Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(spuogelis @ 2008 12 12, 12:29)
4u.gif Labas,visoms.Leliuko noriu beprotiskai,pasiryzusi viska atlaikyti ir gyd.kandzias replikas,ir bendradarbiu smalsuma,ir baisius pykinimus kai rytais apkabinusi kriaukle svaigdavau o po to i darba lekdavau,jei zinociau,kad ketvirtas kartas garantuotas bus.Nors po paskutinio persileidimo praejo du metai,bet as dar psichologiskai neatsigavusi,negaliu lankyti savo [ net triju] draugiu,kurios man persileidus, sekmingai pasigimde.Atsisakiau buti savo suneno kriksto mama,nes tai buvo beprotiskai sunku.Gal cia  ne sitai temai tinka,atleiskite man,bet man labai sunku ryztis pastoti.Guodzia tai,kad pastoju lengvai.O del tyrimu,manau pradesiu po nauju metu.Nors istikruju noretusi viska kuo greiciau susitvarkyti,jau ir metai spaudzia.
  Geros dieneles jums visoms!  ::

sveika, pagaliau issiliejai, saunuole thumbup.gif
manau turi namuose tikra stebukleli, tai turetum jau greit ir atsigauti, pagerk raminamuju zoliniu preparatu. cia jau kalbeta nemazai kartu, kad net neradus AFS moterims po keliu nesivystanciu nestumu, jos pacios geria aspirina ir isnesioja vaikucius. enreikia prarasti vilties. ka jau kalbeti, kai yra teigiamas, o gyd viesvien neskiria jokio gydymo... taip kad pagrindinis isnesiojimo faktorius yra galvoje, smegenyse, apsiramink, supyk ant viso pasaulio ir visu kolegu, draugu , pazistamu ir isnesiok sveikuteli mudikeli. zinok tokia "agresija" padeda mirksiukas.gif bent jau man padejo. po antro valymo taip suzvierejau, kad sau ir vyrui pasakiau - nesustabdys mane jokie tyrimu rezultatai. 4u.gif

QUOTE(wow.as @ 2008 12 12, 19:49)
Sveikos  4u.gif
TAi vat, pasidariau as AFS tyrimus, rezultatas neigiamas. Tik man idomu pasidare, kad man neparase jokiu skaiciuku, o tik zodi 'neigiamas'  :
Dar issityriau toskoplazmoze ir citomegala, tai letines abi yra teigiamso  verysad.gif
Gal kuriai taip buvo, ka daret, kokos gydymas? Visur kur tik paskaitau, tai raso apie liga, kaip uzsikreciama (daugiausia nuo kaciu, kuriu net nesu gyvenime turejusi) ir t.t. Bet apie gydyma tai laaabai mazai informacijos...
GAl kas galit padeti man?

tai nera letine infekcija, tai rodoo jau persirgta infekcija, imunitetas, jokiu problemu nera. as turiu CMVIgG, o tokso nuo ozkos pieno galima apsikreisti. jokiu gydymu nereikia.

QUOTE(wow.as @ 2008 12 12, 20:41)
Matai del AfS siunte krauja i Vilniu, ten ir tyre. As galvoju pasiskambinti Vilniu, ten yra telefonas, tai pasiskambinsiu ir pasiklausiu, gal tures daugiau duomenu.
O kiti tyrimai tokie:
toksoplazmoze IgG 92.4, IgM 0.150;
citomegalas IgG 8.25, IgM 0.227.
Kaip suprantu, tai abi formos yra letines, aktyviu nerasta. O ka su tom letinem daryt? Yra koks tyrymas?

Dar pasidariau skydliaukes tyrimus, TSH 3.0 (norma 0.27 - 4.2);
PRL 8.6 (norma 3.2 - 22.7);
TPO 569 (norma 0 - 32 )  blink.gif

Ir isvis, ka man dabar tirtis, ko ne???

o ta tyroxina gerei iki valymo, ar paskui. nes tai gali buti ta tikroji ensivystancio nestumo priezastis. gerk vaistuku ir visaks bus gerai. aisku saugotis gali prireikti visa nestuma, laikytis celibati ir t.t. bet prognozes LABAI geros.
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 12 14, 22:12)
o ta tyroxina gerei iki valymo, ar paskui. nes tai gali buti ta tikroji ensivystancio nestumo priezastis. gerk vaistuku ir visaks bus gerai. aisku saugotis gali prireikti visa nestuma, laikytis celibati ir t.t. bet prognozes LABAI geros.

Ne, tik dabar pradejau gerti tyroxina, nes tik dabar suzinojau apie savo skydliaukes bedas sad.gif
As taip pat tikiuosi, kad ji greit susitvarkys ir galesim vel kibti i darbus smile.gif Ir gauti rezultata 2.gif
Atsakyti
QUOTE(wow.as @ 2008 12 14, 21:46)
Ne, tik dabar pradejau gerti tyroxina, nes tik dabar suzinojau apie savo skydliaukes bedas sad.gif
As taip pat tikiuosi, kad ji greit susitvarkys ir galesim vel kibti i darbus smile.gif Ir gauti rezultata  2.gif

bigsmile.gif tai saunu! pazistu viena moretyte, kuriai buvo virs 2000, Lietuvoje tiek neismatuoja, dare uzsieni tyrimus. begeriant rytoksina, jau tuoj gimdys. jis pas ja vistiek aukstas, bet veiksams vyksta. visas nestumas celibatas ir biuletenis, bet ten dozes yra tikrai aukstos. taip kad iskarto ir planuokite. noriu tave jau greit pasveikinti wub.gif
Atsakyti
As ir noriu leliuko verysad.gif Bet deja nesigauna, jau 3 nesivystantis. AFS rado citomegala turiu verysad.gif Paskutini nestuma daktarai jau zinojo del AFS tik aspirina dave, bet pries 3 men deja viskas baigesi. O 4 karta bijau pastoti nors dabar sake varfarina is anksto
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2008 12 14, 23:29)
As ir noriu leliuko verysad.gif  Bet deja nesigauna, jau 3 nesivystantis. AFS rado citomegala turiu verysad.gif Paskutini nestuma daktarai jau zinojo del AFS tik aspirina dave, bet pries 3 men deja viskas baigesi. O 4 karta bijau pastoti nors dabar sake varfarina is anksto

Sveika 4u.gif O kokie nukrypimai del AFS? Jei priezastis aiski, tai reikia nebijoti, o tam riztis ir turi pavykti mirksiukas.gif
Atsakyti
As ir noriu leliuko verysad.gif  Bet deja nesigauna, jau 3 nesivystantis. AFS rado citomegala turiu verysad.gif Paskutini nestuma daktarai jau zinojo del AFS tik aspirina dave, bet pries 3 men deja viskas baigesi. O 4 karta bijau pastoti nors dabar sake varfarina is anksto

nebijok, su vaistukais daug kas išnešioja, aš dabar irgi leidžiuosi, nerizikavau vien su aspirinu, nors pirmąjį išnešiojau be jokių vaistų.
bet tik varfarinas skiriamas NEnėšiosioms, o nėščiosioms kiti vaistukai - fraxiparinas arba clexane paprastai. keista, kad tau jį sakė.
Papildyta:
QUOTE(wow.as @ 2008 12 12, 21:41)
Matai del AfS siunte krauja i Vilniu, ten ir tyre. As galvoju pasiskambinti Vilniu, ten yra telefonas, tai pasiskambinsiu ir pasiklausiu, gal tures daugiau duomenu.
O kiti tyrimai tokie:
toksoplazmoze IgG 92.4, IgM 0.150;
citomegalas IgG 8.25, IgM 0.227.
Kaip suprantu, tai abi formos yra letines, aktyviu nerasta. O ka su tom letinem daryt? Yra koks tyrymas?

Dar pasidariau skydliaukes tyrimus, TSH 3.0 (norma 0.27 - 4.2);
PRL 8.6 (norma 3.2 - 22.7);
TPO 569 (norma 0 - 32 )  blink.gif

Ir isvis, ka man dabar tirtis, ko ne???

pagal viską tai tau dabar visų pirmą susižinot AFS atsakymėlius ir gydytis skydliaukę. man po persileidimo ginė visų pirma sakė skydliaukę pasitikrint, net irgi kažkada turėjau problemyčių, sakė jei kas negerai, tai su endokrinologo kontrole tik sekmantis nėštumas.

o tokso ir citomegalas tai gerai, kad jau persirgus esi, tai reiškia neturėsi ūminės formos nėštumo metu, kas ir yra pavojingiausia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FedeSperanza: 15 gruodžio 2008 - 11:41
Buvau siandien Santariskese pakartot to vieno teigiamo savo rodiklio (anti beta2), vienas gydytojas rekomendavo. Tai ziuresiu, ka dabar rodys. Sake daryt tyrima be aspirino, bet as jau ji geriau beveik menesi blush2.gif Tai pries tyrima kelias dieneles negeriau...po to bus matyt. Siaip tas anti beta2 daromas ir prie kitu susirgimu, ne tik prie AFS (man taip sesele Santaruose sake).
Atsakyti
4u.gif Sveikos visos,aciu karvute uz palaikyma,atrodo,kag man sparnai isaugo perskaicius tavo zinute,net gyventi norisi.
Visoms noriu palinketi beprotiskos stiprybes,kantrybes,sveikatos!
Imarta,ne tu viena tokia nelaiminga, yra daugiau tokiu kaip tu,pvz:as.Svajokim visos paslapcia ir tikekimes- musu norai issipildys! 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti

Sveika mergyt 4u.gif Ar važiavai kur toliau tirtis ( lyg žadėjai ne Lietuvoje dar darytis kažkokius tyr.),kaip sekėsi.Ir kodėl tau paskyrė varfariną,juk jo senai niekas neskiria,kaip rašė mergaitės skiria flaxipariną ar clexane,beje ir ką reiškia tavo parašyta iš anksto,ar ,kai tik pamatysi teigiamą testuką ir nelauksi širdutės plakimo g.gif ,bent jau kaip girdėjau užsienyje taip daro g.gif
O dėl pastojimo tai reikia save nugalėti,dabar esi jauna ir kol gali REIKIA PADARYTI VISKĄ,kad paskui nereikėtų sau pačiai priekaištauti,kad jau per vėlu 4u.gif Laikykis mergyt,viskas bus gerai,mūsų angeliukai mus stebi ir tikrai tikrai ateis pas mus wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2008 12 14, 22:12)
sveika, pagaliau issiliejai, saunuole thumbup.gif
manau turi namuose tikra stebukleli, tai turetum jau greit ir atsigauti, pagerk raminamuju zoliniu preparatu. cia jau kalbeta nemazai kartu, kad net neradus AFS moterims po keliu nesivystanciu nestumu, jos pacios geria aspirina ir isnesioja vaikucius. enreikia prarasti vilties. ka jau kalbeti, kai yra teigiamas, o gyd viesvien neskiria jokio gydymo... taip kad pagrindinis isnesiojimo faktorius yra galvoje, smegenyse, apsiramink, supyk ant viso pasaulio ir visu kolegu, draugu , pazistamu ir isnesiok sveikuteli mudikeli. zinok tokia "agresija" padeda mirksiukas.gif  bent jau man padejo. po antro valymo taip suzvierejau, kad sau ir vyrui pasakiau - nesustabdys mane jokie tyrimu rezultatai.  4u.gif

Ach Karvut 4u.gif Buvau ir aš tada sužvierėjusi,bet.. verysad.gif ,bet dabar ir vėl pradedu zvėrėti cool.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spuogelis @ 2008 12 15, 15:58)
4u.gif Sveikos visos,aciu karvute uz palaikyma,atrodo,kag man sparnai isaugo perskaicius tavo zinute,net gyventi norisi.
  Visoms noriu palinketi beprotiskos stiprybes,kantrybes,sveikatos!
  Imarta,ne tu viena tokia nelaiminga, yra daugiau tokiu kaip tu,pvz:as.Svajokim visos paslapcia ir tikekimes- musu norai issipildys! 4u.gif  nestuke.gif

Sveikute 4u.gif Matau esi stipri moterytė 4u.gif Mes visos čia- vienos daugiau, kitos mažiau turim praradimų,bet tikrai nereikia nuleisti rankų,džiugu,kad galim viena kitą palaikyti 4u.gif
Atsakyti
Labas mergytes,

Gal galetumet pasakyt, ar mano tas APC-R geras?
Dariausi IVF, siandien sesta DPI, per visus ivykius buvau pamirsus gines paklaust del AFS, pati permetusi akim buvau, pamaniau, kad lyg ir viskas gerai. Dabar sutrikau del to C baltymo, jis turi ir buti didesnis, ar kaip?

Antikūnai prieš kardiolipiną (AKA) Ig GAM (NEIGIAMAS ) NEIGIAMAS OT-0.284 (Neig.<0.612)
Lupus antikoagulianto LA2 tyrimas s (30- 37) 30.5
Lupus antikoagulianto LA1 tyrimas s (31- 42) 27
APC-R (aktyvuoto baltymo C rezistentiškumas) s (> (daugiau) 120 ) 137
Antikūnai prieš Beta2 glikoproteiną 1 (anti-b2 GP1) Ig GAM (NEIGIAMAS ) NEIGIAMAS OT-0.250 (Neig.<0.421)

Man labai neramu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žoana @ 2008 12 15, 20:19)
Labas mergytes,

Gal galetumet pasakyt, ar mano tas APC-R geras?
Dariausi IVF, siandien sesta DPI, per visus ivykius buvau pamirsus gines paklaust del AFS, pati permetusi akim buvau, pamaniau, kad lyg ir viskas gerai. Dabar sutrikau del to C baltymo, jis turi ir buti didesnis, ar kaip?

Antikūnai prieš kardiolipiną (AKA) Ig GAM  (NEIGIAMAS ) NEIGIAMAS OT-0.284 (Neig.<0.612)
Lupus antikoagulianto LA2 tyrimas s (30- 37) 30.5 
Lupus antikoagulianto LA1 tyrimas s (31- 42) 27 
APC-R (aktyvuoto baltymo C rezistentiškumas) s (> (daugiau) 120 ) 137
Antikūnai prieš Beta2 glikoproteiną 1 (anti-b2 GP1) Ig GAM  (NEIGIAMAS ) NEIGIAMAS OT-0.250 (Neig.<0.421)

Man labai neramu...  blush2.gif

APC-R ir turi buti didesnis. Nes pas mane 94 ir jau negerai verysad.gif Tik ziuriu, kad LA1 siek tiek per zemas. Bet gal kitos mergaites pakomentuos ka tai reiskia ax.gif
Atsakyti