomu kraujo tyrimuku. Sake reikia isitikinti, ar tas ACF pas mane yra. Gali buti ir kazkokie kiti kraujo pakitimai, nes jeigu anti beta 2 buvo teigiamas, tai kazkas su tuo kraujuku ne taip. Bet kad as turiu ta ACF ji nepatvirtino. Tai dabar lauksiu tu tyrimu rezultatu ir vel pas ja varysiu.
Kolkas tokios zinios pas mane. As kolkas dar aspirino negeriu. Ziuresiu ka sakys hematologe ir reumatologe.
Daiva, o tau hematologe neliepe jokiu papildomu tyrimuku padaryti? Klausiu todel, kad pas mane lygiai toks pat atvejis kaip ir pas tave. Tai galvoju pas ja eidama galeciau tuos tyrimukus jau priestai pasidaryti. Nes jau uzkniso pas tuos gydytojus lakstyti.
Visoms merginoms linkiu ramaus Kuciu vakaro ir linksmu svenciu