Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(jurguliux @ 2008 11 29, 16:33)
gal dar koki torta kepei? lotuliukas.gif

tik deserta padariau biggrin.gif bigsmile.gif
4 kiviai, 2 bananai ir skardine koncervuotu ananasu su tom sultytem bigsmile.gif
kazkas nerealaus bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 29 lapkričio 2008 - 16:44
JulieTa, aciu bigsmile.gif
Atsakyti
Dariau siandien pica. Super greitai paruosiama thumbup.gif

Pagrinda darau taip:

I pasildyta stikline vandens suberiu 7 g. sausu mieliu, puse saukstelio druskos, 2 saukstelius cukraus. Ismaisau, palaukiu, kol viskas istirps. Tada per sieteli persijoju 2 stiklines miltu. Uzminkau tesla ir iskocioju skardos dydzio blyna.

Padazas: 3 saukstai pomidoru padazo, 3 saukstai majonezo, susmulkinto cesnako ir prieskoniu pagal skoni. Siuo padazu istepu picos pagrinda.

Idarui si karta dejau kalakutienos kumpio , kalakutienos desreliu, ananasu konservuotu, svoguno ir surio. Kepu apie 25 min. 150 laipsniu orkaiteje. Gavos va kokia smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 29 lapkričio 2008 - 21:43
Kaip skanu bigsmile.gif O tešlos tikrai kildinti nereikia? Tada tai tikrai super bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivaiva: 29 lapkričio 2008 - 22:09
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 11 29, 23:09)
Kaip skanu  bigsmile.gif  O tešlos tikrai kildinti nereikia? Tada tai tikrai super  bigsmile.gif

Nereikia, cia plonapade pica, tesla super gaunas, uzminkau per 5-10 min thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2008 11 29, 21:42)
Dariau siandien pica. Super greitai paruosiama  thumbup.gif

tikrai pabandysiu bigsmile.gif thumbup.gif nes as picos pada darau apie pusvalandi doh.gif
Atsakyti
Musu seimos siandieniniai pietus idarytas upetakis.Uptakiui isemiau kaulus,pamarinavau su cesnaku,druska,pipirais,zuvies prieskoniais ir palikau pusei val.Idarui kepiau paprika raudona,geltona,svoguna,baklazana ir cukinija,iskepta idariau sumaisiau su garsyciom ir idejau i vidu zuvies.Bulves skiltelem paprieskoniuotos ir iskeptos kartu orkaitej su upetakiais.na ir reziume man labai patiko si karaliska zuvis,gal ir jus pabandysit,skanaus biggrin.gif 4u.gif

user posted image
user posted image

Papildyta:
QUOTE(rasyte @ 2008 11 30, 00:28)
Musu seimos siandieniniai pietus idarytas upetakis.Uptakiui isemiau kaulus,pamarinavau su cesnaku,druska,pipirais,zuvies prieskoniais ir palikau pusei val.Idarui kepiau paprika raudona,geltona,svoguna,baklazana ir cukinija,iskepta idariau sumaisiau su garsyciom ir idejau i vidu zuvies.Bulves skiltelem paprieskoniuotos ir iskeptos kartu orkaitej su upetakiais.na ir reziume man labai patiko si karaliska zuvis,gal ir jus pabandysit,skanaus biggrin.gif  4u.gif

user posted image
user posted image

darzoves gavosi kaip kartas garnyras prie zuvies smile.gif
Papildyta:
O jetau bent dvi nuotraukas ikeliau,neveltui tai vadinasi pirmas kartas tongue.gif
Atsakyti
tai istrink viena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2008 11 29, 23:24)
tikrai pabandysiu bigsmile.gif  thumbup.gif  nes as picos pada darau apie pusvalandi doh.gif

man sitas receptas atradimas buvo, nes neturiu kantrybes ilgai tasytis su teslom, o parduotuves picos nelabai... O cia plonapade gaunas kaip picerijoj per 5 min. thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Pagrindas:

75g sviesto;
druskos.
prieskoniu,
kepimo milteliu,
miltu,

Sviesta issukti su kepimo milteliais, druska ir prieskoniais. Berti persijotus miltus, tol, kol tesla nebekips prie ranku, bet ir nebus pilnai minkoma. Tesla i skarda iskloti imant po gabaliuka ir tiesiog kibinant prie skardos. Skarda patepti aliejum.
Deti i ikaitinta orkaite,ir kepti kol svelniai paruduos.

Idaras:
Jautienos farsas,
Darzoves: morkos, brokoliai, mini kukuruzu burbuoles;
svogunas, cesnakas.
marinuoti agurkeliai,
Suris,
2 kiausiniai.

keptuveje apkepinti smulkiai pjaustyta cesnaka ir svoguna. Neperkepti, nes bus kartu. sudeti farsa, ji maigyti sakute, kad butu birus, uzberti megiamu prieskoniu. Kai siek tiek apkepa, sudeti darzoves, pilti vandens. Patroskinti.

I apkepta teslos pagrinda sudeti farsa, isdelioti agurkelius, supilti isplaktus kiausinius ir uzberti surio. As naudojau "dziuga".

Elementaru, bet laaaabai skanu smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasyte @ 2008 11 29, 20:30)
Musu seimos siandieniniai pietus idarytas upetakis.

Vajei, man kažkaip ta žuvis su galva ir uodega lekštėj nelabai skaniai atrodo. Gaila man tos žuvies ;/ Gal jei be galvos būtų kitaip atrodytų ;]
Atsakyti
QUOTE(linuta @ 2008 11 30, 19:59)
Vajei, man kažkaip ta žuvis su galva ir uodega lekštėj nelabai skaniai atrodo. Gaila man tos žuvies ;/ Gal jei be galvos būtų kitaip atrodytų ;]

Na mes kai megstam idarytas zuvis,tai ir lydekos pas mus su galvom buna mirksiukas.gif
Atsakyti