Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

mmmm, kaip skaniai jus cia.. wub.gif

(Neryt- vis dar tingiu blush2.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
Neryte didelis aciu uz vistiena ant keptuves tai pats skaniausias patiekalas pas mus jau antra savaite 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu befstrogenas tai pasaka, jau kaip sukirsciau dabar jo porcija essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitulka: 17 gruodžio 2008 - 08:50
QUOTE(Laivite @ 2008 12 16, 23:19)
Neryte didelis aciu  uz vistiena ant keptuves tai pats skaniausias patiekalas pas mus jau antra savaite  4u.gif  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

4u.gif laaabai malonu isgirsti tai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2008 12 16, 15:36)
Na va, mano sekmadienio vakariene Jusu teismui blush2.gif  Nezinau kurion temon deti, nes mes valgem karstus, o galima ir saltus valgyti. Vat rolleyes.gif
Pyrageliai su raugintais kopustais
Buvo taip:
uzminkiau tesla kaip kibinams, o idarui pakepinau sonine, sudejau pasmulkintus kopustus, ipyliau truputi vandens, prieskoniuku ir patroskinau kol suminkstejo kopustai. Tada atidengiau dangti nuo keptuves ir pakaitinau kol isgaravo skystis. Atvesusiu idaru idariau bandeles ir iskepiau. kaip ir nieko blatno, bet buvo laaaabbbaaai skanu thumbup.gif

o gal ir kibinų tešlos receptuką galima? ax.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuks @ 2008 12 17, 11:54)
o gal ir kibinų tešlos receptuką galima?  ax.gif  4u.gif  4u.gif

be abejo, kad galima mirksiukas.gif
2 kiausiniai
150g grietines
200g sviesto
apie 700g miltu (as ziuriu pagal kietuma)
truputukas druskos

Sviesta istirpinu, kiausinius isplaku, ismaisau su grietine ir druska, supilu istierpinta sviesta ir dedu miltus. Suminkyta tesla susuku i maistine plevele ir kokiai valandai i saldytuva padedu. O tada jau gnaibau gabalikais ( man gaunasi 15-18 gabaliuku), barstau stala miltais iskocioju is vieno gabalelio apskritima, dedu idara suspaudziu krastus ir i skarda istiesta kepimo popieriumi. Pries kepant pyragelius patepu kiausinio plakiniu ir psio ax.gif
Atsakyti
pomidorus, paprika, farsa, marinuota agurka pakepinau keptuvej, pyliau kecupo su cili pipiriukais, majonezo, megiamu priskoniu ir dar siek tiek patroskinau smile.gif
tada isviriau makaronus, uzpyliau ant ju padaza, uzbarsciau surio ir skanau 4u.gif
user posted image

o vakar pabandziau ir as neryte bandutes biggrin.gif nu gi superinis reikaliukas thumbup.gif priminsiu recepta jei kam reikes 4u.gif : apie kg bulviu, ketvirtadalis bulviu krakmolo, kiausinis, druska smile.gif
user posted image
Atsakyti
INDRIA, first.gif
Papasakok makaronu padaziuko gamybos eiga..., prasau. Agurkus, ko gero, galiausiai dejai? Actas neduotu paprikoms iskept? ar ne? ir kaip skonis su agurkeliais???
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2008 12 16, 16:36)
Na va, mano sekmadienio vakariene Jusu teismui blush2.gif 

Čia turbūt Virėjų Kovų per TV3 prisižiūrėjus tokia idėja kilo? ax.gif
Aš šian ir dvejojau ar spagečius su padažu daryt ar Nerytės bulvytes.. bus kaip bus, žiūrėsim kaip virtuvėj seksis.. Bet jau fotkės toookios vilioklės flirt.gif
Šaunuolės mergytės, kad spėjat dar ir nufotografuoti. thumbup.gif

Indria,
kas per tas padažas ant bandučių? Toks kaip kažkada valgyklose būdavo.. g.gif kaip jis gaminamas???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.N.A.S: 17 gruodžio 2008 - 13:45
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 17, 14:42)
INDRIA,  first.gif
Papasakok makaronu padaziuko gamybos eiga..., prasau. Agurkus, ko gero, galiausiai dejai? Actas neduotu paprikoms iskept? ar ne? ir kaip skonis su agurkeliais???

ir mane domina to padaziuko gamybos eiga cool.gif
Atsakyti
man panasu i grietines ir sviesto padaza,nu bet autore pati parasys smile.gif . jauciu reiks ir man isbandyt visu taip garbinamas nerytes bandutes.
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 12 17, 14:49)
isbandyt visu taip garbinamas nerytes bandutes.

aha, pati netikėjau, kad taisp skaniai gavos tos bulvytės thumbup.gif Norėjau pabandyt iškept pora, be tvyras neleido, sakė laaaabai skanu, negadink. biggrin.gif
Atsakyti