QUOTE(Laimuze509 @ 2008 12 08, 10:46)
Labutis, na kiek teko skaityti tai esant šiam sindromui gali pasireikšti kojų venų trombozė. O jei šeimoje buvo trombozės atvejų tai manau vertėtų ir tau išsitirti, o gal dėl to ir nutrūksta nėštumas. Nors mano gydytojas sakė, kad 90 proc. nesivystančių neštumų priežastis yra genetika bet man kažkaip atrodo per daug ant tos blogos genetikos suverčiama
Man irgi keistai, kad viska suvercia genetikai. Na, jei dar vienas kartas, tai galima manyt, kad genetika kalta, bet kai kartojasi ir randama priezastis (pvz.AFS), tai matyt gydytojams paskui geda prisipazint, kad klydo. Ir man labai keista del to AFS, kai vieni gydytojai, sako, kad del vieno nukrypusio rodiklio nieko nereikia daryt, kiti iskart paskiria aspirina....Tai cia, reiskia, priklauso pas koki gydytoja pakliuni, ar kaip Ai, as tai jau nebesuku galvos ir niekur nesiblaskau. Pakankamai prisiskaiciau ir pati sau esu
O tu, Laimuze, ar darysies ta procedura si menesi? Ka nusprendei?
Fedesperanza, tu tai saunuole, mums cia daug informacijos ikeli. As irgi kazkur skaiciau, kad aspirinas skiriamas profilaktiskai del auksto spaudimo nestumo metu, del kurio paskui kyla preeklampsija.