balanduke, labai patiko duona
QUOTE(balanduke @ 2008 12 13, 22:51)
siandien belaukiant sveciu vyras kepe italiska duona - Focaccia.
Focaccia labai skanu
Labai norėčiau išsikepti, tik nemoku aš su mielėm žaist, man kažkodėl jos dažniausiai iškilt nenori..
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 15, 17:40)
tokiu budu atimi is musu paganyti akis Netingek, a?
reiks prisesti kada
QUOTE(Lera @ 2008 12 15, 17:53)
norėčiau žirniu su šonine :
atlek isvirsiu
QUOTE(Gratis @ 2008 12 15, 19:34)
Įdarytos bulvės
as panasiai darau tik farsa dedu zalia
Papildyta:
Karbonado suktinukai su suriu
karbonada pamusti plonai, prieskoniai - druska, pipirai, dz. mairunas, atpjauti fermentinio surio lazdele ivynioti i karbonada, i piltus, kiausini ir dziuveselius, pakepti ant silpnos uzgnies. valgem su morku, kopustu, majonezo salotom ir bulvem
na va,sugrįžo Nerytė su skanėstais jau tas sūris kaip skaniai išbėgęs
mm idarytos bulves..
Neryt- labai skaniai grazu
pas mane ta pati problema..TINGIU kaip parshas sudeti foto su receptukais..ir baru save, pykstu, bet nepadeda niekas
pas mane ta pati problema..TINGIU kaip parshas sudeti foto su receptukais..ir baru save, pykstu, bet nepadeda niekas
QUOTE(Nerytė @ 2008 12 15, 21:02)
Aikit peklon mergos, po per krumais, net apsiseilejau kaip cia viskas skanu
gal kas zino kaip kepti bulviu polokstaini su kiaules ausimis???
QUOTE(Semile @ 2008 12 16, 09:44)
gal kas zino kaip kepti bulviu polokstaini su kiaules ausimis???
Oi zaprasta tik pris dedant i plokstaini ausis reikia apvirti, arba visai isvirti. Sudeti i skarda is uzpilti tarkiais, arba sumaisyti su tarkiais ir supilti i skarda ir kepti. Nu zodziu kaip kam padogiau tikiuosi kaip kepti paprasta plokstaini zinai
QUOTE(Bitulka @ 2008 12 16, 09:54)
Oi zaprasta tik pris dedant i plokstaini ausis reikia apvirti, arba visai isvirti. Sudeti i skarda is uzpilti tarkiais, arba sumaisyti su tarkiais ir supilti i skarda ir kepti. Nu zodziu kaip kam padogiau tikiuosi kaip kepti paprasta plokstaini zinai
kaip plokstaini kepti tai zinau o va vyriau kojas ir aisis prie alucio MB ir liko ausyciu galvoju pabandysiu i plokstaini ideti
QUOTE(daivaP @ 2008 12 15, 21:05)
na va,sugrįžo Nerytė su skanėstais jau tas sūris kaip skaniai išbėgęs
QUOTE(6663 @ 2008 12 15, 23:06)
QUOTE(Bitulka @ 2008 12 16, 08:21)
Aikit peklon mergos, po per krumais, net apsiseilejau kaip cia viskas skanu
Aciu, merginos
daivaP, kaip malonu, kad manes kazkas laukia
6663, o tu netingek
QUOTE(Semile @ 2008 12 16, 10:06)
kaip plokstaini kepti tai zinau o va vyriau kojas ir aisis prie alucio MB ir liko ausyciu galvoju pabandysiu i plokstaini ideti
Oi tai drasiai gali sudeti i plokstaini, bus plokstainis "liuksum pirdum" Tamstos brangiausias pirstelius aplaizys ir dar paprasys
Nerytė "Karbonado suktinukai su sūriu" nooooriuuu atvarau iki taves