Aš irgi kaip tik vakar pagaliau Nerytės bandutes gaminau,tik nufotkint nespejau Bet vyrai kai pamatė kokais mažumo darau - sako nebevark, daryk kukulius tai mano daugiau kaip pusė bandučių tokios jau didelės išėjo
Labai skanu buvo
va jetus, kokio sbandytes bulviu labai noriu
Vel jus cia erzinates su tom bandutem .Reiks kada tazika pasidaryt ir uzsisaldyt ir kai tik suerzinsit, sast ir turiu
Saldumu megejoms, lietiniai su varske, vaniliniu pudingu ir dziovintais abrikosais.
Blyneliams-kiausinis, pienas, vanduo, miltai, druska.Idarui-puse kg.namines varskes, saukstas su kaupu cukraus,kiausinis,2 saukstai dvaro grietines,vanilinio pudingo 0,30gr.,pjaustytu dziovintu abrikosu 100gr.Suminkyti idara ir susukti i lietinius.Ai dar iskepti reikia Ilgai ir ant letos ugnies, kad pudingas perkaistu
Saldumu megejoms, lietiniai su varske, vaniliniu pudingu ir dziovintais abrikosais.
Blyneliams-kiausinis, pienas, vanduo, miltai, druska.Idarui-puse kg.namines varskes, saukstas su kaupu cukraus,kiausinis,2 saukstai dvaro grietines,vanilinio pudingo 0,30gr.,pjaustytu dziovintu abrikosu 100gr.Suminkyti idara ir susukti i lietinius.Ai dar iskepti reikia Ilgai ir ant letos ugnies, kad pudingas perkaistu
QUOTE(indria @ 2008 12 17, 12:35)
o vakar pabandziau ir as neryte bandutes nu gi superinis reikaliukas priminsiu recepta jei kam reikes : apie kg bulviu, ketvirtadalis bulviu krakmolo, kiausinis, druska
kokios grazios bandutes, o padaziukas tai turbut sviestas su grietine sumaisytas
mes labai megstam visokius makaronus su padazais su marinuotais agurkeliais laaabai skanu, skania rugstele duoda
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 12 17, 13:49)
pabandyk, tikrai labai skanu
QUOTE(Vikucce @ 2008 12 17, 14:16)
Aš irgi kaip tik vakar pagaliau Nerytės bandutes gaminau,tik nufotkint nespejau Bet vyrai kai pamatė kokais mažumo darau - sako nebevark, daryk kukulius tai mano daugiau kaip pusė bandučių tokios jau didelės išėjo
siaip kuo mazesnes tuo skanesnes, tik aisku nereiktu perlenkti lazdos ir cento didumo nedaryti
QUOTE(Srove @ 2008 12 17, 14:49)
Saldumu megejoms, lietiniai su varske,
oj erzinies... fotike turiu silkes, reiks imesti
as galvoju,kad mano mama virdavo tokis kaip nerytes bandutes,ale mes juo vadindavom silkiniais kukuliais. ir darydavo juos kaip kukulius. uzkaiciau jau bulves,siandien virsiu ir as. o bulves per mesmale reik sumalt
Papildyta:
sroves blynu labai noreciau,gal pavaisintum ,uzlekciau i svecius su sampe
Papildyta:
sroves blynu labai noreciau,gal pavaisintum ,uzlekciau i svecius su sampe
QUOTE(Srove @ 2008 12 17, 16:49)
ot aciu tai aciu!!! seiliu pilna burna, mintys toli grazu ne apie dieta
jetus jetus- dieviski blyneliai
o as bandziau pasidaryti tas visu, cia taip giriamas bandutes man tokios be skonio gavosi tiesa, bulves buvo isvirtos be lupynes,kita kart reik su lupynemis pabandyti
QUOTE(Irmama @ 2008 12 17, 15:17)
o as bandziau pasidaryti tas visu, cia taip giriamas bandutes man tokios be skonio gavosi tiesa, bulves buvo isvirtos be lupynes,kita kart reik su lupynemis pabandyti
O aš tai visada be lupenos verdu, man taip lengviau ir gerai viskas išeina, gal bulvės tam netiko
Srove blyneliai fotkė kaip iš katalogo
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 12 17, 15:10)
as galvoju,kad mano mama virdavo tokis kaip nerytes bandutes,ale mes juo vadindavom silkiniais kukuliais. ir darydavo juos kaip kukulius. uzkaiciau jau bulves,siandien virsiu ir as. o bulves per mesmale reik sumalt
silkines man asocijuojasi su silkine kose, o ten dedasi zalia bulve, gal ir i tas bulvytes mama dedavo zalia bulve? cia tik virtos, gerai atsalusios
QUOTE(Vikucce @ 2008 12 17, 16:23)
O aš tai visada be lupenos verdu, man taip lengviau ir gerai viskas išeina, gal bulvės tam netiko
nezinau kame cia reikalas padaziuka,tai skanu pasidariau su sviezia sonine ir svoguniukais
Srove imu tavo blynus