Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(JOLKA999 @ 2008 11 28, 20:55)
user posted image.LASISINIS UPETAKIS. ZUVYTE PAMARINAVAU SU CESNAKAIS,DRUSKA IR ZUVIES PRIESKONIAIS.PALAIKIAU APIE VALANDA IR ISKEPIAU PRIES TAI APVOLIOJUSI MILTUOSE. VALGEM SU BULVEM IR PEKINU SALOTOM SU ALIEJUM.I SALOTAS DEJAU AGURKO,PAPRIKOS IR MELYNOJO SVOGUNO.

Nepapyk tiktai! mirksiukas.gif Matau, kad ant bulviu uzbarstyta dziovinti krapai, tai mestelsiu ideja, gal kam patiks! As nusiperku krapus, juos nuplaunu, nusausinu, supjaustau, indelin idedu ir i kamera, o paskui kaip rerik issitraukiu, pabarstau, sviezuteliai buna!
Atsakyti
QUOTE(cibute2 @ 2008 11 28, 20:34)
Nepapyk tiktai! mirksiukas.gif Matau, kad ant bulviu uzbarstyta dziovinti krapai, tai mestelsiu ideja, gal kam patiks! As nusiperku krapus, juos nuplaunu, nusausinu, supjaustau, indelin idedu ir i kamera, o paskui kaip rerik issitraukiu, pabarstau, sviezuteliai buna!

as irgi taip darau ziemai, o dziovinti man nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
bulviu paploteliai (mes vadinam leplioskem)
isviriau bulves, sugrudau, (butu geriau sumalt, bet neturiu su kuo doh.gif ), dejau pora kiausiniu, miltu ir prieskoniu. suformavau, ir kepiau orkaitej mazdaug pusvalandi ax.gif
user posted image

varskes apkepas: 500gr varskes, 4 kiausiniai, 5v.s. manu, druskos, cukraus, kepimo milteliu ir puse indelio grietines.. viska sumaisau ir kepu orkaitej apie 40min ax.gif valgem su vysniu uogiene ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Greta77 @ 2008 11 28, 17:36)
Kaip tik turiu apie puskili namines varskes  bigsmile.gif

mes i savaite syki kepam jau koks menuo tikrai thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Srove @ 2008 11 28, 20:18)

Kaip virsus varskeciu, nebuna kietas g.gif , labai graziai atrodo

good.gif

kietokas, bet uztat ir pilu karstu padazu visu -tai jie imirksta thumbup.gif thumbup.gif man tai abjedienija dabar thumbup.gif

lasisos thumbup.gif wub.gif vakarienei ir mes lasisiavom -bet foto neapetitna gavos lotuliukas.gif
Atsakyti
bonda Kazkaip nepagalvojau kad varskecius galima kepti orkaiteje. O kaip skaniai atrodo. Niam niam...

indria kaip noreciau dabar varskes apkepo, Gal galima? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 11 28, 14:54)
Varskeciai kepti orkaiteje

Aš irgi išsikepiau, tik man ir šeimynai labai neįprastas skonis - -kažkaip nepratę prie tokių varškėčių su spirgučiais, o ne saldžiai... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shantal: 28 lapkričio 2008 - 22:06
o as niekada i varskes apkepa nededu kepimo milteliu.. ax.gif pabandykit atskirai isplakti baltymus iki standziu putu ir kaip paskutine sudedamaja dali atsargiai imaisyti i tesla... man niekada nesukrenta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(shantal @ 2008 11 28, 23:05)
Aš irgi išsikepiau, tik man ir šeimynai labai neįprastas skonis - -kažkaip nepratę prie tokių varškėčių su spirgučiais, o ne saldžiai... mirksiukas.gif

tai ir vagykit saldziai mirksiukas.gif bigsmile.gif

as tai nemegstu varskers jokiam pavidale saldziai -net apkepa kepu su druska, ne cukrum, kaip daugelis bigsmile.gif lotuliukas.gif ir valgau as tik su grietine apkepa mirksiukas.gif varskecius -tiek, virtus, tiek keptus irgi tik suriai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 11 28, 23:18)
ir valgau as tik su grietine apkepa mirksiukas.gif 

Aš taip pat labai mėgstu su grietine, bet tada apkepas ir varškėčiai man turi būti saaaaldūs.... mirksiukas.gif
Atsakyti
CIBUTE2,SU KRAPAIS AS IRGI TAIP DARAU,VISUS IS SODO NUSKYNIAU IR UZSALDZIAU.ALE JAU DAUG JU ISPARTALINAU,O MES JUOS MEGSTAM biggrin.gif , TA BISKI TAUPAU,KAD PAVASARIO SULAUKT. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 11 28, 21:40)
bonda Kazkaip nepagalvojau kad varskecius galima kepti orkaiteje. O kaip skaniai atrodo. Niam niam...

indria kaip noreciau dabar  varskes apkepo, Gal galima?  lotuliukas.gif

man irgi kazkaip niekad neatejo i galva bigsmile.gif butinai pabandysiu, nes nemegstu stoveti prie keptuves blush2.gif

prasom prasom thumbup.gif
Atsakyti
Atlendu ir as pasirodyti su vakaryksciais pietum-vakariene blush2.gif
Viriau kaimiskai pasudytus sonkauliukus, paskui juos pabarscia miltais ir apkepinau keptuveje. Is sultinio aisku gavosi superiniai barscia thumbup.gif pakepinau dazoves :svoguna, morkas, paprika, skiltele cesnako, pomidorcika, pievagrybius. Kai darzoves suminkstejo, sudejau i keptuve sonkauliukus, ipyliau truputi vandenuko, sauksta keciupo, priekoniu ir slakeli soju padazo. Patroskinau viska apie 5-10 minuciu kol padaziukas sutirstejo. Ir psio unsure.gif
wub.gif valgem su bulviu kose ir virtais apkepintais ziediniais kopustais essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitulka: 29 lapkričio 2008 - 10:05