mmmm, kaip skaniai jus cia..
(Neryt- vis dar tingiu )
Neryte didelis aciu uz vistiena ant keptuves tai pats skaniausias patiekalas pas mus jau antra savaite
Nu befstrogenas tai pasaka, jau kaip sukirsciau dabar jo porcija
QUOTE(Laivite @ 2008 12 16, 23:19)
Neryte didelis aciu uz vistiena ant keptuves tai pats skaniausias patiekalas pas mus jau antra savaite
laaabai malonu isgirsti tai
QUOTE(Bitulka @ 2008 12 16, 15:36)
Na va, mano sekmadienio vakariene Jusu teismui Nezinau kurion temon deti, nes mes valgem karstus, o galima ir saltus valgyti. Vat
Pyrageliai su raugintais kopustais
Buvo taip:
uzminkiau tesla kaip kibinams, o idarui pakepinau sonine, sudejau pasmulkintus kopustus, ipyliau truputi vandens, prieskoniuku ir patroskinau kol suminkstejo kopustai. Tada atidengiau dangti nuo keptuves ir pakaitinau kol isgaravo skystis. Atvesusiu idaru idariau bandeles ir iskepiau. kaip ir nieko blatno, bet buvo laaaabbbaaai skanu
Pyrageliai su raugintais kopustais
Buvo taip:
uzminkiau tesla kaip kibinams, o idarui pakepinau sonine, sudejau pasmulkintus kopustus, ipyliau truputi vandens, prieskoniuku ir patroskinau kol suminkstejo kopustai. Tada atidengiau dangti nuo keptuves ir pakaitinau kol isgaravo skystis. Atvesusiu idaru idariau bandeles ir iskepiau. kaip ir nieko blatno, bet buvo laaaabbbaaai skanu
o gal ir kibinų tešlos receptuką galima?
QUOTE(Burbuliuks @ 2008 12 17, 11:54)
o gal ir kibinų tešlos receptuką galima?
be abejo, kad galima
2 kiausiniai
150g grietines
200g sviesto
apie 700g miltu (as ziuriu pagal kietuma)
truputukas druskos
Sviesta istirpinu, kiausinius isplaku, ismaisau su grietine ir druska, supilu istierpinta sviesta ir dedu miltus. Suminkyta tesla susuku i maistine plevele ir kokiai valandai i saldytuva padedu. O tada jau gnaibau gabalikais ( man gaunasi 15-18 gabaliuku), barstau stala miltais iskocioju is vieno gabalelio apskritima, dedu idara suspaudziu krastus ir i skarda istiesta kepimo popieriumi. Pries kepant pyragelius patepu kiausinio plakiniu ir psio
pomidorus, paprika, farsa, marinuota agurka pakepinau keptuvej, pyliau kecupo su cili pipiriukais, majonezo, megiamu priskoniu ir dar siek tiek patroskinau
tada isviriau makaronus, uzpyliau ant ju padaza, uzbarsciau surio ir skanau
o vakar pabandziau ir as neryte bandutes nu gi superinis reikaliukas priminsiu recepta jei kam reikes : apie kg bulviu, ketvirtadalis bulviu krakmolo, kiausinis, druska
tada isviriau makaronus, uzpyliau ant ju padaza, uzbarsciau surio ir skanau
o vakar pabandziau ir as neryte bandutes nu gi superinis reikaliukas priminsiu recepta jei kam reikes : apie kg bulviu, ketvirtadalis bulviu krakmolo, kiausinis, druska
INDRIA,
Papasakok makaronu padaziuko gamybos eiga..., prasau. Agurkus, ko gero, galiausiai dejai? Actas neduotu paprikoms iskept? ar ne? ir kaip skonis su agurkeliais???
Papasakok makaronu padaziuko gamybos eiga..., prasau. Agurkus, ko gero, galiausiai dejai? Actas neduotu paprikoms iskept? ar ne? ir kaip skonis su agurkeliais???
QUOTE(Bitulka @ 2008 12 16, 16:36)
Na va, mano sekmadienio vakariene Jusu teismui
Čia turbūt Virėjų Kovų per TV3 prisižiūrėjus tokia idėja kilo?
Aš šian ir dvejojau ar spagečius su padažu daryt ar Nerytės bulvytes.. bus kaip bus, žiūrėsim kaip virtuvėj seksis.. Bet jau fotkės toookios vilioklės
Šaunuolės mergytės, kad spėjat dar ir nufotografuoti.
Indria,
kas per tas padažas ant bandučių? Toks kaip kažkada valgyklose būdavo.. kaip jis gaminamas???
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 17, 14:42)
INDRIA,
ir mane domina to padaziuko gamybos eiga
man panasu i grietines ir sviesto padaza,nu bet autore pati parasys . jauciu reiks ir man isbandyt visu taip garbinamas nerytes bandutes.
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 12 17, 14:49)
aha, pati netikėjau, kad taisp skaniai gavos tos bulvytės Norėjau pabandyt iškept pora, be tvyras neleido, sakė laaaabai skanu, negadink.