Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Aš irgi kaip tik vakar pagaliau Nerytės bandutes gaminau,tik nufotkint nespejau ax.gif Bet vyrai kai pamatė kokais mažumo darau - sako nebevark, daryk kukulius lotuliukas.gif tai mano daugiau kaip pusė bandučių tokios jau didelės išėjo lotuliukas.gif

Labai skanu buvo wub.gif
Atsakyti
va jetus, kokio sbandytes bulviu bigsmile.gif labai noriu biggrin.gif
Atsakyti
Vel jus cia erzinates su tom bandutem doh.gif .Reiks kada tazika pasidaryt ir uzsisaldyt bigsmile.gif ir kai tik suerzinsit, sast ir turiu tongue.gif lotuliukas.gif
Saldumu megejoms, lietiniai su varske, vaniliniu pudingu ir dziovintais abrikosais.
Blyneliams-kiausinis, pienas, vanduo, miltai, druska.Idarui-puse kg.namines varskes, saukstas su kaupu cukraus,kiausinis,2 saukstai dvaro grietines,vanilinio pudingo 0,30gr.,pjaustytu dziovintu abrikosu 100gr.Suminkyti idara ir susukti i lietinius.Ai dar iskepti reikia lotuliukas.gif Ilgai ir ant letos ugnies, kad pudingas perkaistu mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 17 gruodžio 2008 - 15:20
QUOTE(indria @ 2008 12 17, 12:35)
o vakar pabandziau ir as neryte bandutes biggrin.gif  nu gi superinis reikaliukas thumbup.gif  priminsiu recepta jei kam reikes 4u.gif : apie kg bulviu, ketvirtadalis bulviu krakmolo, kiausinis, druska smile.gif 

thumbup.gif kokios grazios bandutes, o padaziukas tai turbut sviestas su grietine sumaisytas ax.gif

mes labai megstam visokius makaronus su padazais thumbup.gif su marinuotais agurkeliais laaabai skanu, skania rugstele duoda rolleyes.gif

QUOTE(JOLKA999 @ 2008 12 17, 13:49)
jauciu reiks ir man isbandyt visu taip garbinamas nerytes bandutes.

pabandyk, tikrai labai skanu mirksiukas.gif

QUOTE(Vikucce @ 2008 12 17, 14:16)
Aš irgi kaip tik vakar pagaliau Nerytės bandutes gaminau,tik nufotkint nespejau ax.gif Bet vyrai kai pamatė kokais mažumo darau - sako nebevark, daryk kukulius lotuliukas.gif tai mano daugiau kaip pusė bandučių tokios jau didelės išėjo lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif siaip kuo mazesnes tuo skanesnes, tik aisku nereiktu perlenkti lazdos ir cento didumo nedaryti smile.gif

QUOTE(Srove @ 2008 12 17, 14:49)
Saldumu megejoms, lietiniai su varske,

oj erzinies... fotike turiu silkes, reiks imesti tongue.gif
Atsakyti
as galvoju,kad mano mama virdavo tokis kaip nerytes bandutes,ale mes juo vadindavom silkiniais kukuliais. ir darydavo juos kaip kukulius. uzkaiciau jau bulves,siandien virsiu ir as. o bulves per mesmale reik sumalt g.gif
Papildyta:
sroves blynu labai noreciau,gal pavaisintum g.gif ,uzlekciau i svecius su sampe lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 12 17, 16:49)

Saldumu megejoms, lietiniai su varske, vaniliniu pudingu ir dziovintais abrikosais.

ot aciu tai aciu!!! seiliu pilna burna, mintys toli grazu ne apie dieta doh.gif
jetus jetus- dieviski blyneliai angel.gif
Atsakyti
o as bandziau pasidaryti ax.gif tas visu, cia taip giriamas bandutes ax.gif man tokios be skonio gavosi doh.gif tiesa, bulves buvo isvirtos be lupynes,kita kart reik su lupynemis pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2008 12 17, 15:17)
o as bandziau pasidaryti  ax.gif tas visu, cia taip giriamas bandutes ax.gif man tokios be skonio gavosi doh.gif tiesa, bulves buvo isvirtos be lupynes,kita kart reik su lupynemis pabandyti mirksiukas.gif

O aš tai visada be lupenos verdu, man taip lengviau thumbup.gif ir gerai viskas išeina, gal bulvės tam netiko g.gif
Atsakyti
Srove blyneliai thumbup.gif fotkė kaip iš katalogo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 12 17, 15:10)
as galvoju,kad mano mama virdavo tokis kaip nerytes bandutes,ale mes juo vadindavom silkiniais kukuliais. ir darydavo juos kaip kukulius. uzkaiciau jau bulves,siandien virsiu ir as. o bulves per mesmale reik sumalt g.gif

silkines man asocijuojasi su silkine kose, o ten dedasi zalia bulve, gal ir i tas bulvytes mama dedavo zalia bulve? cia tik virtos, gerai atsalusios
Atsakyti
QUOTE(Vikucce @ 2008 12 17, 16:23)
O aš tai visada be lupenos verdu, man taip lengviau thumbup.gif ir gerai viskas išeina, gal bulvės tam netiko g.gif

nezinau kame cia reikalas unsure.gif padaziuka,tai skanu pasidariau ax.gif su sviezia sonine ir svoguniukais smile.gif
Atsakyti
Srove imu tavo blynus thumbup.gif
Atsakyti