QUOTE(spuogelis @ 2008 12 11, 15:39)
Aciu merginos uz atsakymus,as taip pat manyciau,kad reiketu pasidaryti AFS tyrimus is naujo.Dar noriu siek tiek paatvirauti apie save.Man gyd.A.liepe gerti ir aspirina ir leistis vaistukus i pilva.Bet, kai as visa tai pasakiau savo privataus kab.gyd. tai,tai sulaukiau nemalonaus atsakymo;viena vaika turit...dar sesele pridejo;vaiksciosi su melynu pilvu,kasdien badyti pilva turesi...dar paklausiau gyd.ar jis turejo tokiu pacienciu?atsake,kad ne.Tai mes labai rimtai susimastem namuose,nebuvome girdeje nieko panasaus,neturejau tokiu pazistamu nestukiu,kad buciau galejusi pasikalbeti apie tai.Tai,kai pastojau antra karta,su savo nestumo gydymo taktika lankiausi pas kt.gyd.privac.kab.ta irgi bijojo leidziamu skirti,pasake,kad musu nestukems uztekdavo aspirino,tai ir man skyre tik ji.Ko pasekoje as vel persileidau 11sav.Pasiskundziau gyd.A.
Aš vien tik su aspirinu nerizikuočiau. Aš dabar esu ir nežinau kadapradėti leistis vaistukus, nes pasikonsultuoti labai nėra su kuo. Pagal mm turėtū būti 5 sav.2 d, o pagal ginė ir echo pan. 4 sav. Ar man laukti lygiai 6 sav. ar pradėt anskčiau, ar leistis pagal mmm ar pagal gine, ar laukti kada širdutę pamatys.
O gydytojus dėl tokių pasakymų dėl vaikų, tai Nežinau ką aš jiems tada atsakyčiau