QUOTE(spuogelis @ 2008 12 12, 12:29)
Labas,visoms.Leliuko noriu beprotiskai,pasiryzusi viska atlaikyti ir gyd.kandzias replikas,ir bendradarbiu smalsuma,ir baisius pykinimus kai rytais apkabinusi kriaukle svaigdavau o po to i darba lekdavau,jei zinociau,kad ketvirtas kartas garantuotas bus.Nors po paskutinio persileidimo praejo du metai,bet as dar psichologiskai neatsigavusi,negaliu lankyti savo [ net triju] draugiu,kurios man persileidus, sekmingai pasigimde.Atsisakiau buti savo suneno kriksto mama,nes tai buvo beprotiskai sunku.Gal cia ne sitai temai tinka,atleiskite man,bet man labai sunku ryztis pastoti.Guodzia tai,kad pastoju lengvai.O del tyrimu,manau pradesiu po nauju metu.Nors istikruju noretusi viska kuo greiciau susitvarkyti,jau ir metai spaudzia.
Geros dieneles jums visoms! ::
Geros dieneles jums visoms! ::
sveika, pagaliau issiliejai, saunuole
manau turi namuose tikra stebukleli, tai turetum jau greit ir atsigauti, pagerk raminamuju zoliniu preparatu. cia jau kalbeta nemazai kartu, kad net neradus AFS moterims po keliu nesivystanciu nestumu, jos pacios geria aspirina ir isnesioja vaikucius. enreikia prarasti vilties. ka jau kalbeti, kai yra teigiamas, o gyd viesvien neskiria jokio gydymo... taip kad pagrindinis isnesiojimo faktorius yra galvoje, smegenyse, apsiramink, supyk ant viso pasaulio ir visu kolegu, draugu , pazistamu ir isnesiok sveikuteli mudikeli. zinok tokia "agresija" padeda bent jau man padejo. po antro valymo taip suzvierejau, kad sau ir vyrui pasakiau - nesustabdys mane jokie tyrimu rezultatai.
QUOTE(wow.as @ 2008 12 12, 19:49)
Sveikos
TAi vat, pasidariau as AFS tyrimus, rezultatas neigiamas. Tik man idomu pasidare, kad man neparase jokiu skaiciuku, o tik zodi 'neigiamas' :
Dar issityriau toskoplazmoze ir citomegala, tai letines abi yra teigiamso
Gal kuriai taip buvo, ka daret, kokos gydymas? Visur kur tik paskaitau, tai raso apie liga, kaip uzsikreciama (daugiausia nuo kaciu, kuriu net nesu gyvenime turejusi) ir t.t. Bet apie gydyma tai laaabai mazai informacijos...
GAl kas galit padeti man?
TAi vat, pasidariau as AFS tyrimus, rezultatas neigiamas. Tik man idomu pasidare, kad man neparase jokiu skaiciuku, o tik zodi 'neigiamas' :
Dar issityriau toskoplazmoze ir citomegala, tai letines abi yra teigiamso
Gal kuriai taip buvo, ka daret, kokos gydymas? Visur kur tik paskaitau, tai raso apie liga, kaip uzsikreciama (daugiausia nuo kaciu, kuriu net nesu gyvenime turejusi) ir t.t. Bet apie gydyma tai laaabai mazai informacijos...
GAl kas galit padeti man?
tai nera letine infekcija, tai rodoo jau persirgta infekcija, imunitetas, jokiu problemu nera. as turiu CMVIgG, o tokso nuo ozkos pieno galima apsikreisti. jokiu gydymu nereikia.
QUOTE(wow.as @ 2008 12 12, 20:41)
Matai del AfS siunte krauja i Vilniu, ten ir tyre. As galvoju pasiskambinti Vilniu, ten yra telefonas, tai pasiskambinsiu ir pasiklausiu, gal tures daugiau duomenu.
O kiti tyrimai tokie:
toksoplazmoze IgG 92.4, IgM 0.150;
citomegalas IgG 8.25, IgM 0.227.
Kaip suprantu, tai abi formos yra letines, aktyviu nerasta. O ka su tom letinem daryt? Yra koks tyrymas?
Dar pasidariau skydliaukes tyrimus, TSH 3.0 (norma 0.27 - 4.2);
PRL 8.6 (norma 3.2 - 22.7);
TPO 569 (norma 0 - 32 )
Ir isvis, ka man dabar tirtis, ko ne???
O kiti tyrimai tokie:
toksoplazmoze IgG 92.4, IgM 0.150;
citomegalas IgG 8.25, IgM 0.227.
Kaip suprantu, tai abi formos yra letines, aktyviu nerasta. O ka su tom letinem daryt? Yra koks tyrymas?
Dar pasidariau skydliaukes tyrimus, TSH 3.0 (norma 0.27 - 4.2);
PRL 8.6 (norma 3.2 - 22.7);
TPO 569 (norma 0 - 32 )
Ir isvis, ka man dabar tirtis, ko ne???
o ta tyroxina gerei iki valymo, ar paskui. nes tai gali buti ta tikroji ensivystancio nestumo priezastis. gerk vaistuku ir visaks bus gerai. aisku saugotis gali prireikti visa nestuma, laikytis celibati ir t.t. bet prognozes LABAI geros.