QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2008 12 09, 16:34)
Rasiuke, o tau reumatologe AFS patvirtino? Nes tu minejai, kad del APCR nusisnekejo...Tai pakartotinai ar dare del to tyrima? Man tai idomu, nes, kai tu buvai pas R. jis tau pasake, kad AFS yra, o man, kad nera, o pas mus anti beta2 teigiami. Na, pas tave dar ir APCR, kiek pamenu. Bet, jei jis remtusi tik APCR, tai cia gi nesivadina AFS, o trombofilija. Tai niekaip nesuvedu galu tada, kodel jis apie anti beta2 nieko nezinojo mano atveju:hm Man idomu tada, kokiais rodikliais reumatologe remesi del AFS. O tai taip iseina, kad tau prie AFS dar viena liga rado Bet gal cia nieko tokio.....o gydyma koki ar paskyre?
Gavau iš reumatologės išrašą, kurį ji parašė mano gydytojams, kad man yra AFS sindromas ir Sisteminis jungiamojo audinio pažeidimas FN I. Tik neišsiaiškinu ar tai reumatoidinis artritas ar SRV, šiaip labiau tikėtina, kad artritas, nes SRV ryškių požymių nejaučių, nes nėra raudonų dėmių, pas gydytoją važiuosiu tik sausio 19d.
Dėl APCR tada nusišnekėjo, bet matyt pasidomėjo ar kažka. Ji man buvo paskyrusi krūva tyrimų pasidaryti, aš jai sakiau, kad jie gali būti netikslūs kraujo krešėjimo, nes gėriu aspiriną.
Man yra 2 rodikliai APCR ir anti-beta2 ir man R patvirtino, kad pas mane yra AFS.Tikrai anti-beta2 priklauso prie rodiklių, kurie parodo AFS.Na aš R nelabai pasitikiu, nes jis dar prieš man atsakydamas pažiūrėjo į sąsiuvinį, nemanau, kad jis yra AFS srityje kompetetingas. . Dėl AFS rėmėsi matyt mano darytais tyrimais, aš jų nemačiau, ne sne pati važiavau.Viską tiksliai sužinosiu tik 19d. Taip man prie AFS yra dar kažkokia liga. reumatologė liepė gert aspiriną kas 2 d, nors aš jį ir taip dėl nėštumo planavimo geriu. Ir, kad man reikalingas reumatologo stebėjimas.Pasakė, kad pas mane visiškai nėra imuniteto, kad bet kokia liga prie manęs lengvai kabinasi.